Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Daha headstart bitmeden patideki bazi oyuncular rank 20'leri gorecek kadar hardcore oynadilar. Bazilarimiz muhtemelen warhammer ile oyle bir duygusal bag kuramayacaktir. Oyunun cikmasini dort gozle bekleyen, "vaktim olsa oturur paso oynarim ama hic vakit ayiramam, daha onemli islerim var, mesgul bir adamim" edalarinda caka satan, haftada ortalama 20-25 saatten fazla ayiramayacak casual oyuncular kimler onlari bir gorelim. Asil amac duzenli olarak calisan, hafta ici aksamlari 2-3 saat girebilecek, ayda yilda bir de haftasonunda bir gunu ayirabilecek olanlar varsa onlari belirleyip topluca bir olusum icine girmek. Oturup guild kurmasak bile (bkz. casual playerlardan olusan devamli bos guild) ayni server'a gireriz, arada bir de olsa birbirimize bir katkimiz olur. Zaten ayni saatlerde online olunacaksa belki haftada bir grup olarak rvr'ye girer, cilginlar gibi ezilir, dayaktan dayaga kosariz, kim bilir?
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bahsettiğin kadar casual olmasak da, akşamları (işten sonra) 8 gibi oturup 12-2 ye kadar oynayan bir grubumuz şu anda mevcut (10 kişi kadarız) Haftasonları özellikle pazar günleri bu süre öğleden sonra başlayıp akşama kadar sürüyor genellikle. Hatta kendi aramızda, birbirimizden kopmamak için yaptığımız bir anlaşmamız bile mevcut... Daha uzun süre oyuna zaman ayırabilenler çoğunluk oyunda değilken alt karakterleriyle devam edip toplanıldığı zaman main karakterlerle hep beraber devam ediyoruz... Axe Bite da Order tarafındayız...
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 axe bite'in populasyonu nasil su aralar?
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 önümdeki 2-3 hafta hariç günde ortalama 3-4 saati geçmemeyi düşünüyorum ben de.
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mum_Chamber said: Daha headstart bitmeden patideki bazi oyuncular rank 20'leri gorecek kadar hardcore oynadilar. Bazilarimiz muhtemelen warhammer ile oyle bir duygusal bag kuramayacaktir. Oyunun cikmasini dort gozle bekleyen, "vaktim olsa oturur paso oynarim ama hic vakit ayiramam, daha onemli islerim var, mesgul bir adamim" edalarinda caka satan, haftada ortalama 20-25 saatten fazla ayiramayacak casual oyuncular kimler onlari bir gorelim. Asil amac duzenli olarak calisan, hafta ici aksamlari 2-3 saat girebilecek, ayda yilda bir de haftasonunda bir gunu ayirabilecek olanlar varsa onlari belirleyip topluca bir olusum icine girmek. Oturup guild kurmasak bile (bkz. casual playerlardan olusan devamli bos guild) ayni server'a gireriz, arada bir de olsa birbirimize bir katkimiz olur. Zaten ayni saatlerde online olunacaksa belki haftada bir grup olarak rvr'ye girer, cilginlar gibi ezilir, dayaktan dayaga kosariz, kim bilir? ben birazcık hardcore oldum ama artık zamanla akşamları için raid, pq ve rvr yapabiliriz birlikte 22 olursam 12-21 arası olan arkadaşlara rvr de yardım edemem ama diğer konularda yanlarında olurum
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Ben varım da, bütün arkadaşlarım Eight Peaks'te olduğu için orada başlayacağım açıkçası.
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ben de öyle işten eve gelince 2-3 saat takılcam akşamları diye düşünüyorum ama paticik destruction guildi vardı, oraya girmiyor mu herkes? Ben hala server cap. ile ilgili düşünceliyim aslında. Zaten eve akşamın bi vakti geliyorum bi de saatlerce sıra bana gelsin diye beklemek istemem doğrusu, eğer böyle bişey olursa tek başıma boş olan başka bir servera geçmeyi düşünüyorum.
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ben şunu anlamadım server cap ile ilgili şuan 2/3 açık zaten ve sadece pre order ve ce oyuncular var normaller yarın girince 750 kişilik artış ne işe yarayacak
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Şöyle ki -bence- release ile beraber capleri yükseltmeyecekler, ertesi gün yükseltmeleri taktiksel açıdan çok daha mantıklı olur. Oyununu alıp evine giren insan 200 300 kişilik sırayı görünce başka serverlara yönelecek, direk daha low pop. serverlarda açacak. Herkes karakterini açtıktan sonra 750-1000 arası bir yükseltme yaparlarsa, aynı servera çok fazla yeni oyuncu yüklenmesini engelleyip biraz giriş çıkışı rahatlatabilirler. Ben olsam böyle yapardım ama biliyoruz ki herkes benim gibi çok iyi süper değil malesef.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ahaha xaenin =) valla ben wow'da burning legion'da başladım 3. günü, bana hiçbir artısı olmadı. o zamanlar vakit konusunda çok daha rahattım, dert etmiyordum. ama şimdi 3 saat oynayacaksam 1 saat sırada bekleme ihtimalini göze alamam.. ki zaten casual adam prime time'da oynar genellikle. prime time'da da neredeyse her server %90'dan fazla dolu. yani o işkenceye değmez.. kaldı ki, o en kalabalık server genelde hardcore guildlerin de toplaştığı mekan olur. 3-5 ekürinle takılırken serverın en yüksek pvp ranklarını grindlemiş nolifer adamlarının scenario ya da rvrde premade party ile karşına çıkıp oyun zevkini sıfırlaması pek özlediğim birşey değil. ayrıca zaten hardcore adamlarla takılmak hiç zevkli değil. bu yazımda hardcore = haftada 60-70 saat oynayan manyak
Venator Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Akşamları 3-4 saat, haftasonu 1 gün ayırabiliyorum; hmm sanırım casual statüsüne giriyorum :)
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Az oynayarak çok renown kasmak isteyen yetenekli arkadaşları bir çatı altında toplayıp 6v6 yapma planlarım var benim.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ya headstartla başlayanlarda o kadar hardcore değil, eight peaks e gelin işte ne kadar kalabalık o kadar iyi, oyun sıkıntıdan öldürüyo rvr icin adam bulamayınca
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 keşke herkeşin öyle yetenekli arkadaşları olsa.. benimki de dps kasan healer işte..
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Yetenekten kastım fatality olmak değil karakterini az çok bilsin yeter.
Venator Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Sparkcaster said: ya headstartla başlayanlarda o kadar hardcore değil, eight peaks e gelin işte ne kadar kalabalık o kadar iyi, oyun sıkıntıdan öldürüyo rvr icin adam bulamayınca Ya iyi de 2 saat oynayacam diye 1 saat sıra beklemek de öldürüyor adamı, bugün oyuna girmedim yarım saat bir bekleyip amaan dedim dizi izledim yerine. Headstart bir bitsin son kontenjan da artsın da öyle bakacam duruma, yoksa her gün öyle 300 kişi beklenmez ya. Başka high population serverlar da var, mesela axe bite pass vs. İlle de full olması gerekmiyor serverın high-high yeterli olur herhalde.
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mum_Chamber said: axe bite'in populasyonu nasil su aralar? Axe Bite genelde ben girerken mid/high veya high/high arası... ama öyle 300-500 kişilik sıralar hiç olmuyor benim en çok gördüğüm 35 kişi filandı ve 5dk beklememişimdir.
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 orderları axe bite pass a bekleriz.
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Gelirim gibi iş hayatım yoğun ama başlıcağım age of conan sarmadı beni.
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Karak Eight Peaks'e başlamayın, ciddi diyorum, üzülürsünüz. Server zaten Live'da başlanmış gibi. 600 kişi sıra vardı geçen akşam. Dün 18'da eve gittim, açtım oyunu, 350 kişi sıra vardı, oyuna girdiğimde, iftara 10 dk vardı :p
Öne çıkan mesajlar