Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orta Yapmak

janis

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yabancı maçları izliyorum , adamlar gözleri kapalı adrese teslim ortalar yapıyorlar . Fakat bizim oyuncularımız her hangi bir baskı yokken bile yaptıkları ortalar alakasız yerlere gidiyor. Sebebi nedir acaba ? :) Türkiyede kanat oyuncu neden yetişmiyor ? Sebebi acaba amatör takımlarda teknik/taktik olmaksızın futbol değil , TOP oynama mantığındanmıdır ?
Mesaj tarihi:
ümit özat gibi orta yapan kimse kalmadı.

samsunlumuydu topu sektırmeden orta yapamayan bı herıf vardı adını hatırlayan?

sol acıktı galba

edit: celil miydi?
Mesaj tarihi:
tellos said:
katır gibi koşup son çizgiye inip dengesiz ayagını topa dogru sallarsan z türbünlerine gidiyor haliyle.

bizim futbolculara saha kenarında tabela lazım yeminlen.

son çizgiye 20m

son çizgiye 10m

son çizgiye 5 m

aç ulan artık orta!
Mesaj tarihi:
Zegna said:
ümit özat gibi orta yapan kimse kalmadı.

samsunlumuydu topu sektırmeden orta yapamayan bı herıf vardı adını hatırlayan?

sol acıktı galba

edit: celil miydi?

Fakat Ümit sol ayağını kullanamdığı için , Sol kanatta oynarken topu önce sağ ayağına alır ondan sonra orta yapardı. Baskı altında ümitten iyi orta beklemek çok zor bu durumda .
Mesaj tarihi:
numberten said:
Burak yılmaz ya bu kadar orta yapan bir kanat adamı olamaz bu adam fenerbahcede nasıl oynar hangi hödük aldıysa kafasına eşek sıçsın :/

çok büyük torpilleri var bu elemanın besiktasdan kiralık 1 sezon manisaya gitti sonra orda çok iyi oynamış gibi birden fenere geldi bonservisi alınarak babasının etkisi futbol hayatında büyük takımlarda oynatıyo elemanı
Mesaj tarihi:
ümit özat fbde oynarken turkiyede en ii orta açan adamdı. her maç 4 5 tane orta açardı. 1 tanesi sol ayakla olurdu taça giderdi. soora hatırlardı sag ayak kullanması gerektiğini. dier yaptığı ortalar adrese teslim. nerdesin buyuk kaptan.
Mesaj tarihi:
valla benim şuan orta konusunda en beğendiğim adam uğur boral

ümit özat sağ kanatta oynasaydı belki güzel ortalar yapabilirdi :).

sabri mesela çok güzel orta yapar :).utanıyorm yahu.sen yıllarca galatasrayda oyna ama bi orta yapmayı ogreneme.yahu ben sabri olsam geceleri floryada orta calışırdım.

ibrahim üzülmez de ayrı bi katagori :)
Mesaj tarihi:
bi tek liverpool macında umit'in kafa golunde super orta yaptıgını hatırlıyorum. hatta topa vurduktan sonraki hali gozumun onunde hala. o anda artık ne olduysa sabri'ye.
  • Yeni Oluştur...