Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yeni eve cikiyorum 1 ekimde, kocaman bi terası var. full ankara manzarası onu fılan acık, mangal yapalim derim. istanbuldan gelen olursa daha bi sahane olur, onun dısında ankaradakiler toptan gelebilir. teras sanırım 25 kisiye kadar rahat alır, hatta pardon 75 kisi bile alır teras :) ramazandan sonra ekimin ilk haftası fılan gıbı olabilir diyorum. hadi size bide bonus, paticike uye olan kızlarda gelceklermiş once onlara sordum kabul sdfsdf. not: kopekten korkanlar da gelebilir, kopegim issirmaz. not2: icip icip terastan assagiya filan dusup basımı belaya sokmayin. thnx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 top bile oynariz yani :) yada istanbuldan xaenin filan gelirse onunla oynariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 abi balkon çöker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 showoff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ee yeni ev heyecanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 güle güle otur yeni evinde=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ev sağlammış. hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 reklam + ramazan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 anan ben ankarada olcam şş aloo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 terasında ateşli poi çevirmek serbest mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 sdf kalcak yer de lazımdı sana dimi terasın bi köşeye kıvrılırsın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 cavanagh said: sdf kalcak yer de lazımdı sana dimi terasın bi köşeye kıvrılırsın=) o küçük emrah taklidi yapıyodu kapı gibi yeri var kalcakB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 olsun mis gibi ferah teras ankara manzaralı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bina manzarası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 abi partiyi sen kuruyosun. giremem ki ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 cerebralis said: cavanagh said: sdf kalcak yer de lazımdı sana dimi terasın bi köşeye kıvrılırsın=) o küçük emrah taklidi yapıyodu kapı gibi yeri var kalcakB)- seviglim beni sokaktamı bırakır bee : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 güle güle otur.hayırlı olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Teyzemlerde ankara da ama askeriye misafirhanesinde kalıyolarmış bakalım ayarlamaya çalışıcaklar.Olmazsa gelemem,ama ayarlayabilirlerse niye gelmiyim.Bakalım zaten 15 gün tatilim var rahat rahat gelirim de yer sorun işte. Edit:Hayırlı olsun yeni evin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ibram tatlıses de geliomu??o mangal başında türkü çığırır ben poi eçviririm bööle bi kültür karmaşası yaratırız (mangal diyince bu adam gelio hep aklıma:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 cerebralis said: terasında ateşli poi çevirmek serbest mü? değil saçımı başımı yakarsın sen lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Laraken said: cerebralis said: terasında ateşli poi çevirmek serbest mü? değil saçımı başımı yakarsın sen lan! uzak durcan sen de accık.sanat icra edioz accık saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Lan böyle güzel şeyler hep ben Ankara'dan uzaktayken oluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 YALAN OLUR! bouhuhu zegna niye ben varken yapmiyon boyle seyler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ooo hayirli olsun Emre, de abi deniz kokmayan sehirde terasin olsa napicaksin. Evimin resimlerini koyup hijacklerdim basligi ama seni severim bilirsin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar