Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 tevez bugunki performansı ile beşiktaşı hak etti bence.kendini kanıtladı cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Red said: tevez bugunki performansı ile beşiktaşı hak etti bence.kendini kanıtladı cocuk HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 brezilyada doğdu hırvatistanlı oldu helal olsun sana carlos eduardo carlos eduardo bi bu kaldı adamın söylemediği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 çelsi barça maçından çok şey bekledim resmen elimde patladı 2 tarafında son maçlaına bakınca ayılar gibi bir futbol izliyecez diye oturdum sıkıntıdan çatladım ayrıca barçalılara nooldu öyle takır takır sakatlanıp durdular yazık. star tvnin bir spiker kazmalıgına daha denk gelipte her pozisyonda 1 saniye önce gelen spiker sesi sayesinde maçın zevki dahada kaçtı adam şut çekiyor,aha gol olucak lan derken spikerin önden gelen sesi müdahele ediyor "şut-auuut" pff noobs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 8 hafta yok dedi Marquez için tv, Puyol da sarı kart cezalası bakalım n'olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 2 maçta 2 maçın spikeride iğrencdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Barçanın oyuncuları fizik olarak yetersiz olduğundan bir ara herkes yerdeydi.Bir yanda İniesta Messi Xavi gibi narin adamlar diğer yanda Essien Drogba Lampard gibi ayı yavruları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Arsenal-Manchester maçı var bugün sizce nolucak? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 1-1 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 2-0 man u dk 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 manchester finalde. 10. dakika 2-0 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ee bitti maç ne anladık bu işten... kaleci hatası 2. gol bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ulan nasılsa maç ortada geçer diye oyalaniyim dedim 2-0 olmus frikik golunu gordum.ama yinede messi döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 yani star dan izlememek için netten izliyim dedim. girdiğim linkten star'ın yayını çıktı. şaka filan mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 satılmış hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 oha lam 0-3 ronaldo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 3 oldu. ronaldo'dan messi'ye gözdağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ronaldo biraz adam olsa... ama çok yetenekli valla diyecek söz yok yetenekte 1 numara bence. ama sırf yetenek yetmez bence. messi yargılar finalde (tabi finale kalabilirse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 dikkat ettim manchesterlıların tipleri hep uyuz teknik direktörleri dahil hiç sempatik değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ronaldo sana laflar hazırladım.YATTI LAN KUPON. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ronaldo sana laflar hazirladim tuttu lan kupon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bence ronaldo manu dışında pek bi iş yapamaz. ahanda yazdım bunu da buraya. ferguson olmasa adam değildi, onsuzda zor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 fenere gelse problem yok yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 premier ligde 31 gol atan adam her yerde iş yapar bence. bu arada fletcher saçma bi kırmızı kart gördü ve finalde yok. baya kötü oldu bu manchester için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 BiTcH_oFBaT said: bence ronaldo manu dışında pek bi iş yapamaz. ahanda yazdım bunu da buraya. ferguson olmasa adam değildi, onsuzda zor bence bu yuzden ferguosana vermeli diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar