Sorj Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Merak ediyorumda?... Kaç kişi Siti Of Heroes Oyniyacak? valla gece baktığım için hiçbişe anlamadım beta meta bişeler diyor forumlar ama anlamadım :) çıkınca kesinlikle alınması gereken bir oyun diyorum sizde düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim ve alıcakmısınız yazarsanız sevinirim[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu [Bu mesaj Erutan tarafından 28 September 2003 01:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Kesinlikle almam dediğim tek mmo bu. Konusunu sevmedim bi kere. Kahramancılık yapmak iyi güzelde herkes kahraman olunca ne anlamı kaldıki?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ben questleri yapmaya calısırım paso düşünsene Yolda bi adam duruyor Adam:Help me Gardaş Biz:Gözümsün!!! Adam:Paragon City de kardeşim var ona bunu ver o sana xp vericek Biz:Gözümsün!!! hueuhe komedi olur ya cok güzel olur düşünsene Yapışkan adamsın Hem ucuyorsun hem binalara yapışıyorsun bence alıp denenmesi gereken bir oyun spiderman gibi bişe oldugunu düşünsene Harika![hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 zican adam gibi bir karakter yapilabiliyorsa bu oyunu alirim[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 ilk bakınca çok güzel gelio, süper kahraman özellikleri, uçarım, yapışırım, zıplarım vs. ama herkes yapabilince bunları ne anlamı kalıcak? hem örnek verdiğin quest gibi questler olursa gene hiç oynanmaz. öyle questleri daoc ta da yapıorum ben. ama böyle mükemmel, gm lerin yönettiği kendinizi süper kahraman gibi hisstiren questler olursa işte o zmn oyunun umudu olur. x-men diye bi guild kurarız falan hatta... :)[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 eheh yokbe Marvel Die kurarız Guild :) ya ben alıcam kim ne derse desin deniyecem Eq yada böyle diyolardı başladım harika oyun yok pok gibi vs vs vs bu oyun deli tutucak görün :-)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Illa kahraman olucaksınız dıyebısey kokkı. Kotu adam olun sızde. Dr. Doom olursunuz falan aksıyon olur. Ben mesela Lobo olmak ısterım. O pek de kotu sayılmaz ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 ben ekşınmen :P tırmanan tip olucam ben kesin[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 City of Heroes'a başlamayı düşünen var mı? Bir de CoH için forum köşesi açılacak mı, diğer oyunlarda olduğu üzere?[signature][hline]Devvo Ki'yyst, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ben oynuyorum testerım hebeleee süper oyun bence kesin alın hübeeeeeeeeeeeee oyun cok piskopat oyunda level 14 olunca hulk gibi zıplama yada hızlı şekilde uçma alıyorsunuz süper bişey[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Valla test olayı lineage 2 deki gibi bu akşam sona eriyo, dün akşam ve bugün biraz oynayabildim oyun sardı beni, sanırım alıcam.[signature][hline]Devvo Ki'yyst, Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 hmmm aslında oynanabilir ama FreedomForce ya da 2incisi çıkınca daha çok tercihj edilebilir.[signature][hline]So take me, don't leave me Take me, don't leave me Baby, love will come through It's just waiting for you [i]My Website,My playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 abi süper kahraman yaratıp çarpıştırıosun ne biçim mmo dur bu? ne skill ne bişe[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Oyun sanki single play gibi. Ben oyundayken sadece 1 kisi grup arıyordu. Arayüz biraz kötü olmuş sanki 1024x768 de ekrana tüm gerekli pencereleri sığdıramadım eheh. Onun dışında para, item vs olmadığı için çok baglayıcı olmaması bazı kişiler tarafından artı sayılabilir.(Para yerine influence, influencela satın alınan güçleri upgrade etme şeysi dışında.) Karakter yaratımı inanılmaz eğlenceli olmuş 2 server dolusu character yaptım. Onun dışında çok eğlenceli gelmedi oyun bana. Gerçi 5 gün falan oynayabildim fazla test etme zamanım olmadı.[signature][hline]Muhendis A'ab Eclipse Star Wars Galaxies Muhendis Atlantean Anarchy Online Enginar Lionna Lineage 2 Orange Meteor Prime City Of heroes Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 oyun rezalet...ayıp böyle oyun olmaz artık..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 serial code u nereden temin edebilirim?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 hmm biraz geç kalmışım.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: Gilean, 22 Nisan 2004 23:59 tarihinde demiş ki: oyun rezalet...ayıp böyle oyun olmaz artık.. siz gidin daocunuz ragnarok online denen osuruktan oyunlarınızı oynayın ne anlarısınız siz oyundan oyunda hiç kimse aynı tip yaratamayacak şekilde ayarlamışlar oyunda enhancements denen şeyler var mesela flight speed die bi enhancements var onu fly yada hover gücünüze koydugunuz zaman dahada hızlandırıyor eğer healing aura gibi bi özelliğiniz fln varsa (doktor olma :D) healing enhancements ını koyarak daha fazla heal yapmasını sağlıyorsunuz oyunu oynamadanda konuşmayın lütfen öle atıp tutmak süper oyunda görevler harika bazen size flaş bombası falan veriyorlar adamı yıyor oraya =) yani adamın gözünü kamaştırıyor hareket edemiyor scrapperlar icin cok iyi bir bomba oyunda Blaster Defender Controller Scrapper Tanker Blaster buz,elektirik,ateş ve enerji (nası anlatiyimki) büyüleri var ve yanına support denen buz,elektirik,ateş ve enerji nin ikinci genellikle yumruk olarak veriyor size seçiyorsunuz mesela enerjiyi secince adama yumruk atınca adam knock back yapıyorsun yani adamı baya bi geriye ucuruyorsun öyle controller yer,hava, ebele hebele (fazla uğraşmadıgım icin controllerla) işte bu elemanlarda rüzgarla falan knock back yapıyorlar karşıdaki thrugs ları defender healing vs vs vs (bunuda tam bilmiyorum) işte dediğim gibi doctor sınıfı gibi bişey buff yapıyor genellikle Scrapper Scrapper la tanker arasında cok fark var tanker'ın enerjisi scrapper dan fazla ama verdiği damage az Scrapperda Matrixde ajan smithdi sanırım han, tren istasyonunda neo yu duvara yatırıyor hızlıca yumruk atıyorya onun gibi yumruk atabiliyorsunuz sonra chunlee gibi (street fighterdaki karı yokmu minik çanlii dio falan :D) tekme atıyorsunuz 2. özelliği defans buff gibi bişey yani üzerinde bi ışık oluyor ve armorunu 2 katına falan cıkarıyor daha az damage almanızı sağlıyor 2. özellikler yada 2. özelliklerin arasında fast healing fast endurance fast hebele falan var onları kullanabiliyorsunuz Tanker Tankerların Enerjisi cok damage i scrapperlardan düşük (scrapperlardada yazdığım gibi) herneyse işte 1.cide kendine özellik seciyorsun yani daha az damage alman icin vücüdunun etrafını buz a ateşe yada kayaya cevirebiliyorsun 2. özellikleri ise Blasterların Support özellikleri (neden daha az damage verdiğini simdi daha iyi anlarsınız =)) ama blasterdaki gibi hepsi aynı değil ama isterseniz Battle Axe War Mace falanda alabiliyorsunuz elinize 2. özellikte yada bi boksör olabiliyorsunuz oyunda 3 tane cinsiyet var erkek kız Hulkımsı gibi bişey iri cüsseli elemanlar var oyunda influence para yerine geçiyor onunla enhancements alıyorsunuz yada insiprations die şeyler var onlardan alıyorsunuz (heal,endurance,damage add,accuary add vs vs) oyunda ilk 6 leveli kendiniz atlayabiliyorsunuz ama sonrası cok kasış oluyor uğraştırıyor gruplar birbirini tamamlıyor grupla aşırı hızlı exp alıyorsunuz anlatacaklarım bukadar ilk başta tutorial şehrinde başlıyorsunuz öğreniyorsunuz falan =) ben baseballcu bi eleman yarattım scrapper abimde silver angel die bi fire elementalist yarattıydı ucuyordu falan süperdi level 16 yaptıydı =) bu arada scrapper la tanker yakın dövüş oyun harika ötesi abim beğendi ne diyorsunuz abim abim mmorpg lerden nefret eden adam bile sevdi oyunu ya hehehe oyun bağımlılık yapıyor ama size diyim oyunu max 3 saat oynayın sonra bayıyor ama yarın olunca büyük bir iştahla oynuyorsunuz =) hele level 14 olunca süper oluyor hızlı uçma yada yüksek zıplama veya hızlı koşma alıyorsunuz oyun ozaman cok zevkli oluyor level 20 dede daha güzel şeyler alıyorsunuz mesela hızlı uçmayı alınca level 20 de Grup fly die bi özellikle guruptaki bütün elemanları ucuruyorsunuz ama deli endurance gidiyordur daha kısmet olmadı kullanmak =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 tamam iyi güzel bütün thread boyunca oyunu övmüşsün ztn bu çok normal sonuçta bu oyun için açtın treadi ancak sana neden kimse karşılaştırma yapmamış olmasına rağmen diğer mmorpg oyunlara çamur atıyorsun? sen çamur attıkça bu oyun daha eğlenceli geliyorsa doğru yoldasın devam et. oyunu henüz oynamadığım için oyun hakkında herhangi bir yorum yapamam ancak sslarından gördüğüm kadarıyla grafikleri güzel, user interface i gösteren bir ss henüz göremedim, bu arada beta acc için pre-order mı ettin?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 edicez daha kararlaştıramadik abimle 3 tanemi 4 tanemi box alsak die[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 demek istediğim open beta için cdkey i nasıl aldın[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Bitti beta zatende sanırım beta open değildi. Ben vakti zamanında başvurmuştum 1 ay falan sonra geldi mail :). Oyunu pre-order ile alanlara 3 days head-start diye bi güzellik yapacaklardı sanırım pre-order cılar dün başladı. 2-3 gün sonra box satışları başlar.[signature][hline]Muhendis A'ab Eclipse Star Wars Galaxies Muhendis Atlantean Anarchy Online Enginar Lionna Lineage 2 Orange Meteor Prime City Of heroes Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ah beta acc için son gün denmiştide dün için bi türlü cdkey i nereden temin edebileceğimi bulamamıştım. neyse sağlık olsun sağol bilgi için.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: Erutan, 23 Nisan 2004 10:56 tarihinde demiş ki: said: Gilean, 22 Nisan 2004 23:59 tarihinde demiş ki: oyun rezalet...ayıp böyle oyun olmaz artık.. siz gidin daocunuz ragnarok online denen osuruktan oyunlarınızı oynayın ne anlarısınız siz oyundan oyunda hiç kimse aynı tip yaratamayacak şekilde ayarlamışlar oyunda enhancements denen şeyler var mesela flight speed die bi enhancements var onu fly yada hover gücünüze koydugunuz zaman dahada hızlandırıyor eğer healing aura gibi bi özelliğiniz fln varsa (doktor olma :D) healing enhancements ını koyarak daha fazla heal yapmasını sağlıyorsunuz oyunu oynamadanda konuşmayın lütfen öle atıp tutmak süper oyunda görevler harika bazen size flaş bombası falan veriyorlar adamı yıyor oraya =) yani adamın gözünü kamaştırıyor hareket edemiyor scrapperlar icin cok iyi bir bomba oyunda Blaster Defender Controller Scrapper Tanker Blaster buz,elektirik,ateş ve enerji (nası anlatiyimki) büyüleri var ve yanına support denen buz,elektirik,ateş ve enerji nin ikinci genellikle yumruk olarak veriyor size seçiyorsunuz mesela enerjiyi secince adama yumruk atınca adam knock back yapıyorsun yani adamı baya bi geriye ucuruyorsun öyle controller yer,hava, ebele hebele (fazla uğraşmadıgım icin controllerla) işte bu elemanlarda rüzgarla falan knock back yapıyorlar karşıdaki thrugs ları defender healing vs vs vs (bunuda tam bilmiyorum) işte dediğim gibi doctor sınıfı gibi bişey buff yapıyor genellikle Scrapper Scrapper la tanker arasında cok fark var tanker'ın enerjisi scrapper dan fazla ama verdiği damage az Scrapperda Matrixde ajan smithdi sanırım han, tren istasyonunda neo yu duvara yatırıyor hızlıca yumruk atıyorya onun gibi yumruk atabiliyorsunuz sonra chunlee gibi (street fighterdaki karı yokmu minik çanlii dio falan :D) tekme atıyorsunuz 2. özelliği defans buff gibi bişey yani üzerinde bi ışık oluyor ve armorunu 2 katına falan cıkarıyor daha az damage almanızı sağlıyor 2. özellikler yada 2. özelliklerin arasında fast healing fast endurance fast hebele falan var onları kullanabiliyorsunuz Tanker Tankerların Enerjisi cok damage i scrapperlardan düşük (scrapperlardada yazdığım gibi) herneyse işte 1.cide kendine özellik seciyorsun yani daha az damage alman icin vücüdunun etrafını buz a ateşe yada kayaya cevirebiliyorsun 2. özellikleri ise Blasterların Support özellikleri (neden daha az damage verdiğini simdi daha iyi anlarsınız =)) ama blasterdaki gibi hepsi aynı değil ama isterseniz Battle Axe War Mace falanda alabiliyorsunuz elinize 2. özellikte yada bi boksör olabiliyorsunuz oyunda 3 tane cinsiyet var erkek kız Hulkımsı gibi bişey iri cüsseli elemanlar var oyunda influence para yerine geçiyor onunla enhancements alıyorsunuz yada insiprations die şeyler var onlardan alıyorsunuz (heal,endurance,damage add,accuary add vs vs) oyunda ilk 6 leveli kendiniz atlayabiliyorsunuz ama sonrası cok kasış oluyor uğraştırıyor gruplar birbirini tamamlıyor grupla aşırı hızlı exp alıyorsunuz anlatacaklarım bukadar ilk başta tutorial şehrinde başlıyorsunuz öğreniyorsunuz falan =) ben baseballcu bi eleman yarattım scrapper abimde silver angel die bi fire elementalist yarattıydı ucuyordu falan süperdi level 16 yaptıydı =) bu arada scrapper la tanker yakın dövüş oyun harika ötesi abim beğendi ne diyorsunuz abim abim mmorpg lerden nefret eden adam bile sevdi oyunu ya hehehe oyun bağımlılık yapıyor ama size diyim oyunu max 3 saat oynayın sonra bayıyor ama yarın olunca büyük bir iştahla oynuyorsunuz =) hele level 14 olunca süper oluyor hızlı uçma yada yüksek zıplama veya hızlı koşma alıyorsunuz oyun ozaman cok zevkli oluyor level 20 dede daha güzel şeyler alıyorsunuz mesela hızlı uçmayı alınca level 20 de Grup fly die bi özellikle guruptaki bütün elemanları ucuruyorsunuz ama deli endurance gidiyordur daha kısmet olmadı kullanmak =) demek ne anlarım oyundan ha?demek ben ne anlarım? 2 yıl avatürkte mmorpg adminliği yaptım..sayısız sitede oyun incelmesi yaptrım..haziran ayı nitrogamer sayısında bu oyun hakkındaki incelemem yer alcak..demek ben anlarım öylemi?tamam sen takıl ozaman..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 iyide onu yaptim bunu yaptim olunca her seyin bilen adam mi olunuyo. ne seni tanirim ne obur elemani tanirim ama bence tutum yanlis fatih terimde gs ya uefa kupasini aldirdi milandan kovuldu. ornekler cogaltilir[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar