Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 senin presslerde iyiydi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Gece cons'a kaymışlar besbelli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 sırayla yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ZaugnaKhaldun said: Gece cons'a kaymışlar besbelli. fasfasdasdasdsdfdafghdjfghngdjhjrfgbnvbnzcfasdfgtrhxdfcWGVADFV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 tren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 çok kıskandım lan. geleydik keşke. Cons said: sırayla yaptık. okuldan sıra çalmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Ben bi daha gelmem aga ankara ya.Başkent değil taşkent mubarek gece 12 den sonra hayat bitti.Bursada gece 2-3 de yine eve gidebiliyorum. Llama izmir buluşmasına gelirim ama bana egeden bi çıtır plx.Son anda çıktı ankara işi istek yollayamadım :( ama izmir'e geliceksem mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bence de gelme geliceksen de kalıcağın yeri ayarla da gel haksızsam haksızsın diyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Zegna said: gelmiş geçmiş en iyi buluşma filandı heralde. bir video varki............................ zegna videoya ayar çekicem demişti onu yaparsa kral olur Cons said: senin presslerde iyiydi ahaha haha süperdi onlar=) ivy said: bence de gelme geliceksen de kalıcağın yeri ayarla da gel haksızsam haksızsın diyin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 off yorulmuşum ya hala uyuyamadım, 20-30dklık uykuyla duruyorum ama uyumadığıma değdi, resimler tamamen gösterilirse anlaşılır zaten neden değdiği=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 büyük heycanla bekliyorum olayları akşama mutlaka bilg başında olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 0ne said: Ben bi daha gelmem aga ankara ya.Başkent değil taşkent mubarek gece 12 den sonra hayat bitti.Bursada gece 2-3 de yine eve gidebiliyorum. Llama izmir buluşmasına gelirim ama bana egeden bi çıtır plx.Son anda çıktı ankara işi istek yollayamadım :( ama izmir'e geliceksem mutlaka. bakarsın izmirde askerlik yaparsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 zegna yollar zaten fotoğraflrı upload edince ben uyuyanların hepsinin fotoğrafını merak ediyorum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mortis said: asd ah canim geliyorum aralikta bekle sayiklama adimi az kaldi abi asd diye gulme artik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 sex die gülecem bundan sonra xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mortis said: sex die gülecem bundan sonra xP gül. yangın söndürme tüpüyle söndürürüz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 boyanmış insanların resimleri kimde la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bu arada ankaralı arkadaşlara konukseverliklerinden dolayı zegnaya süper ev sahipliğinden dolayı teşekkürler rmk istanbul!!! beklioruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Cons said: boyanmış insanların resimleri kimde la hiyaaaaaaa!!! dory de ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Cons said: boyanmış insanların resimleri kimde la ivy bi telefonla çekti diye hatırlıyorum hatta telefonun flaşı benimkine benziyodu, sizin odada w810i varsa ve kiminse o telefonda olabilir resimler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 İlk resimler benden olsun dedim. Osso(Osman)-Sly-One(Can)-Cons(Orçun) Sly-One,Mavi tişört lü olan Zegna,Doberman Eyez, Ve Osso Ben başka resim çekmedim,parça parça gelmesin diye.Zegnanın eline kaldınız. :D Eyez harbi çok tatlıydı, ivy ile spastik_serçe'nin köpek fobilerini yenmelerine yardımcı oldu.Sahibine de çok çok aşırı bağlı.GZ Zegna,iyi eğitmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar