razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 forumlara, login: asdasd pass: asdasd login: asdasd pass: 123456 olarak üye olan arkadaşlara bilimum sevgilerimi yolluyorum 2 satır yazı görecez diye üye olmaktan kurtuluyoruz hmm patide de varmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 asdasd değil ama dasaaa var farklı bir varyasyonu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ahaha ulan bende hep bi anlam aramıştım senin nickte, geceleri falan uyuyamıyodum dasaaasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 harbi lan "dasaaa"nin bir anlami var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yoook.. 3harfe rastgele bastım sadece. nick bulmakta zorlanıyordum.. 3tuşa ölesine basıverdim şimdi olsa kuduz kunduz kamil ya da kuduz kunduz arif falan die alırdım gerçi.. deli fare naci de olabilirdi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 vay be o zaman dasaaa gibi bi insana bile feyk dicektik naci arif filan olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 eheh dasaaa olunca da fake demişlerdir herhalde.. yani ben derdim sanırım.. ama en ciddi nick senin ki, prof. dr. a. sinan yavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yaa yaa önyargı kötü bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 O zaman psikopati feyk miydi değilmiydi buyrun hadi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 dadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 dasaaa said: eheh dasaaa olunca da fake demişlerdir herhalde.. yani ben derdim sanırım.. ama en ciddi nick senin ki, prof. dr. a. sinan yavuz ahahaha allah söyletmiştir umarım :p aah o günleri görebilecek miyiz acaba... ön yargı kötü bişey konusunda sina haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 dinazor dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 su soğuk su.. içen var mı? http://www.youtube.com/watch?v=7PgrS537Dgo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 slickers said: dinazor dasaaa HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAHAHHAHAHAAHAHAAHHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAHAHHAHAHAAHAHAAHHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAHAHHAHAHAAHAHAAHHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAHAHHAHAHAAHAHAAHHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAHAHHAHAHAAHAHAAHHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAHAHHAHAHAAHAHAAHHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAHAHHAHAHAAHAHAAHHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAHAHHAHAHAAHAHAAHHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAHAHHAHAHAAHAHAAHHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAHAHHAHAHAAHAHAAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 AAHAAHAHJKFLJHAJKAAHAHAHJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 LAN SESLİ GÜLDÜM ADHFKLASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 oha hiç bakmadığım bir açıdan bakıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 abi bi nevi fallik obje olarak görüldüm.. me got big cojones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 dinazor dasaaa şarkısı vardı yaw ne güzel. o yol bayır aşağı, dinazor dasaa gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 abi asinanyavuz kızmada ben senin nicki aşınanyavuz die telafuz ediodum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 JD said: abi asinanyavuz kızmada ben senin nicki aşınanyavuz die telafuz ediodum :( al bide burdan yak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bende diyorum kim benim acc lerimi hackleyip duruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 slickers said: dinazor dasaaaaahgahghahahahahahadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Voys said: slickers said: dinazor dasaaa burda bir sürü haha ayzıyotrdu yer kaplamasın dedim -ildeniz ulan sen kendin alıtılamışsdın bir de iki mesaj üste musu götürmeden bık bıkbık edik: ibreti alem olsun diye silmiyorum.. eski konulardan alntı yaparken dikkat edin yanlışlşıkla o konuyu hortlatmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 hay s2cem yanlışlıkla uplamış oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar