Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ex Parte - Order - Axe Bite Pass (www.exparte.org)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:
dağılın len sizin yüzünüzden ben heal alamıyorum tankız önden yaldır yaldır gidiyoruz heal yok.Her gece bir BWden 8-10 kere "sittir kendimi öldürdüm" duymadan rahat edemiyorum artık :)

Artık pek kendimi öldürmüyorumda, genelde şöyle oluyo;
savaşın hararetiyle diyorum ki health %30 kadar düşsün belki bi heal gelir, sonra bakıyorum gelmiyor diyorum %10 zorla 2 crit vursan bu combustionla 2 kişi yatırırsın...
Oluyor %10 hala heal yok üstüme koşuyo o sırada 2-3 kişi görmüşler %10 health li mage direk basıyorum scorched earth leri ardarda ve harakiri =D
Mesaj tarihi:
Sizin arkanızda benım olmam lazım :P şaka maka warrior priest ile iyi dps ve heal yapıyorum, çok şeker support classı kaldıki GRACE treede bir support skiller var tadından yenmez AOE eefect disarm silence gibisinden :D
Mesaj tarihi:
bizim senaryolar basarili ve de keyifli geciyor, yuksek oranda galibiyetimiz var :D 2 tane 6sarli gruplar kuruyoruz, vent den ayni anda sira alip, ayni senaryo ya geciyoruz :D
Mesaj tarihi:
Blackice said:
Artık pek kendimi öldürmüyorumda, genelde şöyle oluyo;
savaşın hararetiyle diyorum ki health %30 kadar düşsün belki bi heal gelir, sonra bakıyorum gelmiyor diyorum %10 zorla 2 crit vursan bu combustionla 2 kişi yatırırsın...
Oluyor %10 hala heal yok üstüme koşuyo o sırada 2-3 kişi görmüşler %10 health li mage direk basıyorum scorched earth leri ardarda ve harakiri =D

cidden dark magic insanı baştan çıkarıyor, normalde son derece güvenli oynayan bir kişiyimdir ama burada sorc ile dark magic'i hemen 100'e vurdurup hedeflenmediğim sürece aoe'leri çakmaktan kendimi alamıyorum. :) hoş gerçi çoğu zaman birinci geliyorum dmg'de healer ve tank varsa, yumurta kırılmadan omlet olmazmış. (:P)
Mesaj tarihi:
hem sayıca az order, hem de cidden kötü oynuyorlar destructiona göre.

karşılıklı (order-dest) pqlara zaten bakmıyorum bile, her zaman orderın 4-5 katı adam oluyor karşı tarafta

~15 senaryoya girdim, 1-2 sinde heal aldım sanırım, geriye kalanlarda healerlar sadece hasar vermeye uğraşıyor veya kendilerine heal atıyordu , open rvr da da böyle durum, pve yapıyormuş da karşı taraftan adam gelmiş gibi kaçıyor veya boş boş duruyor hemen hemen herkes (1-2 kişi gelince, hadi ufak bir grup gelse anlarım).

veya greenskin-dwarf bölgelerine özgü bir şey de olabilir, diğerlerine çok az uğradım.

bir de akşam girmek istiyorum ben de guilde, kime whisper atayım ?
Mesaj tarihi:
Oyun içinden Rurouni , Hayvan , Cabbar , Blackice , Juda , Venoms ,Guruboc ve Haywan

Paticik Forumlarından Blackice, Hayvan veya Mighty_Thor a OM atarak Oyun nickinizi bildirirseniz en kısa sürede (genellikle akşam) guild e kabul işleminizi hallederiz...
Mesaj tarihi:
senaryolarda durum harbiden iyi 4 yada 5 de 1 kaybediyorum ben rune priest oynuyorum. Kaybetmek istemeyenler rune priest açsın heal bekliyeceginize heal atarsınız :)

Bide tank ve wizardlar harici pek heallemiyorum ben melee dps falan gitsin ölsün zaten healledigime degmez witch hunter bana heal alamıyom demesin onun görevi arka taraftaki healera intihar saldırısı düzenlemek zaten :) :) :)
Mesaj tarihi:
Sam said:
cidden dark magic insanı baştan çıkarıyor, normalde son derece güvenli oynayan bir kişiyimdir ama burada sorc ile dark magic'i hemen 100'e vurdurup hedeflenmediğim sürece aoe'leri çakmaktan kendimi alamıyorum. :)

dun premade olarak girdigimiz senaryolardan birinde, 107k dmg yaptirdik sorcerer imiza, hic olmedi :D
Mesaj tarihi:
Bu akşamın eventi hakkında ufak bir bilgi verelim...

T2 Keep lerden birini ele geçirmeye ve elimizde tutmaya çalışıcaz. (Hangisi olduğuna akşam araştıp karar vericez.)
Bizimle birlikte 10-15 kişilik başka bir Guild daha olucak, o yüzden mümkün olduğunca organize gözükelim =P

Akşam 20:30 gibi başlamayı planlıyoruz o yüzden R10 ve üzeri katılmak isteyen herkes 20:30 da yola çıkabilcek şekilde hazırlıklarını yapsın. Warbandleri 20:30 öncesi kurmuş hazırlamış olalım.

Güncel bilgi için akşam 7'den sonra Guild chat ve Ventrilodan haberleşiriz zaten. Guild info dan da detayları takip edebilirsiniz...
Mesaj tarihi:
Geliyim dedim reno var caine var blackice var dedim ama orderdan içime sinen bişi olmadı bak bak gene gittim eight peake kuyruğa girdim damage verebilen bir dwarf melee olsa düşünmezdim :/
  • Yeni Oluştur...