Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2008-2009 Şampiyonlar Ligi İletişim/Analiz Başlığı

khala

Öne çıkan mesajlar

Hollanda futbolu bitmiş resmen.Ajax,psvve feyenord artık uefa klasında takımlar olmuşlar.Roma resmen bocalamaya girdi.baptista,riise monte oldu geçen yılı arıyorlar resmen kaptan hemen dönse bari.atl. madrid'ten bu sene çok umutluyum geçen senenin Fenerbahçesi olabilirler.Gecenin bence en dikkat çekici skorları 2 fransızın 2 ingilize yenilmesi oldu.Yarın ingiliz bulvar gazeteleri bununla iyi dalga geçerler:)
Sosyal ağlarda paylaş

Anorthosis ve Cluj dikkat çekiyo. BATE Borisov da Madrid'de bi sürpriz yaparsa bugün ortalık baya bi şenlenecek. Dünkü skorların ufak da olsa bir cesaret vereceği kesin ama bakalım artık. Aalborg var bi de tabi unutmamak lazım.
Bu underdog arkadaşların maçları ilgimi çekiyo bu sene.

Cluj bu arada son senelerde gümbür gümbür gelmiş bi takım, Romanya şampiyonu olup gruplara direk girince dikkat çektiler. kadroya bakınca çok dikkat çekici oyuncular yok ama 23 tane yabancıları var, çoğu da güney amerikadan. inşallah iyi de devam ederler.
Sosyal ağlarda paylaş

rLx said:
cado said:
lan roma nasıl kaybetti asdasf totti siz hiç birşey değillermiş demekki bu arada anotosis de bremenden 1 puanı aldı ilginç şeyler oldu dün :P

hocam benim gözlerimle gördüğüm totti oynuyordu. Maçı izledim de.

son yarım saat girdi totti. fantasy ye almıştım ordan biliorm iyi küfrettim dfhdafh
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Champions League - Group E
22:48 September 17
FT Celtic 0 - 0 Aalborg BK
FT Manchester U. 0 - 0 Villarreal
Champions League - Group F
FT Lyon 2 - 2 Fiorentina
FT Steaua Bucuresti 0 - 1 Bayern Munich
Champions League - Group G
FT Dynamo Kyiv 1 - 1 Arsenal
FT FC Porto 3 - 1 Fenerbahce
Champions League - Group H
FT Juventus 1 - 0 Zenit St. Petersburg
FT Real Madrid 2 - 0 BATE Borisov
Sosyal ağlarda paylaş

Aalborg,Cluj,Anorthosis ve Bate averaj takımı olur diyorlardı ama bu 4 klüp ilk hafta Psv ve Bordeaux'nun gölgesinde kaldı.

Chelsea zaten kazanır diye tahmin ediyordum ama Bordeaux benim Fransa favorimdi, ilginç olmuş bu kadar fark yemeleri.

İlk maçlar itibariyle ;

En formda : Chelsea
En formsuz : PSV (Çok kötülerdi nerdeyse 1. torba takımı olarak katılacaktı bu takım)
En iyi performans : Agüero ve Gerrard (Karar veremedim)
En iyi gol : Gerrard vs. Marseille
Haftanın sürprizi : Cluj
Haftanın en anlamsız maçı : Celtic - Aalborg (İsmi bile çok itici maçın,highlightlarda bir o kadar bu tezi doğruluyor)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...