Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 benim bundan aylar önce daha böle illidan felan yok doğmamış t5 var sadece o zamanlarda bi rogue um vardı çinlilere kiralamaıştım günlük 6 euro dan sonra 3-5 gün sonra şifresini deiştirdim adamlarıda sildim msnden ondan bi 5-6 gün sonra account permanently banned tarzında bi yazı çıkmaya başladı acaba affetmişlermidir bi yalvarsam açarlarmı ? (t5 im bile vardı ya :(( )
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 acarlar tabi acmaz olurlarmi. kos durma hic.
scorch Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Barbekü said: permanently banned imkansız , silmişlerdir bile charı ;p permanent diyorsa meali hic bi sekilde geri alınamaz.
Warmonger Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 kısaca senin chardan barbekü olmuş bile
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Barbekü said: çinlilere kiralamaıştım günlük 6 euro /point /rofl /sigh /wave
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Barbekü said: permanently banned accountun yalan olmuş, blizzardın kitabında af diye bişey yazsa şu an olduğundan 2 katı daha fazla lamer barındırıyor olurdu oyun. scorch said: imkansız , silmişlerdir bile charı banlanan accountun içinde yer alan charlar databasede durur, silinmez. teset etmek için banlanan charlarından bi tanesini yeni accountunda fliste ekleyerek deneyebilirsin.
janis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Barbekü said: benim bundan aylar önce daha böle illidan felan yok doğmamış t5 var sadece o zamanlarda bi rogue um vardı çinlilere kiralamaıştım günlük 6 euro dan sonra 3-5 gün sonra şifresini deiştirdim adamlarıda sildim msnden ondan bi 5-6 gün sonra account permanently banned tarzında bi yazı çıkmaya başladı acaba affetmişlermidir bi yalvarsam açarlarmı ? (t5 im bile vardı ya :(( ) Neden kiralama gereği duymuşlar ki ? Genelde hackliyorlar.
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ya permanent banlandım diye niye lamer oluyorum oynamadığım bi chardı günlük 6 euro da gayet iyi para diye düşündüm kiraladım neyse kısmet WAR çıktı allahtan
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 çinliye hesabını günlük 6 eur gibi iğrenç ucuz bi rakama kiralamak komik çünkü. hesabını satsan ve 1000 eur fln alsan ok dicem de.
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Account'um o kiraladığın vakitte hacklendi diye bir form doldur.. En azından şansını denemiş olursun .. Benim account'um önce hacklenip ardından account'un üstünden gold satışı yapılmıştı ve permenant ban yemiştim .. 1-2 hafta araştırma süresi fln oluyor,sonra mail geliyor..
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Dworgian said: çinliye hesabını günlük 6 eur gibi iğrenç ucuz bi rakama kiralamak komik çünkü. hesabını satsan ve 1000 eur fln alsan ok dicem de. sen benim ekonomik durumumbiliomusunki günlük 6 euro aylı k180 euro eder havadan gelen para ya komik diyosun ? ayrıca satmak/kiralamak farklı şeyler sattıgını geri alamassın ama kiraladıgın hep senindir istediğin zaman oynarrsın
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Barbekü said: Dworgian said: çinliye hesabını günlük 6 eur gibi iğrenç ucuz bi rakama kiralamak komik çünkü. hesabını satsan ve 1000 eur fln alsan ok dicem de. sen benim ekonomik durumumbiliomusunki günlük 6 euro aylı k180 euro eder havadan gelen para ya komik diyosun ? ayrıca satmak/kiralamak farklı şeyler sattıgını geri alamassın ama kiraladıgın hep senindir istediğin zaman oynarrsın pardon da hesabını 4 5 gün sonra geri almışsın bu da totalde 30 eur eder. eğer 3 4 ay kiralamış sonra ban yemiş olsan şunu yazmış olurdum "abi boşver ya almışsın işte 500+ eur yenisini kasarsın zaten satsan o kadar ederdi" yaptıgın gerçekten saçma bişeymiş bunu buraya yazdıgında böyle yorumlar geleceğini de tahmin etmiş olmalıydın sinirini git çinlilerden çıkar istersen?
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ya saçma olduguna sen nasıl karar veriosun karakteri neden geri aldın diye bi sor ? üzerinde 10k nın üzerinde gold vardı goldu satarım dedim direk değistirdim psw yi sonra sı belli zaten
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 insanların görüşleri vardır. benim görüşüme göre o kadar uğraştıgın hesabımı eğer totalde 500 600 eur kar etmiceksem kiralamak "saçma". ekonomik durum diosun. ok haklısın ihtiyacın vardır paraya. ama o zaman da o 10k yı hesabı kiralamadan satmaman yazık olmuş gerçekten keşke ilk önce onu elden çıkarsaydın. ve madem 10k yı unuttun, keşke 1 2 ay o hesaptan eur kar elde etseydin de 10k yı da boşverseydin. password u değiştirmeseydin. bunu yapman da garip olmuş. en azından elinde 30 eur + kapalı bi hesap olmaz daha fazla eur para olurdu.
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 uğraşmıyorum hiç scammer ım ben
melihd Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 çinli bilmiyormu o account un banlanacağını paket alsa risk almış olacak. sende ogrenmiş olmuşsun boşver.
NeL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 arkadaş kiralamış hesabı alan eleman parayı sanırım bug la kasmış bu arkadaşta ooOoO $$$ deyip parayı satmaya kalkışınca bizim çinli o parayı sanada yaretmem deyip hesabı banlatmış.. ava giden avlanmış.. paraya ihtiyacım var diyen adam bu tarz oyunlar oynamaz ..
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 NeL said: .. paraya ihtiyacım var diyen adam bu tarz oyunlar oynamaz .. niye fakirim diye oynamıycakmıyım ?
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konu amacından saptığı için kitlenmiştir.
Öne çıkan mesajlar