aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 kiz olmayın. yakışmıyor zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 dasaaa said: kızlara da mı? böle düz inen küpeleri kızlarda çok severim ben.. (adları her neyse bilemiyorum) düz inen küpe deyince aklımda 80lerden manzaralar canlandı ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 gümüş gayet alerji yapabilen bir malzeme bazı şanssız insanlar için. eski bir kocakarı yöntemi olarak, küpeyi takmadan önce kulak içinde kalacak yerlerine renksiz oje sürmeyi deneyebilirsiniz. bi de kulak deliği yeniyse olur o meseleler genelde. benim 9 tane var kulak deliğim çok afedersiniz, bunlardan daha yukarılarda olan 2-3 tanesi iltihap olayını yardıran uygulamalar sergilemişlerdi yeniyken. ---xae haklı uyarı verelim: GORE ALERT--- hatta sağda 5.nin şişiğini zorla patlatmıştım da manzarasına karşı cannibal corpse'tan bir türlü çığırasım gelmişti, o derece. yeşil yeşil iltihaplar, efendicaazıma söyliim pörtlek pörtlek etler, gürül gürül kanlar etc.. ---xae haklı uyarı verelim: GORE ALERT--- velhasıl meraklanmayınız, geçiyor sonra, ehü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Of aç karna hiç iyi olmadı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 gümüşe alerjisi olan bizden değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 delikanlı adam altın takar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Gümüşe alerji ne lan, Kurtadam mı var aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Cons said: şişman olmayın. yakışmıyor zaten :) Öyle deme. Göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Asteroth said: Gümüşe alerji ne lan, Kurtadam mı var aramızda. ehuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 cerrahi çelik alın, o en son alerji yapmayacak şey herhalde uehu. ema apla doğru demiş, renksiz oje yöntemi çok geçerli (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Asteroth said: Gümüşe alerji ne lan, Kurtadam mı var aramızda. Uludagsözlükten şöyle bir yazı. said: gerçek numarası yapan sahte takıları test etmeye yarar. gümüş diye yutturularak alınan kolyenin bir kaç saat sonra boynunuzdaki kabartmalı izi ile satıcıyı bulup ... neyse, ya da şişen kulaktan dolayı bir hafta saç bandı ile gezip yeni bir akım yaratırsınız. * bünyeye dahil edilen muhtelif ilaç ve kremler de cabası. Gerçi ben de şimdi öğrendim, gerçek gümüş alerjisi çok nadirmiş. Daha çok diğer metaller alerji yapabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 anladığım kadarıyla sende iki kulak birinin iltihap kapsından bir sorun olmaz :D bu arada geçmiş olsun bende ilk deldirdigimde iltihap kapmıştı sağlık ocakları veya mahhalle arasındaki tıp merkezleri pancuman yapıyor iltihabını alıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 aa bende karanfilden küpe aldım aynısı banada oldu be ama küpenin kulağa giren kısmı çok kalındı biraz zorladım, ondan oldu diye düşünmüştüm gümüşle bi problemim yok ayrıca ama o küpelerden biri gümüş diil galiba böle bişi olabileceğini düşünmemiştim vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar