Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 benim bundan aylar önce daha böle illidan felan yok doğmamış t5 var sadece o zamanlarda bi rogue um vardı çinlilere kiralamaıştım günlük 6 euro dan sonra 3-5 gün sonra şifresini deiştirdim adamlarıda sildim msnden ondan bi 5-6 gün sonra account permanently banned tarzında bi yazı çıkmaya başladı acaba affetmişlermidir bi yalvarsam açarlarmı ? (t5 im bile vardı ya :(( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 acarlar tabi acmaz olurlarmi. kos durma hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Barbekü said: permanently banned imkansız , silmişlerdir bile charı ;p permanent diyorsa meali hic bi sekilde geri alınamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warmonger Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 kısaca senin chardan barbekü olmuş bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Barbekü said: çinlilere kiralamaıştım günlük 6 euro /point /rofl /sigh /wave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 /owned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 /forfeit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Barbekü said: permanently banned accountun yalan olmuş, blizzardın kitabında af diye bişey yazsa şu an olduğundan 2 katı daha fazla lamer barındırıyor olurdu oyun. scorch said: imkansız , silmişlerdir bile charı banlanan accountun içinde yer alan charlar databasede durur, silinmez. teset etmek için banlanan charlarından bi tanesini yeni accountunda fliste ekleyerek deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Barbekü said: benim bundan aylar önce daha böle illidan felan yok doğmamış t5 var sadece o zamanlarda bi rogue um vardı çinlilere kiralamaıştım günlük 6 euro dan sonra 3-5 gün sonra şifresini deiştirdim adamlarıda sildim msnden ondan bi 5-6 gün sonra account permanently banned tarzında bi yazı çıkmaya başladı acaba affetmişlermidir bi yalvarsam açarlarmı ? (t5 im bile vardı ya :(( ) Neden kiralama gereği duymuşlar ki ? Genelde hackliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ya permanent banlandım diye niye lamer oluyorum oynamadığım bi chardı günlük 6 euro da gayet iyi para diye düşündüm kiraladım neyse kısmet WAR çıktı allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 çinliye hesabını günlük 6 eur gibi iğrenç ucuz bi rakama kiralamak komik çünkü. hesabını satsan ve 1000 eur fln alsan ok dicem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Account'um o kiraladığın vakitte hacklendi diye bir form doldur.. En azından şansını denemiş olursun .. Benim account'um önce hacklenip ardından account'un üstünden gold satışı yapılmıştı ve permenant ban yemiştim .. 1-2 hafta araştırma süresi fln oluyor,sonra mail geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Dworgian said: çinliye hesabını günlük 6 eur gibi iğrenç ucuz bi rakama kiralamak komik çünkü. hesabını satsan ve 1000 eur fln alsan ok dicem de. sen benim ekonomik durumumbiliomusunki günlük 6 euro aylı k180 euro eder havadan gelen para ya komik diyosun ? ayrıca satmak/kiralamak farklı şeyler sattıgını geri alamassın ama kiraladıgın hep senindir istediğin zaman oynarrsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Barbekü said: Dworgian said: çinliye hesabını günlük 6 eur gibi iğrenç ucuz bi rakama kiralamak komik çünkü. hesabını satsan ve 1000 eur fln alsan ok dicem de. sen benim ekonomik durumumbiliomusunki günlük 6 euro aylı k180 euro eder havadan gelen para ya komik diyosun ? ayrıca satmak/kiralamak farklı şeyler sattıgını geri alamassın ama kiraladıgın hep senindir istediğin zaman oynarrsın pardon da hesabını 4 5 gün sonra geri almışsın bu da totalde 30 eur eder. eğer 3 4 ay kiralamış sonra ban yemiş olsan şunu yazmış olurdum "abi boşver ya almışsın işte 500+ eur yenisini kasarsın zaten satsan o kadar ederdi" yaptıgın gerçekten saçma bişeymiş bunu buraya yazdıgında böyle yorumlar geleceğini de tahmin etmiş olmalıydın sinirini git çinlilerden çıkar istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ya saçma olduguna sen nasıl karar veriosun karakteri neden geri aldın diye bi sor ? üzerinde 10k nın üzerinde gold vardı goldu satarım dedim direk değistirdim psw yi sonra sı belli zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 insanların görüşleri vardır. benim görüşüme göre o kadar uğraştıgın hesabımı eğer totalde 500 600 eur kar etmiceksem kiralamak "saçma". ekonomik durum diosun. ok haklısın ihtiyacın vardır paraya. ama o zaman da o 10k yı hesabı kiralamadan satmaman yazık olmuş gerçekten keşke ilk önce onu elden çıkarsaydın. ve madem 10k yı unuttun, keşke 1 2 ay o hesaptan eur kar elde etseydin de 10k yı da boşverseydin. password u değiştirmeseydin. bunu yapman da garip olmuş. en azından elinde 30 eur + kapalı bi hesap olmaz daha fazla eur para olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 uğraşmıyorum hiç scammer ım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melihd Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 çinli bilmiyormu o account un banlanacağını paket alsa risk almış olacak. sende ogrenmiş olmuşsun boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 arkadaş kiralamış hesabı alan eleman parayı sanırım bug la kasmış bu arkadaşta ooOoO $$$ deyip parayı satmaya kalkışınca bizim çinli o parayı sanada yaretmem deyip hesabı banlatmış.. ava giden avlanmış.. paraya ihtiyacım var diyen adam bu tarz oyunlar oynamaz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 NeL said: .. paraya ihtiyacım var diyen adam bu tarz oyunlar oynamaz .. niye fakirim diye oynamıycakmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ne mal yorumlar yapıyosunuz ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konu amacından saptığı için kitlenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar