Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA cup: Beşiktaş vs Metalist Kharkiv (18.09.2008 @20.30)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Golumuz net ofsayt. Delgado kotu oynayınca takım duruyor maalesef. 2. maç gerçekten zor geçecek adamlar iyi top çeviriyor ve fizik olarak çok iyiler. Defanslarındaki zenci de gol hariç nerdeyse her topa kafa vurdu ya da bastı burdan sevgilerimi yolluyorum.
Mesaj tarihi:
Bense tam tersini düşünüyorum 2.maç daha kolay olucak , çünkü rakip 11kişi savunma yapmak yerine açılıcak, açıldıkça boşluklar vericek arkada, hızlı adamlarımızla güzel atılan paslarla skora gidebiliriz, tabi erturul takımın el frenini çekmezse yine, ön liberodan sağ kanat yaratma çabalarınıda ilk defa gördüm bu maçta .
Mesaj tarihi:
Saglam takım cok dısıplınlı yardımlasarak oynuyorlar.

serici begendım.Mutlaka yararlanmamız lazım.Iyı orta yapıyor adam gecıyor kademeye giriyor top suruyor.Hırslıda bır futbolcu.
Mesaj tarihi:
seriçi bende özellikle takip ettim, bu yunanlıların yorumlarından sonra. konuşmak için çok erken ama dandik bir adama benzemiyor aksine biraz daha seri olabilirse sol defansımıza çözüm olur. bakalım 1-2 ay sonra kesin yorumlarda bulunabiliriz seriç hakkında.
Mesaj tarihi:
yeni açıkta 21 Mumu formalı arkadaş bildiğimiz Mumu mu? :p

bu arada 2 direkten dönen top efsane idi. hele ilki vah halimize. ama şunu diyip biz orda kontra fırsatı bulursak onlar gibi harcamayız yani.
  • Yeni Oluştur...