burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 dilimle anlatamayacağım ne eşşiz şeyler seziyorum lidriel bir bilsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 burtonesk said: hiçbir şey söylemeden hatta düşünmeden birbirimizin yüzüne bakarsak dayak yiyebiliriz. tabii ki sokaktan tanımadığın birine geçip bakarsan oda sana bakar;) demek istediim sevgilinin karşısına geç bak.yada samimi olduun birinin.ama dayak yersen ben bişi demedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Lidriel said: çok iyi anlıyorum seni, babamın dokunuşu en derin duygularıma kadar ulaşmıştı. hatırladım gene içim ısındı ^^ Abi şu hikayeyi hatırlatmasanız olmuyo mu? Hayır okumuştum ben bide baştan sona. Daha its a trap falan bilmiyoduk bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 anneme öyle baksam annem kızar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bi sevgilin diyorsun bi baban diyorsun bi babannen diyorsun ne diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 burtonesk said: anneme öyle baksam annem kızar ki. neden kızsınki bence merak eder sorar neden bakıyosun diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 sonra kızar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ben anneme öle baksam babam beni döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Lidriel said: bi sevgilin diyorsun bi baban diyorsun bi babannen diyorsun ne diyorsun? yani yakından tanıdığın bir insan olsun kastetdiğim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 evcil hayvanımıza bakabilir miyiz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Lidriel said: ben anneme öle baksam babam beni döver yok arkadaşım sende neden dövsün.annen dimi iyiki varsın deyip sarılırsın ne var bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 burtonesk said: evcil hayvanımıza bakabilir miyiz peki? pek sanmıyorum.dene yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bizim aile biraz muhafazakardır. anneyle göz teması kurulmaz, baba otoritesini kurmak için gençlik yıllarında sıcak bir dokunuş armağan eder =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 denemem hayvan sinirlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Lidriel said: bizim aile biraz muhafazakardır. anneyle göz teması kurulmaz, baba otoritesini kurmak için gençlik yıllarında sıcak bir dokunuş armağan eder =/ muhafakazarlıktan kastını anlayamadım.sonuçta insanlar onların da duyguları var dimi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 BİLADER MANYAK MISINIZ GECE GECE İNSANIN ASABINI BOZUYONUZ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 neden birader niye asabın bozuluo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Warhammerın patchinin bitmesini bekliyorum ben. Esniyorum lan resmen yatmak istiyorum. Of. Neyse bi karakter açıyım falan da öyle yatarım yeter artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 sıcak sıcak duygularıma dokundunuz ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 sen annene karşı duygu mu besliyorsun? şahsen babam böle bişey duysa çoktan evden atmıştı. insanın duyguları olabilir ama babamında en ince yeri bileği. Saygı duymazsam eski koşucu bacakları sırtımda hissederim. şahsen geçen hafta 2 gün hastanede kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 axedice said: Warhammerın patchinin bitmesini bekliyorum ben. Esniyorum lan resmen yatmak istiyorum. Of. Neyse bi karakter açıyım falan da öyle yatarım yeter artık. ii uykular sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hayat sevince güzel sevince tatlı güzel bir kuşu kelebeği bir taşı sevin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bende dokanmak istiyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Lidriel said: sen annene karşı duygu mu besliyorsun? şahsen babam böle bişey duysa çoktan evden atmıştı. insanın duyguları olabilir ama babamında en ince yeri bileği. Saygı duymazsam eski koşucu bacakları sırtımda hissederim. şahsen geçen hafta 2 gün hastanede kaldım. sabır diliyorum sana baba sonuçta.vurduğu yerde gül biter:) cümleten ii uykular eyvallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 her vurduğu yerde gül bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar