nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bu account nasıl yaratılıyor, sitede bi turlu login olamadk biz yapabilen vardır mutlaka bi yardım ederseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Solda menude Register kısmı var... Ordan kendine bir account yaratıcaksın, sonrada code yazan yere tıklayıp KEY ini girip oyuna girebiliceksin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yahu bu kredi kartı sormadı bana? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 kapalı sanırım şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Kredi kartı ilk ayın sonunda sorucaklar... Kutu veya Digital download ile oyunu alanlara oyun ilk 1 ay ücretsiz zaten... Ayrıca registration açık şu anda bende açılıyor yani... LOGIN kısmıyla karıştırmayın, orası ZATEN daha önceden account unuz varsa kullanmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 başka kou açmak istemedim burda sorim dedim... kardeşim oyunu aldı karakteri yarattı oyuna girdi ama bi sorun var... "a" "d" "q" "e" çalışmıo... ayarlarda ayarlı gözüküo ama çalışmıo... bide görüntü ayarlarını deiştirio apply dio sonra okye basınca heç bişi deişmio... bu sorunları nası çözebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nnp Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 war eu sitesinde login kısmı inaktif bende şuan register olunamıyor mu acaba. yeni format attımda şüpheliyim eksik birşey yüklü olabilir bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 benim şöyle bir sorunum var ki zaten eskiden yarattığım hesabım var, onu kod ile güncellemek istiyorum ama ana sayfadaki login kısmı resmen çalışmıyor. ille yeni hesap mı açmak lazım yani? goa dedikleri kadar rezilmiş gibi bir ilk izlenim oluştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 hayır çalışıyor, ben beta için register olduğum acc. ile oynuyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Sam said: benim şöyle bir sorunum var ki zaten eskiden yarattığım hesabım var, onu kod ile güncellemek istiyorum ama ana sayfadaki login kısmı resmen çalışmıyor. ille yeni hesap mı açmak lazım yani? goa dedikleri kadar rezilmiş gibi bir ilk izlenim oluştu. code kısmına gir direk orda acc. name olarak eski kullandigin acc.un bilgilerini ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 evet ben de tam onu farkettim ama sen de yazdığın için emin olabildim, sağol. :) yok login kısmı çalışmıyor ana sayfada, düzineyle şikayet vardı forumlarda bununla ilgili. köpürmüş millet haklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar