dunno Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ayyayye kokko cambo ayyayye diye bi sarkı vardi kimin o sarki ve ismi nedir acaba. cılgın bediste calardi hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Google Inc. is an American public corporation, earning revenue from advertising related to its Internet search, e-mail, online mapping, office productivity, social networking, and video sharing services as well as selling advertising-free versions of the same technologies. The Google headquarters, the Googleplex, is located in Mountain View, California. As of 30 June 2008 the company has 19,604 full-time employees. Google was co-founded by Larry Page and Sergey Brin while they were students at Stanford University and the company was first incorporated as a privately held company on 7 September 1998. The initial public offering took place on 19 August 2004, raising US$1.67 billion, making it worth US$23 billion. Google has continued its growth through a series of new product developments, acquisitions, and partnerships. Environmentalism, philanthropy, and positive employee relations have been important tenets during the growth of Google, the latter resulting in being identified multiple times as Fortune Magazine's #1 Best Place to Work. The unofficial company slogan is "Don't be evil", although criticism of Google includes concerns regarding the privacy of personal information, copyright, censorship, and discontinuation of services. In 2008 Google won the prestigious Prince of Asturias Award for Communications and Humanity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 http://www.google.com/search?hl=en&client=safari&rls=en-us&q=cocojambo&btnG=Search Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 adamlar ne para kırmıs be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 mr.president coco jambo güzel şarkıydı yahu.klibi güzeldi muahahha B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 googlelamaya calıstım ama sarkı ing bilmedigim zamanlardan kalma bisi oldugu icin gercekten oyle soliyorum sozlerini. neyse simdi gercegini de ogrenicez.=) thanx dudes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 kahtalı mıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 put me up put me down put my feet back on the ground put me up, take my heart and make me happy eheh . ufakken heryerde çalıyodu şarkı. tatil köylerinde vs vs. aklımda kalmış :D bir de açtım dinledim tam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hayat çok kısa . şarkıyı dinledim de holiday inn in yaz okuluna giderken çalardı mekanda yaklaşık bi 8 yılı var heralde tahmini . peh peh biran önce değer katmalıyım yaşamıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 aga sphere arıyodun gelişme var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 JD said: hayat çok kısa . şarkıyı dinledim de holiday inn in yaz okuluna giderken çalardı mekanda yaklaşık bi 8 yılı var heralde tahmini . peh peh biran önce değer katmalıyım yaşamıma Benim ortaokul yıllarımda çalıyordu bu da rahat rahat 10 yıldan fazla demek edit: wiki'den arattım ocak 1996 çıkışlı, yani ortaokul yıllarıma denk geliyor, evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 edit: bunu beğenenler aynı zamanda şunu da beğendiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 http://img223.imageshack.us/img223/6824/kokocamboow7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 bu da eskilerden o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Vay be bu şarkılar varken ben mahallede top oynuyodum.Ama hepsinide hatırlarım.Mesela şu da çok güzeldi : http://www.youtube.com/watch?v=H25lz7gchawEifel65 - Im Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Oldies but goldies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar