Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ex Parte - Order - Axe Bite Pass (www.exparte.org)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Olm blackice valla sopalıksınız

Lan her kıçıkırık oyunda kanunsuz kötü huysuz ne varsa açtık da gittiniz iyi bir oyunda order açtınız. Bir de o kro Guru diyor ki "efendim kesecek order bulunmuyor herkes desto biz de order açalım dedik" diyordu. Ne alaka dedim oyun başladı sonra şekli kaba ete dondu... Ulan sana ne ne kestiginden karakterden zevk almadıktan sonra neyleyeyim ben oyle işi.

İişm olmaz olm orderla morderla... daha bir MMO'da cicek bocek dogruluk duzen blabla karakter acmadım bunda mı açacam. Madem oyle soplayamıyorum sizi en azından desto olup oyunda sopalıyorum.

Ha derseniz ki baska bir serverda desto acacagiz oraya gelirim o ayrı mesele.

Szasstamcim sen hangi serverdasın anacım. Bu esek heriflerin serverında isen bana tell atıver. Aunrae ellerinden oper. Aksam ventrilodayım. beraber anırırız "oioioi" "waaaggggghhhh" diye...
Mesaj tarihi:
Ha bu arada Valhalla'ya girdim. Paşa gibi zerg guildi *evil grin*

Healerimiz ozellikle super bir kisilik. Girdiği her PQda her loota Need diyor. Millet sovuyor buna ama tınladığı yok. çinli olduğundan şüphe ediyoruz.
Mesaj tarihi:
Ben önce Destro açtım (destro rules zaten :P )
sonracığıma bir bakim dedim girdim bunların oraya Order olduk.
Ama hala Destroyu guild içindede temsil ve koruma görevlerimi sürdürüyorum. 3 vakte kadar dağılcaklar :P

bir ara Destroya geçelim mi diye oylama aşamasına bile geliolardı.

Sanıyorum biz anca seni kescez :P( Beni sopalayamazsın :P IB'yim ben ölmem :P öldürmem öyle takılırım. )
Mesaj tarihi:
Caine im sinisterım, pk lık dönemi UO da kaldı yaw (ordada PK olana kadar çok debelenmiştim, köprü üstünde artislik yaptığın zamanları hala hatırlıyorum LOL)
Burda iyi taraf kötü taraf yok... Kalabalık taraf ve az ama öz taraf var... Axe bite da bizde Destro olsaydık harbi karşı tarafta savaşıcak adam kalmıycakmış... o yüzden pişman değilim ben.

Ha evet ilk başta Destro açıcaktık son anda 10sn lik bir kararla Order olduk ama ben Server ve Taraf kararımızda doğru yaptığımıza sonradan iice ikna oldum...

Bu Szasstam a gelince... oda order oda bizimle =) ama ruhu destro ve ayrı sopalık... hergün guild içinde destro propagandası yapıyor ama kimse sallamıyo o ayrı :P
Mesaj tarihi:
Dimi şurda 3-4 sayfa geriye gidelim oylama lafları var bak hehe
Çok konuşmayalım millete

Destronun ezdiği tüm guildçe kabul edildi :P
Ezilmiyosun tüm akşam ondan sonrada gelip burada yaptığınız hatayı savunuosun.
Orderda Order diye.
Mesaj tarihi:
aslına bakarsanız orderlarda pek hoş insanlar değiller.mesela empire ı iyilik meleği olarak göremeyiz.daha çok roma germen imparatorluğu havasında, dinin egemen olduğu en az chaos kadar bağnaz bir halk.cadı avlayanlar, rahipler, üşütük bright wizardlar v.s. kısaca oyunda süt gibi elfler dışında pek iyilik timsali tip yok.orderlar iyidir destructionlar kötü kalblidir diyemeyiz.savaş sonuçta iyisi kötüsü olmaz.
Mesaj tarihi:
Olurmu dostum naptın... ama lise 1 de bir kitap okumuştum warhammer ile ilgili bazı şeyle canlanıyor kafamda derin bir story lazım ama oyundaki basit story değil.
Mesaj tarihi:
Destro bilmem ama...

Orcz is da best!!!

Chaosmuş falan sux, ama senaryoda her greenskin kesince içim bir cız ediyor :P

( Bi dwarf olarak bunu demem komik oldu ama napayım orcz is da best hakkaten )
Mesaj tarihi:
Yaw orcz, goblinz değil olay... orda bir dark elf varki... Abso duymasın, 2 ay anlatır şimdi.

Sırf o dark elf hatunlar yüzünden Eltharion da WE,DOK ve Sorceress açtım arada sırada açıp geziyorum =P
Mesaj tarihi:
Ehem, o tamamen ayrı hehe karıştırmayalım :)

Benim arkadaşlar bi gün eve geldiler oyuna bakmaya, karakter olarak ne açalım ne açalım diye bakındılar sonra elinde kocaman bir kılıç olan hatun swordmaster açtılar, "oo süper" diye yorum yapıyorlar bi yandan. Ama sonra witch elf'i keşfettiler ki o noktadan sonra sesleri bile kesildi :P
Mesaj tarihi:
DE'ler concept arttaki gibi değil ya, çok çirkinler. zar zor bir yüz seçebildim meymenetten az nasibini almış.

ha bu arada order'ı öpüp başınıza koyun, ben istedim de arkadaşlar ille böyle hain, pis, kokuşmuş karakter sevdalısı. hayır üstüne üç kat kuyruk bekleyip senaryolarda healersız dayak yemek koyuyor. :(
Mesaj tarihi:
lan olm olay iyi kotu degil. olayın ozu dark elf. yanlışlıkla işi abartıp star warsa dark elf koysunlar koşa koşa açayım.

Dark elf her ortamda FTW... masa ustunde de oyunda da ...
Mesaj tarihi:
neyse en azından solo olarak Ventrilo'nuzu raidledim... o yeter bana... order olmasak da en azından ventiloda gonuller bir ne yapalım... mighty ve szasshole yeterince beyin opuyorlar:)
  • Yeni Oluştur...