Blackice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Evet boyle bir başlık gerekmeye başladı sanırım... Guildimiz [Ex Parte] Head Start ile birlikte kurulmuştur, Order tarafında ve Axe Bite Pass serverında bizimle birlikte Destruction'a karşı savaşmak isteyen herkesi bekleriz... Oyun içinden Rurouni , Hayvan , Cabbar , Blackice , Juda , Venoms ,Guruboc ve Haywan Paticik Forumlarından Blackice, Hayvan veya Mighty_Thor a OM atarak Oyun nickinizi bildirirseniz en kısa sürede (genellikle akşam) guild e kabul işleminizi hallederiz... Şu anda 15-16 kişi olduk sanırım, release ile birlikte sayımız hızla artmaya başladı... Class, Irk konusunda Guild olarak kararı tamamen Sizlere bırakıyoruz, en çok zevk alıcağınız karakteri açın, Guild de hangi class a ihtiyaç var diye dert etmeyin... EDIT: Yeni web sitemiz açılmıştır. www.exparte.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 kac saattir patch daha %20ye gelmiş...biter bitmez warriorpriest olarak geliorm kardeşimle beraber o henuz karar vermedi 2 order daha gelior:) FOR THE EMPIRE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Buyrun bekleriz, ama guilde almak için yarını beklemeniz gerekebilir... Genede oyuna girebilirseniz Cabbar a bir tell atın belki oyunda olabilir... Oyuna girdikten sonra burda veya özel mesajdan bana oyundaki karakter isimleriniz söylerseniz yarın alırım guilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bir Blackice daha kabul edeceksen eğer biz varız:P 3 kişiyiz oyunu temin ettiğimiz an başlayacağız order olacağız büyük ihtimal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 archmage güzel classmış.iyiki açmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Black-ice said: bir Blackice daha kabul edeceksen eğer biz varız:P 3 kişiyiz oyunu temin ettiğimiz an başlayacağız order olacağız büyük ihtimal :) Yok, kurallarımızda yazar Blackice nickli kimseyi guilde alamayız... Kusura bakma :P Şaka bi yana gelin tabii ki bekleriz. Oyuna girip karakter açtığınızda oyun içi isimlerinizi yollarsanız hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Bu arada oyun sırasında sürekli Ventrilo kullanıyoruz. Versiyon 3.0.1 burdan indirebilirsiniz... IP ve PORT bilgileri Guild Roster da yazıyor. Guild'e kabul edildikten sonra, yukarıdaki GUILD tabından menüyü açıp oradan bilgileri alabilirsiniz... Ventrilo'da ip ve port bilgilerini girdikten sonra, Kullanıcı adı yazıp bağlanmanız yeterli... Şifre girmenize gerek yok. Vent'e bağlandıktan sonra Warhammer odasında kesin birilerini görürsünüz. Vent e girdikten sonra kendinizi, tanıtıp muhabbete dalabilirsiniz, Hemen hemen herkes veteran MMO oyuncusudur konuşmaktan, soru sormaktan asla çekinmeyin. Bilgisi olan herkes size yardım etmekten çekinmeyecektir emin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ben ironbreaker olmayı dusunuyorum. ama healer azsa healer da olabilirim. heralde burda başlıcam nasıl class durumları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ironbreaker oynamak istiyorsan Onu oyna derim... Şu anda 1 Rune Priest imiz 1 WarriorPriest imiz birde Archmage imiz var Healer olarak... Healer oynamaktan zevk alırım dersen aç sadece Healer... Sıkılıp zevk almıyacağın bir class la sadece guilde yararı olur diye açma... Sonuçta bu oyunda RAID mantığı yok... Grup dışında kimse kalmaz ki bırak biz zaten class ayrımı yapmayız raid olsaydı bile ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 herşeyden var ne oynamaktan keyif alıyorsanız onu oynayın ama healerların hepsi benim ,onlardan heal beklemeyin kandırdım beni healliyorlar sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ben dps class pek sevmem de ondan ya healer ya tank oynarım bana farketmez ondan dedim ne lazımsa açayım 2 sinide aynı zevkle oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 iyiymis bu guild girmedim ama ısındım k8peaks de order actım dun oncedn gorsem burda acardm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ula niye giderseniz elalemin server ina, butun gun kavga ederdik kalelerde size karsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Apache said: iyiymis bu guild girmedim ama ısındım k8peaks de order actım dun oncedn gorsem burda acardm. 1 günden bişey olmaz, zaten aradaki farkı Eight Peaks de sıra bekleyeceğine oyun oynayarak kapatırsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 draedan said: ula niye giderseniz elalemin server ina, butun gun kavga ederdik kalelerde size karsi +1 milyon 893 bin 129 kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Keşke Eight Peaks bu kadar kalabalık olmasa, oyuna girmek için onca sıra beklenmese de Order/Destruction olarak karşılıklı 2 guild olabilseydik, tam süper olurdu... Ben genede Destruction olacaklara Eight Peaks de Invadoria saflarında yer almalarını öneririm... Çünkü bu oyunda mümkün olduğunca TEK guild altında toplanmak lazım... Guild kalabalık oldukça Guild Rank çok daha hızlı artıyor ve Guild Rank aynen Guild Memberlara yansıyor... (Guild Memberlara direkt bonus geliyor) Zaten bizde sırf bu yüzden Guild kurduk... ve kurduğumuz Guild daha çok Arkadaş Grubu olacak. Birlikte keyifli ve daha güçlü olduğumuz bir grup sadece, Üst/Alt ilişkisi yok, kim daha deneyimli daha bilgiliyse diğerinin üstüdür ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 draedan said: ula niye giderseniz elalemin server ina, butun gun kavga ederdik kalelerde size karsi açıkcası gelicektik bizim bir hayvan arkadaşımız var tutturdu axe e girelim diye oruçlu kafaya inat etmedim :) ama şimdi bakıyorum iyiki gitmemişiz çoğumuz çalışıyoruz que da beklemek bize göre değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bende calısıyorum ama gunde 30-40 dk sıra beklıyorum. gayette memnunum :P yamek yeme yıkanma vs ısler ıcın vakıt kalıyor. zaten cap artacak . eli mahkum ea nın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 O 30-40 dakika oyundan 2 kere düşersen olur sana 1,5-2 saat günde 4-5 saat oyun oynayabilen biri için o 1,5-2 saat nasıl cehennem olur tahmin edersiniz :) Yoksa bizde isterdik karşı saflarda da olsa birlikte oynamayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Rus Corp sizin serverda değil mi? Order mı Dest mi onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Yok değil bildiğim kadarıyla... ve Destruction olacaklardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
özcaine Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 olm gene kendinize laf ettirmeyi becerdiniz. neyse gurudan alırsınız yediginiz laflari... order secen aklinizla ilgili olanları onceden bi dinleyin gurudan. OK. bu yastan sonra bir de order olalim bakalim... oyundan mesaj atarım size. ama yine de yan karakteri baska serverda dest olarak acacagim.. order olup en azından yerinizi yurdunuzu destlere tell atarım sonra da eglenirim ne diyeyim.. kazmalar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 İleride sıkıntı çıkarabilecek bir oluşum RusCorp. Hele oyuncu limiti olmayan RvRlerde baya sıkıntı yaratabilir aynı anda min 100 kişi giren bir guild. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 özcaine said: olm gene kendinize laf ettirmeyi becerdiniz. neyse gurudan alırsınız yediginiz laflari... order secen aklinizla ilgili olanları onceden bi dinleyin gurudan. OK. bu yastan sonra bir de order olalim bakalim... oyundan mesaj atarım size. ama yine de yan karakteri baska serverda dest olarak acacagim.. order olup en azından yerinizi yurdunuzu destlere tell atarım sonra da eglenirim ne diyeyim.. kazmalar!!! çoluk çocuk enik incik bit dest, tabiki order olucaz (ben destnun rezil tanklarını oynamam deyince order oldular :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 destular neden çıplak geziyorlar? kıyafet alacak paraları yok mu?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar