dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 gazeteyi vakit diye okudum yanlışlıkla... bi garip oldu bak valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1evas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 sadece bi tokat atmak için de 1 milyon euro mu lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hangi mal vercek peki bi milyon euroyu benim o kadar param olsa bi tekne alırım bi de bakıcı tutarım ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 fede said: ALIN BU ARKADAŞI sağdaki amca nereye baktıysa çok tehlikeli bakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ntv ye bak canlı telefon bağlantısı yapmış romadan . ulen bari son dakika die de kenara yazsaydınız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 1 milyon euroya 500000 bütün tavuk alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 kanat alırsak noluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 oper onu bunu bırak wwp'ye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bakireymiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Llama said: tayvantta daha uzuza satılıyor edit : taylant lan taylant iyiki gecik gözlüler var onların herşeyi ucuz bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 e bi bardak içkiyle alırlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 1 milyon euro'yu bizim manken + ünlülere dağıtsan bu iş için pipi kanseri olursun sonunda.. söleemedii demeyinn.. 1 milyon euro tek kadın sorii (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ben 1000 ytl ye satsam kimse almaz elin gavur kızı satınca 1 milyon euro oluyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 saLak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 kitana baya iddialı konusmus bu kıza da hayırlı ugurlu olsun. acık acık kendilerini satıyolar insanlar artık. para pesinde kosmak yerine keske biraz duyguları fln ogrenmeye ugrassa. cinselligin sevginin bi dısavurumu oldugunu ya da fiziksel cekimle fln ortaya cıktıgını ogrenseymis. parayı alıp uniye gidicek belki ama en basit ve en cok mutlu eden seyleri ogrenemeden mezun olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 cidden ya ons varken tey tey insanlar nelerle uğraşıyor. duygular önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Cons said: 1 milyon euroya 500000 bütün tavuk alırsın. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hep orda bi yerde izliyosun beni d mi=) ons de olsa en azından fiziksel bi cekim hissettiin adamla takılıyosun. sen seciyosun yani. bu kız gibi ortaya atıp kim isterse gotursun beni su kadar paraya demiyosun trde oldugunu dusunsenize bu olayın. gobekli bıyıklı kıllı tesbihli 40 yasındaki amca veriyorum parayı layan diyo...iuvvv=S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ben veririm parayı.. ama 10k tane rusa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Lexius said: ben veririm parayı.. ama 10k tane rusa çok wow oynamanın zararları asdasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 wow? k latince 1000 demek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 dunno said: kitana baya iddialı konusmus bu kıza da hayırlı ugurlu olsun. acık acık kendilerini satıyolar insanlar artık. para pesinde kosmak yerine keske biraz duyguları fln ogrenmeye ugrassa. cinselligin sevginin bi dısavurumu oldugunu ya da fiziksel cekimle fln ortaya cıktıgını ogrenseymis. parayı alıp uniye gidicek belki ama en basit ve en cok mutlu eden seyleri ogrenemeden mezun olucak +1 burs falan alamıyomuymuş kendisi ya da diğer bütün insanlar gibi çalışamıyo muymuş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 smash said: [ burs falan alamıyomuymuş kendisi ya da diğer bütün insanlar gibi çalışamıyo muymuş anlamadım haber olmak gundemde kalmak istemistır buyuk ihtimal bi yandan da para kazanırım demistir oh ne guzel hayat. 70lik bir amcanın o parayı vermesiyle haberin daha ilginc hale gelmesini umit ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 world karta taksit yaptı aldım ben az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Cons said: 1 milyon euroya 500000 bütün tavuk alırsın. Puahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar