Voys Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bu neak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 OF ULAN OF. VURUN NEREYE GİDERSE GİTSİN YAHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 servet bir öl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 lan vurun bee offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Hatta onu bıraktım. Sülalemde bir tane Fenerli yok annem hariç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Madcat said: Masquerade said: Madcat said: 10 kişi kaldıktan sonra yener herhalde diyebiliyorsak baya kötü iş yahu :( ah canıms nasıl da üzülürmüş :( sizin gibi porto gol atınca GOOOOOOl yazmıyoruz. ben porto topicinde hiç öyle birşey yazmadım yahu. ha ayrıca Madcat said: avrupaya gittin bizi rezil etttin lay layla yal yaylay. BORDO GÖREVE :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 abi servet çıkıosa cornerde çıksın dı mı? ne işin var lan her atakda ceza sahasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 offff yeter ama yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ağlıcam evde yerlerdeyim. lincoln iyi ya tuttum bugün. bi de top kaptırmasa o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Annen hariç alayınız çöpsünüz :D Şaka bir yana, 15 dklık bölüm izledim maçta iki gol gördüm, sonra bi 10 dk izledim gene 2 gol gördüm. Çok komik lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 YUH FAUL? ABI FAUL BIZE ÖF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 asdasdsda rapci genci gordunuzmu xDxD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 aslında Real Madridle oynuyoruz biz... bakın rakip takım beyaz formalı, diarra oyuna giricek şimdi. yerseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Masquerade said: Madcat said: avrupaya gittin bizi rezil etttin lay layla yal yaylay. BORDO GÖREVE :(:( Türkiye süper liginin şampiyonu clye gidemiyorsa böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 orta parmak yapanı mı dıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Voys said: orta parmak yapanı mı dıosun evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Madcat said: Masquerade said: Madcat said: avrupaya gittin bizi rezil etttin lay layla yal yaylay. BORDO GÖREVE :(:( Türkiye süper liginin şampiyonu clye gidemiyorsa böyle. yine başka bi şampiyon 0 çekmedi mi ya? gidipde 0 çekmek var, hiç gitmemek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 endless_night said: Voys said: orta parmak yapanı mı dıosun evet görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Madcat said: Masquerade said: Madcat said: avrupaya gittin bizi rezil etttin lay layla yal yaylay. BORDO GÖREVE :(:( Türkiye süper liginin şampiyonu clye gidemiyorsa böyle. o zaman ben trollemiyom siz trolliyorsunuz demicen arkadaşım. /end discussion bu arada aydın ilk 11 başlayabilseydi daha farklı olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Baluu said: Annen hariç alayınız çöpsünüz :D Şaka bir yana, 15 dklık bölüm izledim maçta iki gol gördüm, sonra bi 10 dk izledim gene 2 gol gördüm. Çok komik lan :D ben bakkala giderken 0-0 dı iki maçta, bi geldim gs maçı 1-1 bizim maç 1-0 olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 abi şu topu zora sokuyorlar anlamıyorum. ah be lincoln vur dene şansını ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 lan gene başladık kimin şeyi büyük diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Voys said: endless_night said: Voys said: orta parmak yapanı mı dıosun evet görmedim bende öyle düşünmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 topiği trolleme mesajları attığımı düşünmüyorum alınmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hayır gelip zorla çileden çıkarmaya çalışan mesajlar atıyor bazı insanlar. karşılık verince de üste çıkma çabaları yok mu bitiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar