BonePART Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 genelde bu hatunnar amerikada felan okudgundan yasadigindan rahat
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yok lan iranın yarısı kıbrısta okuyo :P
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 aga neyse ney yane yoksa bunnar bildigin carsafla geliyolar iran hava sahasindan ciktigi an ucakta tualette soyunani mi dersin, havalimaninda pasaport kuyrugunda carsafi atani mi
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 evet kuralları falan var böle iranda giysiler için. haberlerde gördüydüm geçen bilmem ne örtüsünün boyu ne kadar olmalıymış falan onu tartışıyomuş artık meclistemi nerdeyse. zaten kıbrısta bakıyorum böle iranlılara bunlar neden şeriat düzenine baş kaldırmıyoki lan böle hayat tarzıyla diyorum. sonra onların azınlık olduğu kanısına vardım. yani çoğu iranlı hatun türk kızlarından daha bakımlı falan. daha açık fikirliler ayrıca çoğu. azınlık onlar herhalde.
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Wispy said: Bu mudur kesinlikle budur, bundan ötesi ancak adriana limadır.
Voys Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 tanıştırayım chaster istiosan kajsfa arat facebookda deniz yelda zorlu. göztepeye yakın oturuosan çok güzel bi birliktelik yaşayabılırsınız hahah
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 numberten said: Abi bu ne yaaaa ruhumu satarım bu kadın için. /respect Edit:AGA YILAN GİBİ KARI YAAAA. 0_o
Romario Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Resmen lanetlenmiş milletiz ya. Elalemde var kullannamıyor.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Ekmek said: numberten said: Abi bu ne yaaaa ruhumu satarım bu kadın için. /respect Edit:AGA YILAN GİBİ KARI YAAAA. 0_o bu iranlıysa yaşasın şeriat
Öne çıkan mesajlar