oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 toefl ibt ye girmeyi planlıyorum. kaynak önerisi olan var mı acaba? set falan alim diyorum bi tane. ama ne iyi ne kötü bilmiyorum. help. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 kaplan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Longman IBT + içinde cd olucak bi tane. Sınavın aynısı gibi bişey listeningler falan. Akmarda 20 liraya bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 akmar nerde? ben ankarada olacam da. olgunlarda bulurum sanırım tavsiyeler için saolun. lan bu aralar acayip yapmaya başladım bu yanlış harflere basma olayını. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 tevsiye ne demek abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Akmar istanbul kadıköyde. Ankarada nerden bulursun bilmiyorum da bütün büyük kitap pasajlarında vardır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ank da olgunlar var işte öyle pasaj gibi. açık pasaj :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 olgunlarda var görmştm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lo-noise Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 TOEFL sınavına Ankara'da gireceksen eğer, bir iki tecrübemi şeyedeyim dedim.. TOBB Üniversite'sinin kampüs harika ama TOEFL sınavını yaptıkları bilgisayar lab'larında havalandırma yetersizdi. (Bilgisayarlar sürekli çalışınca içerisi berbat hale geliyo.. Hamam gibi..) Cinnah Cd. üzerindeki Amerikan Kültür Derneği'nin labı nispeten daha uygun sınav için. Ancak çalışanları arıza... Speaking kısmı için de bir tüyo: Aşağı yukarı herkes aynı anda başlıyor speaking kısmına. Sorulara geçmeden evvel, biraz bekle. Zira, ben tam speaking'e başlayacakken yanımdaki ilk soruyu cevaplamaya başladı. Onu dinledim önce. Kullandığı kelimeleri vs. dinleyip neyle ilgili olduğunu tahmin ettim. Tabi o kelimeleri kaydettim önümdeki kağıda.. Soruyu ben cevaplamaya başlayınca epey işe yaradı. Bir soru bir sorudur =) Başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 toefl'a kasan biri olarak tavsiyelerim =) ; 1) baron alabilirsin (kitap) 2) kaplan alabilirsin 3) longman toefl alabilirsin 4) reading'in kötüyse reader at work alabilirsin =) ankarada olgunlarda var bunların hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 toefl kasıcam. kaplan aldım . istanbul da akmarda ankarada olgunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Aga bol essay yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 nabtın sen geçtin mi horrible :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 toefl kendi sitesinde account alınca test satıyo 15dolara falan ibtnin aynısı bence onu yapmalısın en azından test tecrübesi olur çünkü toefl bilgi kadar toefl tecrübesi de istiyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Longman IBT almıştım ben.Kitabın 40 sfsını fln anca kullandım 99 aldım sınavdan *grin grin* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 valla ben de speaking nasilmis diye bi tane speaking testi yaptim sinavdan 2 saat once, sonra da girdim 113 aldim sinav kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Bir şey sorucam sonuçların alınması ve amerikadaki üniversitelere gitmesi ne kadar sürüyor bazı üniversiteler 15 aralıkta deadline diyolar gerçi sonuçların ulaşması için biraz ek süre veriyolar sanırım ama genede 9 kasım da girersem 15 aralığa amerika da üniversitelere ulaşır mı? Aynı şey gre için de geçerli 27 kasımda giriyorum ama gre nin açıklanması için daha kısa sürüyomuş yetişir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 tam olarak 9 kasimda girdim ve deadline im ayniydi, icin rahat olsun. 2 haftada falan gidiyor. zaten gec kalsa da problem degil halden anliyorlar da gec kalmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 arkadaşlar toefl ibt'ye kademe kademe nasıl başvurulur . bunu buldum ben de karışıktı kademe kademe anlatsanız makbule geçer . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Kademesi falan yok yav direk etsden toefl sitesine giriyosun kendine bi hesap açıp sınava kaydoluyorsun. Hangi tarih hangi sınav yeri falan hepsi burdan belirleniyor. http://www.ets.org/portal/site/ets/menuitem.fab2360b1645a1de9b3a0779f1751509/?vgnextoid=69c0197a484f4010VgnVCM10000022f95190RCRD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 oraya girip halledememiştim , şimdi üyeliği kurduk sanırım asfaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 direk bilmerk'e veya bilge adam'a falan gitsem ordan halledemezmiyim? illa siteden mi yapacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Sadece siteden. Bir de telefonla alınıyordu bir ara ama o artık yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 hallettim zaten saol genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 parayla çok alan var die bizim okul kaldırdı.Bende hazırlanıodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar