Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasır!

Coldwind

Öne çıkan mesajlar

Her ne kadar saçma bir konu olsa da biraz olayı psikopata bağladım. Elimde yaklaşık 1-2 aydan beri bir nasır var. Nerden ve nasıl çıktığını bilmiyorum açıkçası ama beni çok rahatsız ediyor. İstemeden de olsa oynuyorum hatta ara sıra kabarık yerleri koparttığım bile oluyor oynarken.

Şimdi;
1- Bunun bir çözümü var mıdır? Küçük bir nasır çünkü.
2- Nasırı kopartmanın herhangi bir zararı var mıdır?
3- Oraya dokunmamak için ne yapmam gerek :)

Eminim bişeyler bilen birisi çıkacaktır.. dimi?[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

eldeki nasırlar kopartılmaz çünkü nasır dış etkenlere karşı oluştuğu için koparmanı engellemek için daha kuvvetli çıkar
normal haline bırakınca geçiyor
ben kürek çekerken yarım santime ye yakın nasır vardı elimde sonra geçti kendisi
Ayak parmaklardaki nasır hiç geçmiyor o ayrı[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-coLdwind-, 24 Nisan 2004 00:25 tarihinde demiş ki:
başparmak ile işaret parmağı arasındaki bölgede
hani "tombik tombik hooop tombik" yaparsın ya, ordaki hoop bölgesinde.

Allahım yaaaaaaa:) süper[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

nasır, elinde sert ağır vb bişi tutarsan düzenli şekilde ve uzun süre ondan olur mesela sopa, dumble, kürek, çapa falan..

da parmak arası olması ilginç :p kalem tutmaktan herhalde :)

ayrıca dokunmayınca geçio gerçekten.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS

[Bu mesaj Norak tarafından 24 Nisan 2004 00:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım bende de aynı yerde var. gerçi benimki tam nasır değil de böyle kabarıklık gibi birşey. hayır bişi değil gitarda bare basarken kıllık yapıyo. babamda da var aynıs, genetik sanırım.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...