Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekşi Sözlük'te Peygambere hakaret

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

asinanyavuz said:
Cidden samimi olarak soruyorum, ateistler çok sıkıştıkları zaman dua etme ihtiyacı hiç mi hissetmiyorlar? Ya da bir şeyi çok istedikleri zaman?

ihtiyaç hissetmekle o ihtiyacı karşılamak ayrı şeyler. asıl önemli olan gerçekten sığınacak bir yerin olmadığını bilmek ve ona göre yaşamak.
Sosyal ağlarda paylaş

SturmVogel said:
Zeppelin said:
Cotto said:
Bende ateistim ama şu söze çok inanıyorum :
Ateizm,hastanenin acil kapısına kadardır.

bunu söyleyebiliyosan ataist değilsin.

NERDE Bİ ATAİST VARSA ONUN ANASINI SIKIM ONLARI DESTEKLEYENIDE

poff yeni oyuna da baslamak uzereydin, simdi banlanacaksin 2-3 hafta. bravo. :/
Sosyal ağlarda paylaş

asinanyavuz said:
Cidden samimi olarak soruyorum, ateistler çok sıkıştıkları zaman dua etme ihtiyacı hiç mi hissetmiyorlar? Ya da bir şeyi çok istedikleri zaman?

ateist adam ansil dua etsin? kime ne duasi edicek? senin dedigini anca musluma, hristiyan yetisip genclik doneminde alayina isyan ben ateist olucam diyenler yapabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu lafa en guzel cevap ne kadar ateist varsa onlarda senindir aslında ama biz sadece seni banlıcaz.
SturmVogel said:
Zeppelin said:
Cotto said:
Bende ateistim ama şu söze çok inanıyorum :
Ateizm,hastanenin acil kapısına kadardır.

bunu söyleyebiliyosan ataist değilsin.

NERDE Bİ ATAİST VARSA ONUN ANASINI SIKIM ONLARI DESTEKLEYENIDE
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
asinanyavuz said:

ateist adam ansil dua etsin? kime ne duasi edicek? senin dedigini anca musluma, hristiyan yetisip genclik doneminde alayina isyan ben ateist olucam diyenler yapabilir.

tamam işte çaresiz kalınca bişeye sığınma ihtiyacın olmuyor mu diyor. ya da neye sığınıyosun işte onu soruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Rahan said:
Cotto said:
Ya abi ne probleminiz var şu adamla !
Sevmiyorum diyin inanmıyorum diyin tamamda dünyanın en büyük yazarı ne demektir ya.İnanan insanlar var.

ee? varsa var.

benim de ifade özgürlüğüm var.

said:
Sonra geldiler bize saldırdılar mahalle baskısı...Diyoruzya ortamı geriyorlar diye.Biz germiyormuyuz acaba ?

karşındakinin fikirlerini beğenmior olman saldırma veya baskı kurma hakkını vermez.

1 Senin ifade özgürlüğün var.Senin dalga geçme,küçümseme hakkın yok.

2 Evet doğru diyorsun karşındakinin fikirlerini beğenmeyen insana eleştiri veya baskı hakkı doğmaz.Ama ekşisözlükdeki millet karşı olduğu fikirlere baya yüklenmiş insanların inandığı bir insana ( peygamber değil bencede bir insan ) olmadık şeyler söylemişler.

Böyle siz tüm müslümanları baskıcı görüyorsunuz o zaman sizin yolunuz ispanya'ya hindistan'a veya bilmemnereye düşsün.Türkiye böyle bir ülke.Yapacak birşey yok.Ama 2 tane çapulsuz mahalle baskısı yapan hıyar yüzündende diğer masum insanların hastanede dua eden insanların inançlarıyla dalga geçme hakkını kimse sana vermiyor !
Sosyal ağlarda paylaş

kime göre neye göre kardeşim

Madem yazar olduğunu düşünüyorsun içine sakla illa "bak ben ateistim bak peygambere ne diyorum diye" millete gösterme arzunmu var.he birlik beraberlik diyorsan ateist forumlar var oralara git abi

Zaten ekşisözlüğe acayip kıl olurum.Egoist merkezbenci heriflerden başka birşeyler değil

++ Böle tavırlar yapıyorsunuz daha çok antipati kazanıyorsunuz eleştirdiğiniz insanların gözünde.Sonra ateist diye satanist damgası yiyoruz.Bunu ben yaşadım.

Hayır bu kadar geriyorsunuz ortamı çıksa önünüze 15-20 kişi ülkücü veya radikal birileri parça parça koşup kaçacaksınız o kadarda komiksiniz yani
Sosyal ağlarda paylaş

Onlar insan döven insan olamayan yaratıklar olduğu için kaçarım. Adam gibi konuşacaksak kaçmam.

Şov değildir. Birinin "Hz.Muhammed Allah'ın kulu ve elçisidir" demesi de "bakın ben inanıyorum, Müslümanım huleeeyn" diye bağırmaktır, şov yapmaktır o zaman.

Bence başarılı yazardır, bunu belirtirim. Şov değildir, görüş belirtmedir.

Ama hayır herkes tek tip olmalı. %99'a uyan kişi görüş belirtince nomral, karşı görüş belirtilince şov.

Trajik..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Onlar insan döven insan olamayan yaratıklar olduğu için kaçarım. Adam gibi konuşacaksak kaçmam.

Bu güzel onların seviyesine inmem diyorsun.

said:
Şov değildir. Birinin "Hz.Muhammed Allah'ın kulu ve elçisidir" demesi de "bakın ben inanıyorum, Müslümanım huleeeyn" diye bağırmaktır, şov yapmaktır o zaman.

Ama burda yazdığın kendinle çelişiyorsun.Ateist olmak için biraz kültür birikimi ve sorgulama gerekiyor.Bunu diyen insanlar lise 2'den terk berberde,telefoncuda çalışan,cuma namazlarına patronuyla giden insanlar.Onlar bağırdı ben eksik kalmayayım tavrı sana hiç yakışmaz.Neden sende kültür birikimi var.Doğruların var.Ama sana göre.

said:
Bence başarılı yazardır, bunu belirtirim. Şov değildir, görüş belirtmedir.

Evet bencede öyle.Ama bunu kimseye sölememde,internette bir yerlere yazmamda.Bana göre doğru olan budur.Diğerlerine söylesem ne yararı olucak.

said:
Ama hayır herkes tek tip olmalı. %99'a uyan kişi görüş belirtince nomral, karşı görüş belirtilince şov.

Mahalle baskısı var evet.Din dersleride absürd olabilir.Eğer bir gün gelipde annenin başını örtmesini veya kız arkadaşının başının örtmesini zorla isteyen biri olduğu zaman çek vur sapla bıçağı.Ama bugün öyle bir durumki çağlayan gibi bir yerde yaşıyorum varoş bölge dolu etrafımız içinde metalciside var radikalıde var,dinle alakası olmayan insanda var ( hatta bunlardan birkaçını tanıyorum. ).Radikalde var.Ilımlısıda var.

said:
Trajik..

olan bir takım kurum ve kişilerin oltasına gelmemiz toplumca
Sosyal ağlarda paylaş

Abi iyi güzel diyorsun hakkaten de, ekşi sözlük bir görüş belirtme portalı. Burası da öyle. O şov olmuyo, onlar bağırdı ben de bağıracağım demek istemedim zaten. İnsanlar görüşlerini belirtiyor. Ben de belirtiyorum. Bu kadar basit. Mahalle baskısı beni irdelemez. Hadi onlar öyle anlar da, şunları yazabilen biri olarak senin bunu şov olarak algılaman üzdü beni
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben bu topicde sadece ekşisözlükdeki yazarlar için konuştum.Hiç sevmem açıkcası.Zaten o adamlar kendileriyle çelişiyor.
Girin ekşisözlüğe ateizm yazın.Okuyun.
Sonra muhammed hakkında yazılanlara bakın.Okuyun.

Kendileriyle çeliştiklerini anlarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Romario said:
Şimdi biri atmadan söyleyeyim "Ya varsa?" mantığı agnostizm değil Ateizm münafıklığıdır. Bunun müslüman versiyonu da "Ya yoksa?" cılardır. Dediğim gibi münafıklardır. Düşünceleri oturmamış zihnen oldunlaşmamış insanlardır. Herhangi bir şeye mensup olamayacak niteliktedirler. İki işkence yapılsa bütün arkadaşlarını satarlar vs.

Ne demek zihnen oturmamış.Ben bilinmezci biri olarak şöyle dersem,gerizekalılar görmedikleri bilmedikleri deli saçması şeylere inanıyolar bi kitapta yazan şeylere göre hayatlarını yönlendiriyorlar,sen ne düşünürsün?
ama senin düşündüğün gibi bütün inanmayanlar veya bilinmezciler(agnostikler) ağzından tükürük saçarak dine saldırmaz.Ben inanana da inanmayana da saygı duyarım istersen git sümüklü böceğe tap tek kelime söylemem. senin bu söylediğin çok cahil işi olmuş kusura bakma.

Ben okuyan araştıran yaşıma göre kültürlü bir insanım .Hayatım kötü giderse allahım neden böyle oldu demem ben ne yaptım da böyle oldu derim bi kaza geçirirsem (ki geçirdim) allahtan bilmem kendi hatamdan bilirim hatam yoksa da öyle olması gerektiğine inanırım.Birşey istediğim zaman oturup dua etmem onun için çalışırım elde edersem kendime saygı duyarım edemezsem yeterince çalışmadığımı düşünürüm.Tanrı yok da demem var da demem kendimce bir ispat bekliyorum belki olamaz mı ?

Hayatımda bu kadar aptalca bir genelleme görmedim.Sen benim iki işkencede arkadaşlarımı satacağıma nasıl karar verirsin ? Zihnen gelişmemiş olanın kim olduğu ortada kusura bakma.
Sosyal ağlarda paylaş

Cotto said:
Valla ben bu topicde sadece ekşisözlükdeki yazarlar için konuştum.Hiç sevmem açıkcası.Zaten o adamlar kendileriyle çelişiyor.
Girin ekşisözlüğe ateizm yazın.Okuyun.
Sonra muhammed hakkında yazılanlara bakın.Okuyun.

Kendileriyle çeliştiklerini anlarsınız.

Çelişmek neymiş?

Hepsi birbiriyle aynı şeyi mi yazıcaktı yani?
Sosyal ağlarda paylaş

Cotto said:
1 Senin ifade özgürlüğün var.Senin dalga geçme,küçümseme hakkın yok.

yoo var. hakaret etme hakkım yok, ama küçümseyebilirim, saygısızlık yapabilirim, hatta kendi inancımı ve felsefemi yaymak adına kötüleyebilirim. bir kaç sayfa geride TCK'da okuyabilirsin.

said:
Böyle siz tüm müslümanları baskıcı görüyorsunuz o zaman sizin yolunuz ispanya'ya hindistan'a veya bilmemnereye düşsün.Türkiye böyle bir ülke.Yapacak birşey yok.

sana mı soracam nerede yaşayacağımı? türkiye öyle bir ülke değil.

said:
Ama 2 tane çapulsuz mahalle baskısı yapan hıyar yüzündende diğer masum insanların hastanede dua eden insanların inançlarıyla dalga geçme hakkını kimse sana vermiyor !

birincisi ifade özgürlüğümü kullanıyor oluşum kimseyi cezalandırmak amacıyla değil. sadece keyfim öyle istediği için de bu özgürlüğümü kullanabilirim.

ikincisi zaten dalga geçme hakkımı kimseden almaya çalışmıyorum. bu hak zaten bende var. hakaret etmiyorsam, istediğim inanç hakkında istediğim lafı ederim arkadaş.

sen de gık diyemezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...