Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 pff , bilader bi noktadan sonra sanane yani. insanların buraya neden yazdığını sanıyorsun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 sigarayı bırakan vs ickiyi azaltan round1 fayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ben baya meyvalı süt içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Xaenin said: Bu "ben baya içiyorum" topiclerine asla anlam veremiycem sanırım. ben de.. ama anlamasan bile anlar gibi yapıcan.. rakı rullaz hacı! rakip tanımam rakıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Spastik_Serce said: pff , bilader bi noktadan sonra sanane yani. insanların buraya neden yazdığını sanıyorsun sen? İşte o yüzden anlamıyorum. Banane ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Sigarayla içkiyi azaltmaya karar verdim agalar ayda 1 gece içicem 1 paket sigara 1 70lik votka heralde sağlıklı yaşam dedikleri bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 O el titremesi sigaradan sanırım, alkol ile ilgili olmayabilir : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Asteroth said: Biri Allah mı dedi? aha! agnostik! vurun!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ilaç alıyorsan viski olmasın zaten bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Spastik_Serce said: eeuheuhe hep bu hatayı yapıyorum. yanımda kredi kartım yok viskim yok param az ilaçlarımıda almadım ulan tam sakatım haa :D karı var mı? var sus! sus sus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar