Magic Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Burdan buyrunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 öehhh 20 tane topic acacaz bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ya hani biz önümüzdeki oyun astrale gidip bu lavukların kafasına şehri yıkacazda o quest cr 50 degilmiydi be gıracım ya?[signature][hline]"He raged at the world, at his family, at his life... But mostly, he just raged..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 abi geçen oyun olup bitenlerden bunu mu anladın sen? harbi gözünü kan bürümüş... hani bilgi toplicaktınız. outlandsde Sum of All'da al azifi kontrol etceksiniz. nerden gelmiş, nereye gider diye (library of lore olarak bilirsiniz siz burayı ya da boccob'ın kütüphanesi...) mutant dilenci ne ayak ona bakcaktınız esiriniz var shrak't'lor'a gönderilecek githyanki şehri Rlyeh hakkında bilgi toplicaksınız buralardan gelen bilgi sizi başka yerlere yönlendirecek. de siz bu kadar yapacak şey varken tutup şehri basarsanız ben de EL 50 encounterlarla diil CR100 monsterlarla kafanızı kırarım!!! mecük. oyuna geri dönmeyi düşünüyosan bi ara senin karakterin şu anki durumunu konuşalım. o karakter şey oldu. eeee... şey... kaorti... *kaçar* [signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 10 February 2004 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 ya galyena gelme be grudge :-P Genjuto işin son kısmını yazmış. :D arada senin dediklerine uğrayacaz zaten.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bende oynayabilirmiyim oyun falan oynatılıcaksa :) lutfeeeen... Sirinlik yapıım biraz belki alırsınız :)[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Valla zor be guzelım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Bilmemki. Hem şirinlikte yapıyo benim alasım geldi gruba.:) Bu hafta yine cumartesi oynuyoruz dimi? Aynı mekan saat 13:00.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 yok bea pazar oynuyoz ayrıca ulan 5 kişiyiz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 şş pazar oynuyoruz cumartesi felan kim çıkarttı yok öle şey.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 oyun pazar saat 13:00da deja-vuda. tora, yerimiz yok maalesef. hem senaryo da çok ilerledi. büyük olasılıkla olup bitenlere boş bakarsın... Belief point meselemiz var. Jaan, esirin öldürülmesine izin vermeyerekten 2 BP daha aldı. başka bi belief hareketi olmadı geçen session. Genjuronun haraslayıp durduğu XP mevzumuz var bi de... Axe, Genjuro ve Mul, hall of informationdan kan çıkarmadan kaçtıkları için 2000 xp Dövdüğünüz kılık değiştirmiş ucubikler için 3537 xp daha sonradan dövdüğünüz akrep-şeyler için jaan hariç 2350 hepsi kan revan xpsi oldu ama almış olduğunuz bilgiyi henüz değerlendirmediğiniz için session sonunda anlattığım ıvırzıvır için bişey vermiyorum... şimdilik...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bu dejavu nerde?[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Ya esirle jaan ın ne alakası var. Onu ben esir aldım, öldürülmesine de izin vermem doğal olarak. Daha canlı canlı otopsi yapcam ben ona, ne öldürmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ?????????????????????????????????????????????????? nası sen esir aldın? Kafasına 90 küsür subdual damage vuran da sen miydin? Kaldı ki son of mercy olan sen diilsin. böyle bi hareket sana BP getirmiyo doğal olarak...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 12 February 2004 08:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Jaan sadece mercy gösterdi, bizim de işimize geldi subdual koyması. Dilbaoyla benim o yaratık hakkında başka planlarımız var, zaten bizde bitanesini öldürmemeyi planlamıştık. Bide ben Shraktlor u gördüğüm için 2k xp almıyo muyum fazladan?:-p[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 burda paladin ve lale olmanın avantajlarını görmüş oluyoruz. BP kazanmak için lalelik yapmak yetiyo... :-p bilakis shrak't'lor'a gittiğin için XP penalty alıyosun. efektif xp ye yansımadı bu. sadece krynndaki combat xpsini kaybetmiş oldun gelmeyerek. ama istersen xpye yansıtabiliriz ;)[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 12 February 2004 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 eee peki benim belief pointim toplamda 9 mu oldu? yoksa 2 mi? belief pointlerle ilgili featler nerde yazıyordu? Bu kadar beleif pointi harcasam mı ne :P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 9 oldu toplamda featler burda[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Amanın BP alamadım gibi bi derdim yok benim, bilmemneyi yapmakla bişi kazanamamam de büyük bir sorun değil benim için. Zaten öyle bir beklentim de yok. XP olayından bişi çıkartamadım ben. Şimdi ne kadar xp düşüyo bana?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 2000 dışındakileri almış oldun[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 breh breh breh saçma sapan hava mukavemeti nedeniyle oyun ertelenebilir. topiği izleyin efenim...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Mantıklı insanlar olalım ve erteleyelim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 yarın kar yağmazsa pazar oynanır çok rahat...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Ama yağacak işte... Hatta inanmayan burdan ve burdan bakabilir... :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 görücez[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar