la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Madcat said: hala foto beklioz yaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 aktiftablet said: Şimdi ki aklım olsa hemşirelik ya da ebelik okurdum. ne iş yapıyosun dediklerinde hemşire dersin farklı bir bakış açısı olurdu sana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 erkek olunca hemş oluyor, hemşire diil (oha şajsfas) bana da bi kız tecavüz etmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 oper said: Mr_Hand said: urmesque said: lan bugün ilk kez okula gittim. bomboş koridorda biri yüzüme bakarak kendi kendine bu güzelmiş lan diye bağırdı. bu da böyle bi anımdır. benzeri bana oldu lan ahahah. bana da oldu ama cümle değil bi ses çıktı sadece. "vaaay" diye :D lan o da bişeymi taksimde yürüodum hatunu almaya gidiodum kızın teki aaaa jamese benzio aa jamese benzio die bağırdı yaaa yaaa hadi şimdi evlere dağılıorz sdfdsfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 taksim kalabalık ama sana dediğini nerden bilecen sddsfsdf benimkinde sadece ben vardım orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 banaydı aga banaydı jamese benziyen kaç kişi tanıyosun ^^ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Orta1de bi kız vardı galiba benden hoşlanıyodu. Baya peşimden koştu (literally, kız bildiğin kovaladı beni koridorda), sonra ben kızıp bi uçan tekme attım buna. O günden beri kızlarla aram düzelmedi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Llama said: hayrettin duran lisesi oldukça ciddiyim 2 dönem gitmiştim yeni öğretnciydim hoşgeldin selamıymış öyle dedi kız bi dönem okudum sonra başka okul : ) aleyküm selam dedin mi peki sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 abi oha o gelin ne ya oha ya ayıp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 axedice said: sonra ben kızıp bi uçan tekme attım buna. beklenir lan senden ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Sly-One said: boğaziçinde ne kızlar gördüm temel bilim, sözel bölümler falan bıyıkları benden fazlaydı. bıyıklarını tüy dökücüyle falan alıyosun sen o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yakıyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Theridone said: aleyküm selam dedin mi peki sen :D bende selamımı verdim tabi : ) B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ordaki kızlara selam eder şapkamı ters giyerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 burdan almanyadaki amcama selamlar der gibi oldu asdsafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 gizlar gizlar geelemmiiii yanaanizdan ooopem miiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 biz o.ç idik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ardeth said: bi de erkek çadırı var mesela ben kaldım tek başıma bi tanesinden çok küçük olduğu için çok dağıtamıyorsun ama yine de bir çadır için iyi dağıttım.üzerinden zaman geçmiş olmasına rağmen ölüyorum tekrar tekrar okudum yannışmı düşünüyom die ama herşeyiyle uyuyo abi(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 lexius un telefon numarası varmı?slayer77 ıstıyor ankaradaymıs kalıcak yer falan fılan bi zahmet özelden bana yazabilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 MOTEL LEXIUS (4 YILDIZLI KONAKLAMA KÖŞKÜ) sadece rahatınızı düşündük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 böbrek gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 77yi sokaktamı kalmış amanin benim gelecekteki durumum olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 çok lazım olursa ev var olm. biraz dağınık ama ölmezsiniz. her türlü gelebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar