horten Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 29. sayı yok hiç biryerde. yardım istenmektedir. bilgilerinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 eyvallah :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 np. yeni sayı 22 ekimde geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 34. sayı çıkmış. Konu feci güzel bi noktaya geldi. Tam kırılma noktasında herkes. SWTORda buradaki olaylar ile ilgili questler mekanlar bulabiliriz.Okumakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 banada link pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 THARKAS said: banada link pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 sadece 34 okuyanlar baksın çok sağlamından spoiler http://images1.wikia.nocookie.net/starwars/images/thumb/5/5e/Atrission.jpg/800px-Atrission.jpg http://images4.wikia.nocookie.net/starwars/images/a/ab/Darth_Sion_CG.jpg Ben bu lucienı birine benzetiyorum benzetiyorum diyordum:D(sallıyorum tabi nasıl benzeteyim) Şimdi ben bu propecy of the five olayını başta padawanlarını öldüren masterlar sandıydım.Haazen olaya netlik getirdi. Lucien was the one from the darkness(Şerefsiz zaten bu nasıl jedi olmuş ya rüşvet mi vermiş nedir) Zayne Carrick was the one from the light(hahah sonunda biri kabul etti) Q'Anilia was the one from the light who stands in the darkness(zavallı mirilukaların kaderi bu) Gryph was the one from the darkness who stands in the light(mastermind crimelord adam ama bu tanıma tam uydu) Haazen was the one who stood apart from the rest (bu adam nasıl darkness değil be ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 1-26 linkini alabilirmiyim yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Ben indireli epey oldu inşallah bozulan yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 35.sayı Heh darth sion böyle doğdu işte. If we cannot change what others will do.In the future -- We can change , What we do.We can choose a different role. Force gerçekten zaynein yaşamasını istiyor ama mutlu olmasını istemiyor.Son boss dandik çıktı kolay öldürdüler. Buradaki gibi güzel itemlar bekliyorum sw:Torda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 36. sayı çıktı.Benim ruh halimden heralde ya da yeni başlıyor konu diye böyle ,çok sıkıcıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Swtor çıkınca canlanır inşallah bu başlık. 37 Jarael , force sens slot açtı ama hatun jedi olmadan da dövüyordu milleti.Bir de malakla aşk yaşamaz inşallah gide gide malağa giderse bu hatun üzülürüm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 okuyan vardır heralde de benim gibi yorum yapmıyolardır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ya ben de link istiyorum buna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 son sayısına mı istiyorsun yoksa komple mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 28 den sonrasini aramaktayim. kotor diye googledan aratinca oyun moyun bir suru sey cikiyor bulamadim bi turlu heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Ben de koyu bir Star Wars fanı olarak şimdi gördüm bunu, gerçi SWTOR forumlarından yayınlanan yeni bir tane çizgi roman serisi de var ama bu onunla alakalı değil karakterlere bakılırsa. Link alabilirsem sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 gelecek sayı the mask of Revan.Buyuk arca giriyor sonunda seri.malakın yanında Revani da göreceğiz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Theghosthand said: gelecek sayı the mask of Revan.Buyuk arca giriyor sonunda seri.malakın yanında Revani da göreceğiz heralde. !!! ps. bu arada kutlarim doktorlugunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bende link alabilir miyim acaba? ilgimi çekti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 hm kaç sayısı var şu an? 41 e kadar bişi buldum ben rapid den 1-2 eksik var ama doğru herhalde :p bu dimi doğru seri? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Evet seri o 41 kadar geldi zaten.Linkleri paylaşın birbirinizle bulamadığınızı öm atın buluruz. @Draedan saol abi.Sw:Tor gelmeden uzmanlığı rahat bi yere atmak için uğraşıyorum bu aralar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Theghosthand said: Evet seri o 41 kadar geldi zaten.Linkleri paylaşın birbirinizle bulamadığınızı öm atın buluruz. @Draedan saol abi.Sw:Tor gelmeden uzmanlığı rahat bi yere atmak için uğraşıyorum bu aralar:) herkes swtor oncesi ve sonrasi icin planlar yapiyor zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 42 Bu bölüm çok iyiydi hem hikaye hem çizimler faha iyiye gitmiş. Revanın maskeyi neden taktığını kısaca bir açıkladılar.hikaye açısından Zaynenin ekibi ile raven ve malakın kesiştiği yerler güzel oldu .Birbirlerinin yollarına çıkmıyorlar ama etkileşim içindeler şimdilik.Bir taraftan Mandolorian savaşı başlarken diğer taraftan slaverlara karşı bir savaş başlıyor.Arada malak ve revanin geçmişini daha fazla gösterecekler gibi artık. Bence çok iyi yaptılar çok güzel olacak.Ayrıca güzelim kızı malaka yedirmeyin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar