Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sıkıntılı zamanlarda ne yaparsınız

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

aglamak guzel bi yontemdir ama, ben sadece cok sinirlendigimde karsimdakini dovemiyosam agliyorum.
guzel bi film acmak onerimdir,
seni uzmeyecek, biseyleri hatirlatip daha cok darknesslara sokmayacak, sevdigin tarzda bi filmi ac izle.
ben bu yaz o donemleri atlatmak icin bol bol yaptim.
Sosyal ağlarda paylaş

zorluyorum kendimi dinan. ufak tefek bişeyse, zaten çok kasmıyorum da, büyük bişeyse KANAL D de nefeslerimi tutarak izleyeceğim tarzda bi film izlemek çok iyi geliyor.

ha yan etkileri var kabul ediyorum. mesela sürekli içine atmak, bu içine atmaların sonucu biriktirdiklerini ya bi anda patlamak suretiyle açığa çıkarmak ya da geceleri uykusuz kalmak(bildin sen onu) şeklinde açığa çıkıyor. anlık tepkilerde kaçınıyorum sadece
Sosyal ağlarda paylaş

evin içinde dolanıyorum
radikal kararlar vermek için karanlık bi odaya kitliyorum genelde orası tuvelet oluyor
eğer çok sıkıldıysam balkona çıkıyorum ve dimdik yere bakmaya çalışıyorum
sadece düşündüğüm şey ise yere çakılsam ölürmüyüm oluyor sonra geçiyor sıkıntım
Sosyal ağlarda paylaş

böyle şeyler bende genelde bi süreç oluyor.yani 1 gunluk sıkıntım olmadı hiç.bi sıkıntı oldugumu 4-5 gün sürüyor mesela.o zamanlarda geceleri kendimi filmlere dizilere konsol yada pc oyunlarına veriyorum.aslında bunları izlerken bi yandanda bir çok şey düşünürüm.

cıkarım arabayla gezinirim.böle zamanlarda gunduzleri pek sevmem.onla bunla bulusmak gorusmek bana daha bi sıkıntı veriyor.yalnız kalmayı tercih ederim.3-4 günün sonunda normal halime dönerim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:
evin içinde dolanıyorum
radikal kararlar vermek için karanlık bi odaya kitliyorum genelde orası tuvelet oluyor
eğer çok sıkıldıysam balkona çıkıyorum ve dimdik yere bakmaya çalışıyorum
sadece düşündüğüm şey ise yere çakılsam ölürmüyüm oluyor sonra geçiyor sıkıntım

baba hic saglikli degil lan bu =/
Sosyal ağlarda paylaş

okuldayken moralim bozulduğund afalan direk raketi alır duvara giderdim. mükemmel oluyor. bam güm stres atıyosun, aklın topa odaklanıyor, zihnin boşalıyor böylece. az top patlatmadım.
ha bir de oturur içersin kederli kederli bir de orhan baba açarsın yanına. dadından yinmez.
bi de ben mesela ne kadar sıkılırsam sıkılayım akşam yatıp ertesi gün kalktığımda o dünkü moral bozukluğundan eser kalmıyor nerdeyse. bi kaç gün sonra terkrar ediyor vs.

garbıçı takip et bi de. gülersin bol bol :D
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat yürüdüm. 4 extra çaktım. baya baya düzeldim.

gerzekalı psikiyatritle anlaşamıycam sanırım.

bu ılaclar ancak insanı mal yapıyor.

şu an daha iyiyim.

ah birde herşeyi kafaya takmasam.

ah birde aksilikler üst üste gelmese

ah birde ahhauahu lan bunu yazarken bile şaka gibi ya ulan

sanki birşeyler sürekli bana tokat atıyor.

neyse sizinle konuştum biraz rahatladım

işin kötü yanı yanımda yine kredi kartı yok ( ulan lazımolunca nıye yok bunlar yanımda ), yanımda yine viskim yok ( aynen) yine param az ( şaka gibi)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...