janis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Yabancı maçları izliyorum , adamlar gözleri kapalı adrese teslim ortalar yapıyorlar . Fakat bizim oyuncularımız her hangi bir baskı yokken bile yaptıkları ortalar alakasız yerlere gidiyor. Sebebi nedir acaba ? :) Türkiyede kanat oyuncu neden yetişmiyor ? Sebebi acaba amatör takımlarda teknik/taktik olmaksızın futbol değil , TOP oynama mantığındanmıdır ?
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ümit özat gibi orta yapan kimse kalmadı. samsunlumuydu topu sektırmeden orta yapamayan bı herıf vardı adını hatırlayan? sol acıktı galba edit: celil miydi?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ümit ozat türkiyenin en iyi ortacısıymış, gitti sonradan anladım değerini
tellos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 katır gibi koşup son çizgiye inip dengesiz ayagını topa dogru sallarsan z türbünlerine gidiyor haliyle.
cado Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 uğur uçar da arada iyi ortalar açıyordu ümit özat pek sevmem ama harbiden adrese teslim ortalar yapıyor
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ümit Özat'ta ortacıysa bende ortacıyım. İlker de müthiş ortalar yapardı o zaman...
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 tellos said: katır gibi koşup son çizgiye inip dengesiz ayagını topa dogru sallarsan z türbünlerine gidiyor haliyle. bizim futbolculara saha kenarında tabela lazım yeminlen. son çizgiye 20m son çizgiye 10m son çizgiye 5 m aç ulan artık orta!
numberten Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Burak yılmaz ya bu kadar orta yapan bir kanat adamı olamaz bu adam fenerbahcede nasıl oynar hangi hödük aldıysa kafasına eşek sıçsın :/
janis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Zegna said: ümit özat gibi orta yapan kimse kalmadı. samsunlumuydu topu sektırmeden orta yapamayan bı herıf vardı adını hatırlayan? sol acıktı galba edit: celil miydi? Fakat Ümit sol ayağını kullanamdığı için , Sol kanatta oynarken topu önce sağ ayağına alır ondan sonra orta yapardı. Baskı altında ümitten iyi orta beklemek çok zor bu durumda .
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 numberten said: Burak yılmaz ya bu kadar orta yapan bir kanat adamı olamaz bu adam fenerbahcede nasıl oynar hangi hödük aldıysa kafasına eşek sıçsın :/ çok büyük torpilleri var bu elemanın besiktasdan kiralık 1 sezon manisaya gitti sonra orda çok iyi oynamış gibi birden fenere geldi bonservisi alınarak babasının etkisi futbol hayatında büyük takımlarda oynatıyo elemanı
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 serdarrtulusta serdar ozkanda guzel ortalar yapar ya
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Evet Serdar Kurtuluş güzel orta yapıyor bi türk olarak aklıma gelen :)
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 oo asıl ortacı ergün pembee muz ortaları süperdir adamın
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Laraken said: bizim futbolculara saha kenarında tabela lazım yeminlen. son çizgiye 20m son çizgiye 10m son çizgiye 5 m aç ulan artık orta!+1
nocom Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 rıza çalımbayın üstüne tanımam ortada. muzu keser bırakırdı. metin-ali-feyyaz-memetten biri vurur golü atardı.
tellos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 walla ben tanırım mustafa denizli > rıza çalımbay kubilay türkyılmaz > mustafa denizli
nocom Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ben tanımam dedim, tellos tanır yada ona da soralım demedim :D
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 dünkü maçta uğuru eleştiriyodum hep, salak adam, bilmiyo futbolu diye. sonra baya bi gaza geldim golden önceki pozisyonda "aha şuna bak mal topu bi çıkar orda, bu herif adam olmaz" dediğim anda alexin kafaya gönderdi topu. 0.62 saniyede göt olarak, en erken göt olma rekorunu kırdım bkz:fenerbahce kırmak üzere iken tanımlanan rekorlar :D
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 arif mi iyi orta açardı hakan şükür mü o zamanlar her topa vurabiliyodu bilmiyorumda arifin 0 dan açtığı ortalara hakan hep takardı.
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ümit özat fbde oynarken turkiyede en ii orta açan adamdı. her maç 4 5 tane orta açardı. 1 tanesi sol ayakla olurdu taça giderdi. soora hatırlardı sag ayak kullanması gerektiğini. dier yaptığı ortalar adrese teslim. nerdesin buyuk kaptan.
nocom Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 fede said: dünkü maçta uğuru eleştiriyodum hep, salak adam, bilmiyo futbolu diye. sonra baya bi gaza geldim golden önceki pozisyonda "aha şuna bak mal topu bi çıkar orda, bu herif adam olmaz" dediğim anda alexin kafaya gönderdi topu. 0.62 saniyede göt olarak, en erken göt olma rekorunu kırdım bkz:fenerbahce kırmak üzere iken tanımlanan rekorlar :D
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 valla benim şuan orta konusunda en beğendiğim adam uğur boral ümit özat sağ kanatta oynasaydı belki güzel ortalar yapabilirdi :). sabri mesela çok güzel orta yapar :).utanıyorm yahu.sen yıllarca galatasrayda oyna ama bi orta yapmayı ogreneme.yahu ben sabri olsam geceleri floryada orta calışırdım. ibrahim üzülmez de ayrı bi katagori :)
toggie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bi tek liverpool macında umit'in kafa golunde super orta yaptıgını hatırlıyorum. hatta topa vurduktan sonraki hali gozumun onunde hala. o anda artık ne olduysa sabri'ye.
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 tesadüftü o.hasan şaş hep sağ bek oynasın ama sabri oynamasın
Öne çıkan mesajlar