Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banlanan acc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim bundan aylar önce daha böle illidan felan yok doğmamış t5 var sadece o zamanlarda bi rogue um vardı çinlilere kiralamaıştım günlük 6 euro dan sonra 3-5 gün sonra şifresini deiştirdim adamlarıda sildim msnden ondan bi 5-6 gün sonra account permanently banned tarzında bi yazı çıkmaya başladı acaba affetmişlermidir bi yalvarsam açarlarmı ? (t5 im bile vardı ya :(( )
Mesaj tarihi:
Barbekü said:
permanently banned

accountun yalan olmuş, blizzardın kitabında af diye bişey yazsa şu an olduğundan 2 katı daha fazla lamer barındırıyor olurdu oyun.

scorch said:
imkansız , silmişlerdir bile charı

banlanan accountun içinde yer alan charlar databasede durur, silinmez. teset etmek için banlanan charlarından bi tanesini yeni accountunda fliste ekleyerek deneyebilirsin.
Mesaj tarihi:
Barbekü said:
benim bundan aylar önce daha böle illidan felan yok doğmamış t5 var sadece o zamanlarda bi rogue um vardı çinlilere kiralamaıştım günlük 6 euro dan sonra 3-5 gün sonra şifresini deiştirdim adamlarıda sildim msnden ondan bi 5-6 gün sonra account permanently banned tarzında bi yazı çıkmaya başladı acaba affetmişlermidir bi yalvarsam açarlarmı ? (t5 im bile vardı ya :(( )

Neden kiralama gereği duymuşlar ki ? Genelde hackliyorlar.
Mesaj tarihi:
ya permanent banlandım diye niye lamer oluyorum oynamadığım bi chardı günlük 6 euro da gayet iyi para diye düşündüm kiraladım neyse kısmet WAR çıktı allahtan
Mesaj tarihi:
Account'um o kiraladığın vakitte hacklendi diye bir form doldur..
En azından şansını denemiş olursun ..

Benim account'um önce hacklenip ardından account'un üstünden gold satışı yapılmıştı ve permenant ban yemiştim .. 1-2 hafta araştırma süresi fln oluyor,sonra mail geliyor..
Mesaj tarihi:
Dworgian said:
çinliye hesabını günlük 6 eur gibi iğrenç ucuz bi rakama kiralamak komik çünkü.

hesabını satsan ve 1000 eur fln alsan ok dicem de.

sen benim ekonomik durumumbiliomusunki günlük 6 euro aylı k180 euro eder havadan gelen para ya komik diyosun ?

ayrıca satmak/kiralamak farklı şeyler sattıgını geri alamassın ama kiraladıgın hep senindir istediğin zaman oynarrsın
Mesaj tarihi:
Barbekü said:
Dworgian said:
çinliye hesabını günlük 6 eur gibi iğrenç ucuz bi rakama kiralamak komik çünkü.

hesabını satsan ve 1000 eur fln alsan ok dicem de.

sen benim ekonomik durumumbiliomusunki günlük 6 euro aylı k180 euro eder havadan gelen para ya komik diyosun ?

ayrıca satmak/kiralamak farklı şeyler sattıgını geri alamassın ama kiraladıgın hep senindir istediğin zaman oynarrsın

pardon da hesabını 4 5 gün sonra geri almışsın bu da totalde 30 eur eder. eğer 3 4 ay kiralamış sonra ban yemiş olsan şunu yazmış olurdum "abi boşver ya almışsın işte 500+ eur yenisini kasarsın zaten satsan o kadar ederdi"

yaptıgın gerçekten saçma bişeymiş bunu buraya yazdıgında böyle yorumlar geleceğini de tahmin etmiş olmalıydın sinirini git çinlilerden çıkar istersen?
Mesaj tarihi:
ya saçma olduguna sen nasıl karar veriosun karakteri neden geri aldın diye bi sor ? üzerinde 10k nın üzerinde gold vardı goldu satarım dedim direk değistirdim psw yi sonra sı belli zaten
Mesaj tarihi:
insanların görüşleri vardır.

benim görüşüme göre o kadar uğraştıgın hesabımı eğer totalde 500 600 eur kar etmiceksem kiralamak "saçma". ekonomik durum diosun. ok haklısın ihtiyacın vardır paraya. ama o zaman da o 10k yı hesabı kiralamadan satmaman yazık olmuş gerçekten keşke ilk önce onu elden çıkarsaydın.

ve madem 10k yı unuttun, keşke 1 2 ay o hesaptan eur kar elde etseydin de 10k yı da boşverseydin. password u değiştirmeseydin. bunu yapman da garip olmuş.

en azından elinde 30 eur + kapalı bi hesap olmaz daha fazla eur para olurdu.
Mesaj tarihi:
arkadaş kiralamış hesabı alan eleman parayı sanırım bug la kasmış bu arkadaşta ooOoO $$$ deyip parayı satmaya kalkışınca bizim çinli o parayı sanada yaretmem deyip hesabı banlatmış..

ava giden avlanmış..

paraya ihtiyacım var diyen adam bu tarz oyunlar oynamaz ..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...