elesso Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hepsinde değilde bi kısmında dns hatası veriyo. ne oldu sebebini bilen varmı acaba? gayet önemli bisorun gibi. www.siemens.com www.sembolinsaat.com.tr www.worldcard.com.tr bunları örnek olarak yazdım var daha bissürü. açılanlarda baya fazla ama google a *.com.tr yazıp sıradan denerseniz bi ton var bu şekilde site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bikaç saat önce müşteriler de aradı "maillarımızı alamıyoruz" diye. Doruk.net'i aradık ODTÜ'de böle bi problem var dediler. garip olan bazılarının (bizim adres mesela) çalışması. Müşterilerle cebelleş şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 IP adresi verin müşterilere, üzmeyin adamları =) Gerçi yine de mail'lerini alamayacaklar çünkü sorun sadece onlar için geçerli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 sabahtan beri çekiyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 di said: IP adresi verin müşterilere, üzmeyin adamları =) Gerçi yine de mail'lerini alamayacaklar çünkü sorun sadece onlar için geçerli değil. Outlookta ayarlayacak kapasitede adam yok müşterilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Az once biri beni arayip, bu sizin sitelere girince kac kontor gidiyor diye sordu. Inanamadim bi an, sonra telefon kesildi ama adam tekrar arayip tekrar sordu ayni seyi. Sizin siteler dedigi siteler burda host edilen siteler. Cok garibime gitti =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 sorun çözüldü sanırım , bizede aynı maille ilgili şikayet geldi bi ton. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 müşteriler meyıllarını alıyo, vana açıldı. oleey!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 http://www.pclabs.com.tr/2008/09/18/odtu-sunucu-odasi-bakimda-tr-siteler-tatilde/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Stuff Eylül 2008 sayısı, dot web/web gezgini bölümü: "DNS AÇIĞI KORKUTUYOR Yakın zamanda bir güvenlik uzmanının ortaya çıkardığı ve İnternet'in ana parçalarından biri olan DNS sistemindeki açık, dünya çapında büyük bir hareketliliğe sebep oldu." Bu yukardaki konuyla bir bağlantısı olabilir. ODTÜ'nün güvenlik konusunda çok titiz olduğunu bilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 eheh yok alakası onla :) duyuru yapmışlar. elektrik kesintisi olmuş ups cihazı arızalanmış üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 OpenDNS kullanıyorum bir 10 dakika falan www.google.com.tr hata verdi, n'oluyoz lan diye zıpladım birden yatağımdan. Şimdi düzeldi hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 GERGE direk bind9 kurup resolv.conf icine ilk siraya nameserver 127.0.0.1 deyip rahatina bakabiliyosun. Test ettim onayladim. Pek guzel calisiyor =) edit : yanlis anlasilma olmasin. bu com.tr olayiyla ilgisi yok soylediklerimin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 niye buraya yazıyorsun o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar