do9uz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 gercekten 8 peaks deki sira can sıkıcı olabiliyor. Bizim gibi casual adamlarin zaten gecede 2-3 saati var onunda 1 saati sirada geciyo. umarim duzelir fakat bugun cok daha beter olabilir diye korkuyorum cunku beta arti release oyunculari da gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Evet bugün yarin hic cekilmez o sira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 1 saat 50 dk ılk gun beklledıgım sıra. ve bu sırayı ılk gun 3 kere yasadım :D onun için sabır ıster gercekten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Axe bit pass order gelmek isterim ama black orc çok zevkli ya, destruction axe bite pass yapmak isteyen var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 biz destroyuz birkac kisi galiba. DoK acicam herhalde ben. belki de marauder, bilemiyorum tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 8 peaks dışında bir yerde organizasyona girilmek isteniyorsa ben varım aslında. Sadece bu sırayı her akşam çekmek istemiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mum_Chamber said: keşke herkeşin öyle yetenekli arkadaşları olsa.. benimki de dps kasan healer işte.. hahaha kim yau o? =) biz şimdilik 3 kişilik (müm de dahil) küçük bir grubuz (oyunumu da aldım, selam ederim). şöyle ki kalabalık bir server, sıra beklemek demek ki akşamları sıra beklemek çok akıl karı değil benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Abicim gelin 8 peakse, adamlar salak değil oyuncuya 600 kişilik sıra bekletecek kadar. 1.5 milyon oyun sattı herifler daha ilk günden, bok gibi para kazandılar herhalde yükseltecekler kapasiteyi. Yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Haklı olabilirsin, bir süre daha bekleyecem. Eight peaksde karakter kasıyorum zaten ama zamanla düzelmezse yapacak başka bişey yok :/ Zaten her akşam anca 3 saat ayırıyorum 1 saati boşa gidiyor. Neyse, o zaman haftasonu oynarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 1 hafta süre verdim 8 peaks e umarum bu süre icinde arttirirlar kapasite felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ben 2 hafta. Reroll yapıcam zaten choppa eklenince başka servera geçerim çekilmez hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar