keldron Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Bu oyunda bende acaip sacma bi sey oldu.Oyun acılıyor 1-2 sn sora görüntü gidiyor;ama arkadan sesler gelmeye devma ediyor işte.Alt tab yapıyorsun,görüntü geliyor 2 sn sonra yine hop gidiyor sacmalık. Araştırdım baya,bu sorunu yaşayan insanlar varmıs işte,yapımcıları sorunu çözmeye calısıyor diye admin yazı atmıs 7 ay önce eh.Sonucta kursagımda kaldı oynayamadım oyunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 çıktığında 1 ay kadar filan müptelası etmişti beni, gerçekten çok güzel oyun.ek paketi gelcekti bunun yukarda batuhanın dediği gibi,bekliyoruz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 açılmıştı nasıl bulamadın ya, direk çıkıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 warcraft3'e benzer grafikli oyun yapılmasını yasaklayalım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 çok şeker bi birleştirme olmuş teşekkürler :) bu arada hakkatten arattım bulamadım. çünkü oyunun ne olduunu nası olduunu baya merak ettiğim için burda kim ne demeiş bakmak istedim. baktım çıkmadıa ramada, demekki dedim hiç muhabbeti gerçedi heralde, ondan açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Güzel oyundur, homam dır direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Su oyunu sırf yapımcıları aynı diye heroesle karşılaştırmışsınız ya, ondansonrada begenmedim demişsiniz. Şu oyunu oynayıp eleştirecekseniz şöyle yapın, 1990 da çıkan orijinal versiyonu oynayın, ondan sonra heroes 1 2 3 herhangi birini oynayın ondan sonra bu yeni oyunla heroes 5 i karşılaştırın. İlk 1990daki King's bounty oynamadan oynayınca ettiniz laflar bana çok boş geliyor. Fıstık gibi oyun olmuş. Ha bir takım denge problemleri varmı var ama bu konuda örnek göstermem gerekirse Vampire The Masquarade: Bloodlines derim. Vanilla VtmB nin buglarını sagır sultan dahi bilir, ama official patch + troika kapandıtkan sonraki player patchlerle efsane oyun olduguda su götürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Yapımcıları aynı derken ? Rus yapımı değilmiydi yeni kings bounty ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 lvl 11 mageim. oyunas hasta oldum süper. ama yer yer tecavüze uğruyorum savaşalrda :/ dragonlar çok hayvan ya :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ben HİÇ beğenmedim bu oyunu geçen ay mı ne oynamıştım ya. şaşırdım dragonmax'in postlarına, kafam karıştı bug mı vardı beynimde diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 sadece o değil; oyun genelde beğenildi. baya da güzel oyun. heyecanla bekliyoruz expansion ını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 işten biranönce çıksam da eve gidip oyunu açsam diye bütüngün aklımın yarısı oyunda geziyorum. okadar bi sevdim. :> cnm oyunum bebeğimms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Çıktı exp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Şimdi başlıyorum, yarın yazarım bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Oyunda 3D modu var hah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Eski rage sistemi değişmiş, pet dragon var, küçükten alıp yetiştiriyoruz, mantık aynı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Oyun yine zevkli bağladı beni. Birincisine göre daha zor. Ach. sistemi gelmiş, eş-çocuk yerine, companion gelmiş, disceples serisindeki gibi combat dışı büyüler gelmiş. Hikaye güzel. Oynayanlar olursa, soru-cevap şeklinde daha da açarız oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 yarın başlarım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 oyun zor gibi yine. bolo dan önce aradaki adaya gittim de çoğu ordu benden güçlü. chest iyiydi ya... hikayeleri filan vardı içindekilerin. bi de chain bikinili prenses lazım mıydı ya? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 fenris said: bi de chain bikinili prenses lazım mıydı ya? :P sorduğun kabahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ilk oyunu istiyo mu oynamak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Ben lvl 35 oldum. O 3. açılan ada beni de zorladı baya ama şimdi her combat kayıpsız çıkıyorum. Ata kanat buldum, stone of love ı alınca verdi daha doğrusu, daha da kolaylaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 birinciden cokda farklı olmamıs ama yinede keyifli bence seydim yani, hardcore girmedim ama aklıma geldikce ufak ufak takılıyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Bunu kurdum... Ne Dragon Age kaldı hayatımda, ne de MW2 Multiplayer. Var bende bir sorun, biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar