Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Her ne kadar saçma bir konu olsa da biraz olayı psikopata bağladım. Elimde yaklaşık 1-2 aydan beri bir nasır var. Nerden ve nasıl çıktığını bilmiyorum açıkçası ama beni çok rahatsız ediyor. İstemeden de olsa oynuyorum hatta ara sıra kabarık yerleri koparttığım bile oluyor oynarken. Şimdi; 1- Bunun bir çözümü var mıdır? Küçük bir nasır çünkü. 2- Nasırı kopartmanın herhangi bir zararı var mıdır? 3- Oraya dokunmamak için ne yapmam gerek :) Eminim bişeyler bilen birisi çıkacaktır.. dimi?[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Benim ayağımda çıkmıştı tam nasırmıydı fln bilmiyorum ama. "İşveç ayak sağlığı"nda aldırmıştım. Bu veya benzeri kuruluşlarda yapabilirler sanırım.hatta yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ameliyat yani? daha masrafsız bi yolu yok mudur :) başparmak ile işaret parmağı arasındaki bölgede hani "tombik tombik hooop tombik" yaparsın ya, ordaki hoop bölgesinde.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 mm eskiden haftada 3-4 defa studyoya gittimiz icin ve surekli sopa tuttugum icin (baget deil sopa =) cok sık olurdu eczanede ilacı var nasır ilacı kurutuyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 eldeki nasırlar kopartılmaz çünkü nasır dış etkenlere karşı oluştuğu için koparmanı engellemek için daha kuvvetli çıkar normal haline bırakınca geçiyor ben kürek çekerken yarım santime ye yakın nasır vardı elimde sonra geçti kendisi Ayak parmaklardaki nasır hiç geçmiyor o ayrı[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: -coLdwind-, 24 Nisan 2004 00:25 tarihinde demiş ki: başparmak ile işaret parmağı arasındaki bölgede hani "tombik tombik hooop tombik" yaparsın ya, ordaki hoop bölgesinde. Allahım yaaaaaaa:) süper[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ı ıh siğil değil bildiğimiz nasır yani.. ne kadar sürede kendiliğinden geçer ki? 1 ay iyimidir? ya da 1 ayı ben nasıra dokunmadan nasıl geçirebilirim :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 DAYYYYYTTTTTTTTTT!!!!!! rica edicem topicin adını değiştirin. O kelimeyi görünce huylanırım da :) vallahi ya Konu Dışına giremiyorum lan sizin yüzünüzden LÜTFEN KALDIRIN :((( geçmiş olsun bu arada[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 bence de siğildir o. nasır daha çok sık tahriş olan bölgelerde çıkar.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 yok şu anda hoop yapabiliyorum ilerde de bol bol yapıcam :) yani o kadar büyük bişi değil.. siğil konusunda şüpheye düştüm şimdi.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 nasır, elinde sert ağır vb bişi tutarsan düzenli şekilde ve uzun süre ondan olur mesela sopa, dumble, kürek, çapa falan.. da parmak arası olması ilginç :p kalem tutmaktan herhalde :) ayrıca dokunmayınca geçio gerçekten.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS [Bu mesaj Norak tarafından 24 Nisan 2004 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 sanırım bende de aynı yerde var. gerçi benimki tam nasır değil de böyle kabarıklık gibi birşey. hayır bişi değil gitarda bare basarken kıllık yapıyo. babamda da var aynıs, genetik sanırım.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Sen ona şükret bizde yok da noluyo genede basamıyoz bare ahaha :)[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar