Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Fotoğraf çekin Zegna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 cidden siz nasıl gitçeksiniz gelmeme gerek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 sen kizbasina nereye gidiyosun, otur oturdugun yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Bombi said: Biz geliyoruz 3 saat sonra tren kalkıyo ben Osman, Sly. /Griz :X saygın buna bi son vermelisin //küfür etmemek gerek (zaugna) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 sabah bir aksilik olmazsa cıkıyoruz bizde yola hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Arkadaşın ailevi problemlerinden ötürü yalan olduk biz gelemiyoruz, herkese iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 kesin bende bi bokluk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 eet, yine gelmeye karar verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 abi yalama olduk ben yetismeye caliscam mesh denizotobusu kacti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 hayırlısıyla buluşup gitsek iyi olucak artık ayrıca mesh'e de teşekkür ediyoruz her türlü satışdurumlarını ve geri plana dönüş olaylarını olgunlukla karşıladığı için=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 yannız biz gelmeden içilen şeyler haram zıkkım olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ankara souk mu ki, bagaja bi mont atsam mi nolur nolmaz diye? yoksa hırka mırka yeter midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 gündüz o kadar soğuk olmuo kazakla idare edersinde akşam çıkacaksanız al mont derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ankaralıların soğuk değil vesairesine inanmayın, onlar alışıktır, sıkı giyinin çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 fotograf istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 aldığım duyumlara göre mangal yapmaktan vazgeçip yemek söylemişler. ULAN VAR YA GELSEYDİM ORAYI BAŞINIZA YIKARDIM BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 aynen bi haber edin..içimde kaldı zaten gidememek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 güzel buluşma oldu. ortam şahaneydi. manzara şahaneydi. gerçi ankaranın havası saolsun üşüdük biraz terasta ama bomba olaylarla içimiz ısındı. ps: xaeninle ekmek beklediğimden kısa, sly da beklediğimden cüsseli çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 çok kraldı. bu buluşma bana neler öğretti bi bakalım, - teraslar soğuk olur. - osman ve orçun tek yumurta ikizi mübarek. - kerim iyice tembelleşmiş. - köpekler insanı ısırmaz. - bombi düşebilir. (o fena bişeydi evet) - zegna çok babacan bi insanmış. bilmiodum. - mesh bayaa uzun. - sly sandığımdan çok daha güçlü ve iri. abov. - cavanagh salıncak insanı, kral adam. - xaenin ve ekmek çok şirin adamlarmış. - bi daha gizem düşüyo sanıp korkmamam lazım. (cidden tırstım) - cansu'nun non-pati arkadaşları muhabbeti hoş insanlar. - cansu'yu artık durdurmak lazım. bu kadar çok gpa muhabbeti yapmamalı. - kerim doğana çok çektiriyo arkadaş. tez zamanda sopa çekmesi lazım doğanın. - aspava bizim her şeyimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 off ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 aspavanın ben de hastasıydım :/ ah ulan ankarada deilim nası yicez şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 hangisinde yediniz ? küçük esat mı ddfs 3 tane yan yana duranlardan en sağdaki kraldır. ülkücü tahir dfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Bulusma EFSANEYDI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 cok duygulandim :( benim kucuk, hassas ekmegim buyudu ve kozasindan cikip ucmaya, insanlarla tanismaya basladim... insanlar tatli bile bulmuslar. P.S. EKMEK GITARINI GETIRDI MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 off aspava istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar