SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 http://www.dailymotion.com/relevance/search/clive%2Bowen%2Binternational/video/x6qqe0_the-international-trailer-vo_shortfilms http://www.imdb.com/title/tt0963178/ Clive Owen'ın yeni filminin bir kısmı İstanbul'da geçiyor, fragmanın son 30 saniyesinde görebilirsiniz. Konuyu anlamadım ama sanırım "küresel şirketler tarafından komploya getirilen sıradan adam kendini egzotik ülkeler arasında bir av şeklinde bulur" türü olması mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konu dünyanın en büyük bankasının, müşterilerinin parasıyla pis işler yapması. (Para aklamak, silah ticareti vs.) Bu eleman da Naomi Watts'ı da yanına alarak, azimli bir arkadaş olarak durdurmaya çalışıyor haliyle. Sonda durdurup Naomi Watts'la sevişir kesin, her neyse. Benim anlamadığım olay "FİLM TÜRKİYE'DE GEÇİYOR" muhabbeti. Filmin en sonundaki sahne dışında ben Türkiye'yle bir alaka göremedim. imdb.com'dan baktım, filmin çekildiği yerler'in büyük bir kısmı Almanya'da. Hani "Selvi Boylum Al Yazmalım" dersin, Türkiye'de geçen bir filmdir bu eyvallah, öte yandan adı "The International" olan film nasıl Türkiye'de geçiyor arkadaşım? diye sorasım geliyor bazı bazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 http://yenisafak.com.tr/Aktuel/?t=11.02.2009&c=5&i=168482 GTA evreninde yaşıyoruz, haberimiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 arkadaş çekimlerinde bulunmuştu 2 sene filan oldu nerdeyse. haluk bilginer filan oynuyor zaten filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 harbi ayni karikaturdeki gibi oluyoruz lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 filmi yeni izledim valla adamlar iyi çekmişer istanbulda filmi bizim millet kameraya aval aval bakmış H.Bilginerde fena oynamamış ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ışıkçılık yaptım bu filmde.. clive owen herkese günaydın diyen bi adam kibar adam yani.. yerebatan sarnıcı süleymaniye camii falan derken 1 hafta boyunca çalıştık bu adamlarla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 karikatür'deki tespit süpermiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 kameraya bakanlardan tiksindim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ya hakkaten o sahneler deli etti beni.yan gözlerle bakmalar falan film idare eder bi filmdi.hani böle bi anda oldu bitti.biraz aksiyon katabilirlermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Herkes kameraya bakınca elemanın Kapalıçarşı'dan çıktığı sahneyi çekerken orada duran gençlere rica etmişler sanırım bakmasınlar diye, onlar da öyle süslenip püslenip kendilerine göre "süper cool" uzağa bakan yapmacık pozlar yapmışlar ki kameraya baksalar daha iyiymiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bizim milletin genlerinde var kameraya kafa uzatmak. futbol maçlarından sonra mesela röportaj yapılır devamlı arkadan kafa uzatanlar. ama avrupada, amerikada olsa insanlar umursamaz. çok nadir görünürler kamera arkasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar