khala Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Şu an oynanan maçlarda sürpriz sonuçlar var. Cluj Roma deplasmanında 2-1 önde götürüyor, Atletico Madrid PSV deplasmanında 3-0 önde.Werder Bremen - Anorthosis maçı da 0-0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 madrid süpriz değil bence. çok bomba bi kadro kurdular. her maçta farklı skorlar gelecek zaten. iddia oynayan varsa mesela. madride hiç oynamasın ama kesin üst oynasın, öyle bi takım madrid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 marsilya liverpool 1-2 gerrard efsane bi gol atti bide penaltidan atti takimi sirtladi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 AS Roma 1 - 2 CFR Cluj Chelsea 4 - 0 Bordeaux Panathinaikos 0 - 2 Inter Milan Werder Bremen 0 - 0 Anorthosis Barcelona 3 - 1 Sporting Lisbon Basel 1 - 2 Shakhtar Donetsk Marseille 1 - 2 Liverpool PSV Eindhoven 0 - 3 Atletico Madrid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 cluj romayı yendi ya 12.50 oran iddiada peehhh bu arada az önce marsilya - liverpool macında spikerin söyle bir konusması gecti yarıldım geçiş mükemmeldi 92.dk sonu 93 e gectik, 1992-1993 sezonunda ilk şampiyonlar ligi sampiyonu marsilya olmustu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Hollanda futbolu bitmiş resmen.Ajax,psvve feyenord artık uefa klasında takımlar olmuşlar.Roma resmen bocalamaya girdi.baptista,riise monte oldu geçen yılı arıyorlar resmen kaptan hemen dönse bari.atl. madrid'ten bu sene çok umutluyum geçen senenin Fenerbahçesi olabilirler.Gecenin bence en dikkat çekici skorları 2 fransızın 2 ingilize yenilmesi oldu.Yarın ingiliz bulvar gazeteleri bununla iyi dalga geçerler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 cluj ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Anorthosis ve Cluj dikkat çekiyo. BATE Borisov da Madrid'de bi sürpriz yaparsa bugün ortalık baya bi şenlenecek. Dünkü skorların ufak da olsa bir cesaret vereceği kesin ama bakalım artık. Aalborg var bi de tabi unutmamak lazım. Bu underdog arkadaşların maçları ilgimi çekiyo bu sene. Cluj bu arada son senelerde gümbür gümbür gelmiş bi takım, Romanya şampiyonu olup gruplara direk girince dikkat çektiler. kadroya bakınca çok dikkat çekici oyuncular yok ama 23 tane yabancıları var, çoğu da güney amerikadan. inşallah iyi de devam ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 lan roma nasıl kaybetti asdasf totti siz hiç birşey değillermiş demekki bu arada anotosis de bremenden 1 puanı aldı ilginç şeyler oldu dün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 cado said: lan roma nasıl kaybetti asdasf totti siz hiç birşey değillermiş demekki bu arada anotosis de bremenden 1 puanı aldı ilginç şeyler oldu dün :P hocam benim gözlerimle gördüğüm totti oynuyordu. Maçı izledim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Böyle olsun abi süprizler çok olsun artık, her dakika fiks olmasın şampiyonlar ligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 rLx said: cado said: lan roma nasıl kaybetti asdasf totti siz hiç birşey değillermiş demekki bu arada anotosis de bremenden 1 puanı aldı ilginç şeyler oldu dün :P hocam benim gözlerimle gördüğüm totti oynuyordu. Maçı izledim de. son yarım saat girdi totti. fantasy ye almıştım ordan biliorm iyi küfrettim dfhdafh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 said: Champions League - Group E 22:48 September 17 FT Celtic 0 - 0 Aalborg BK FT Manchester U. 0 - 0 Villarreal Champions League - Group F 22:48 September 17 FT Lyon 2 - 2 Fiorentina FT Steaua Bucuresti 0 - 1 Bayern Munich Champions League - Group G 22:48 September 17 FT Dynamo Kyiv 1 - 1 Arsenal FT FC Porto 3 - 1 Fenerbahce Champions League - Group H 22:48 September 17 FT Juventus 1 - 0 Zenit St. Petersburg FT Real Madrid 2 - 0 BATE Borisov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 man utd için hoş olmadı bu skor. geir kalan maçlarda sürpriz yok. favori takımlar kazandı maçları. gilardino 2 gol atmış. ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yuh be manu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Aalborg,Cluj,Anorthosis ve Bate averaj takımı olur diyorlardı ama bu 4 klüp ilk hafta Psv ve Bordeaux'nun gölgesinde kaldı. Chelsea zaten kazanır diye tahmin ediyordum ama Bordeaux benim Fransa favorimdi, ilginç olmuş bu kadar fark yemeleri. İlk maçlar itibariyle ; En formda : Chelsea En formsuz : PSV (Çok kötülerdi nerdeyse 1. torba takımı olarak katılacaktı bu takım) En iyi performans : Agüero ve Gerrard (Karar veremedim) En iyi gol : Gerrard vs. Marseille Haftanın sürprizi : Cluj Haftanın en anlamsız maçı : Celtic - Aalborg (İsmi bile çok itici maçın,highlightlarda bir o kadar bu tezi doğruluyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 en iyi gol gerard? açık ara del piero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 madridin yenmesinden dolayı pek hoşlaştım :) bu sene final oynasa ne hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 zenit-real maçını izledim de yazık oldu zenite. son 15 dakika özellikle tek kale oynadı r.madrid karşısında. en azından bi beraberliği haketmişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 valla zenit iyi oynadı da real madrid kendi evinde 3 atar yemeden bu zenite söyleyim. yani o kadar pozisyon bulupta atamamakta ayrı bi kabiliyetsizlik. büyük takımlar affetmez genelde. juve maçında da juventus alırsa zenitin bu gruptan çıkması hayal olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 of be zenit süperdi cidden ikinci yarı ama başaramadılar atmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 bate borisov anlatılanlara göre bugün kök söktürmüş juventus'a özetler başlasın da bakalım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toroid Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 ahuah werder bremen nası kaçırdı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 dündü o maç khala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar