Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Tür: Korku / KomediGösterim Tarihi: 21 Kasım 2008Yönetmen: Gürcan Yurt, Ahmet UygunSenaryo: Gürcan YurtYapım: 2008, TürkiyeTestere serisinden esinlenip onun bir parodisi niteliğinde olan, komedi ve korku türünün harmanlandığı Destere, Trakyalı bir seri katilin hikayesini anlatıyor. Hayrettin ve Hayati adlı aynı köyde yaşayan iki Trakyalı çiftçinin günün birinde gözlerini bir köy evinin bodrumunda açmalarıyla başlayan film, kurbanlarına "Oyun üüle oynanmaz, büüyle oynanır" diyen bir seri katilin ses kaydıyla kahramanlarımıza çeşitli oyunlar oynatmaya başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ZAZ filmleri iyiydi çünkü bazı filmleri 4-5 kere izlemedikçe ZAZ filmlerindeki ilgili sahnenin ne olduğunu anlamadığınız oluyordu. Bunlara film demek bile hakaret olur. Animelere de çakma versiyon live action yapacakları günler de yakındır. Hepimize geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Berbat bi filmdi... Osmanlı Cumhuriyeti kat kat daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 sakın gitmeyin. (nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 arada bazı şeyler komikti yine, oturup tek seferde hayatta izlenmez ama bazı diyalogları açıp izlenesi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 berbat bide 2.si gelicekmiş gibi bitiriyorlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ya sinemada izledim 2. yarıda çıkcaktım ama parama acıdım iğrenç ötesi bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 yahu gürcan yurt'u da çok severim. robinson'la cumanın çizeri. ama bu film baya kötüymüş yaw. fragmanları izledim, beni de açmadı pek. üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 net cafedeki counter strike muhabbeti falan bence epey komik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Yahu ne 2. si gelecekmiş gibi bitirme? Adamlar düpedüz son fln çekmemiş filme yada editte son 5-10 dakikayı yanlışlıkla makaslamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar