Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Knights Of The Old Republic

Theghosthand

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...

sadece 34 okuyanlar baksın çok sağlamından spoiler

http://images1.wikia.nocookie.net/starwars/images/thumb/5/5e/Atrission.jpg/800px-Atrission.jpg

http://images4.wikia.nocookie.net/starwars/images/a/ab/Darth_Sion_CG.jpg

Ben bu lucienı birine benzetiyorum benzetiyorum diyordum:D(sallıyorum tabi nasıl benzeteyim)

Şimdi ben bu propecy of the five olayını başta padawanlarını öldüren masterlar sandıydım.Haazen olaya netlik getirdi.
Lucien was the one from the darkness(Şerefsiz zaten bu nasıl jedi olmuş ya rüşvet mi vermiş nedir)

Zayne Carrick was the one from the light(hahah sonunda biri kabul etti)

Q'Anilia was the one from the light who stands in the darkness(zavallı mirilukaların kaderi bu)

Gryph was the one from the darkness who stands in the light(mastermind crimelord adam ama bu tanıma tam uydu)

Haazen was the one who stood apart from the rest (bu adam nasıl darkness değil be )

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...

35.sayı

Heh darth sion böyle doğdu işte.

If we cannot change what others will do.In the future --
We can change , What we do.We can choose a different role.

Force gerçekten zaynein yaşamasını istiyor ama mutlu olmasını istemiyor.Son boss dandik çıktı kolay öldürdüler.

Buradaki gibi güzel itemlar bekliyorum sw:Torda
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

42

Bu bölüm çok iyiydi hem hikaye hem çizimler faha iyiye gitmiş.
Revanın maskeyi neden taktığını kısaca bir açıkladılar.hikaye açısından Zaynenin ekibi ile raven ve malakın kesiştiği yerler güzel oldu .Birbirlerinin yollarına çıkmıyorlar ama etkileşim içindeler şimdilik.Bir taraftan Mandolorian savaşı başlarken diğer taraftan slaverlara karşı bir savaş başlıyor.Arada malak ve revanin geçmişini daha fazla gösterecekler gibi artık.
Bence çok iyi yaptılar çok güzel olacak.Ayrıca güzelim kızı malaka yedirmeyin lan.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...