Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TOEFL IBT

oper

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
TOEFL sınavına Ankara'da gireceksen eğer, bir iki tecrübemi şeyedeyim dedim.. TOBB Üniversite'sinin kampüs harika ama TOEFL sınavını yaptıkları bilgisayar lab'larında havalandırma yetersizdi. (Bilgisayarlar sürekli çalışınca içerisi berbat hale geliyo.. Hamam gibi..)

Cinnah Cd. üzerindeki Amerikan Kültür Derneği'nin labı nispeten daha uygun sınav için. Ancak çalışanları arıza...

Speaking kısmı için de bir tüyo: Aşağı yukarı herkes aynı anda başlıyor speaking kısmına. Sorulara geçmeden evvel, biraz bekle. Zira, ben tam speaking'e başlayacakken yanımdaki ilk soruyu cevaplamaya başladı. Onu dinledim önce. Kullandığı kelimeleri vs. dinleyip neyle ilgili olduğunu tahmin ettim. Tabi o kelimeleri kaydettim önümdeki kağıda.. Soruyu ben cevaplamaya başlayınca epey işe yaradı. Bir soru bir sorudur =)

Başarılar
Sosyal ağlarda paylaş

Bir şey sorucam sonuçların alınması ve amerikadaki üniversitelere gitmesi ne kadar sürüyor bazı üniversiteler 15 aralıkta deadline diyolar gerçi sonuçların ulaşması için biraz ek süre veriyolar sanırım ama genede 9 kasım da girersem 15 aralığa amerika da üniversitelere ulaşır mı?
Aynı şey gre için de geçerli 27 kasımda giriyorum ama gre nin açıklanması için daha kısa sürüyomuş yetişir umarım
Sosyal ağlarda paylaş

Kademesi falan yok yav direk etsden toefl sitesine giriyosun kendine bi hesap açıp sınava kaydoluyorsun. Hangi tarih hangi sınav yeri falan hepsi burdan belirleniyor.

http://www.ets.org/portal/site/ets/menuitem.fab2360b1645a1de9b3a0779f1751509/?vgnextoid=69c0197a484f4010VgnVCM10000022f95190RCRD
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...