Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 çok sıkıldınız, çok bunaldınız, herşey üstünüze geliyor vesaire vesaire . neler yaparsınız rahatlamak için ulan paranoyalarım gerçeğe dönüşüyor çıldırmak üzereyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ben ağlarım valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sıkıntıdan ve kendini bunaltan şeylerden uzaklaşmaya çalış.böyle durumlarda yürüyüşe çıkmak temiz hava almak iyi olur diye düşünüyorum.samimi bir arkadaşını ara takılın vakit geçirin.mutlaka işe yarayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 arkadaşlarlarımla takılırım ki hoş bu aralar çok sıkıldım ama kimse ile takılamadım içimde patladı. Neyse canım herkesin derdi var. Bisiklete veya spora adanırım. insanın kafasını bi şey meşgul edince sıkılmasına gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Dışarı çık hava al yalnız kal kafanı dinle falan iki tanede bira çak tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Genelde yalnız kalmak iyi gelir =) Rock metal /damar olmayan/ parçalar açarım son ses efkar yapmam kafa dagıtırım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 gülüyürum ben. güldürecek bişeyler buluyorum. olmadı kendim yapıp gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 abi nası yapıyosun öğretsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 aglamak guzel bi yontemdir ama, ben sadece cok sinirlendigimde karsimdakini dovemiyosam agliyorum. guzel bi film acmak onerimdir, seni uzmeyecek, biseyleri hatirlatip daha cok darknesslara sokmayacak, sevdigin tarzda bi filmi ac izle. ben bu yaz o donemleri atlatmak icin bol bol yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 aç bir ballad, son ses dinle. kesmediyse üstüne hoşlandığın türden bir film izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 zorluyorum kendimi dinan. ufak tefek bişeyse, zaten çok kasmıyorum da, büyük bişeyse KANAL D de nefeslerimi tutarak izleyeceğim tarzda bi film izlemek çok iyi geliyor. ha yan etkileri var kabul ediyorum. mesela sürekli içine atmak, bu içine atmaların sonucu biriktirdiklerini ya bi anda patlamak suretiyle açığa çıkarmak ya da geceleri uykusuz kalmak(bildin sen onu) şeklinde açığa çıkıyor. anlık tepkilerde kaçınıyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 topluca emoyuz ya : ( ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 e yani. emolara bu kadar çok sövülen bi yerde aksi düşünülemez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 mesela karnım tok şimdi, cebimde iyi kötü param var, içimde böyle sıkıntı, bi bezmişlik. daha allahtan belamızı istiyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ben oyun oynuyorum. playfirst.com'dan filan en iğrenç, en aşağılık, en pathetic flash oyunlarından satın alıp bitirene kadar oynuyorum. deli gibi konsantre oluyorum bööle allaan salak oyununa, başka hiçbir şey düşünmüyorum, süfer oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 http://www.kongregate.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 evin içinde dolanıyorum radikal kararlar vermek için karanlık bi odaya kitliyorum genelde orası tuvelet oluyor eğer çok sıkıldıysam balkona çıkıyorum ve dimdik yere bakmaya çalışıyorum sadece düşündüğüm şey ise yere çakılsam ölürmüyüm oluyor sonra geçiyor sıkıntım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 böyle şeyler bende genelde bi süreç oluyor.yani 1 gunluk sıkıntım olmadı hiç.bi sıkıntı oldugumu 4-5 gün sürüyor mesela.o zamanlarda geceleri kendimi filmlere dizilere konsol yada pc oyunlarına veriyorum.aslında bunları izlerken bi yandanda bir çok şey düşünürüm. cıkarım arabayla gezinirim.böle zamanlarda gunduzleri pek sevmem.onla bunla bulusmak gorusmek bana daha bi sıkıntı veriyor.yalnız kalmayı tercih ederim.3-4 günün sonunda normal halime dönerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Llama said: evin içinde dolanıyorum radikal kararlar vermek için karanlık bi odaya kitliyorum genelde orası tuvelet oluyor eğer çok sıkıldıysam balkona çıkıyorum ve dimdik yere bakmaya çalışıyorum sadece düşündüğüm şey ise yere çakılsam ölürmüyüm oluyor sonra geçiyor sıkıntım baba hic saglikli degil lan bu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sıkıntımı bastırmış oluyorum yenmiş yada atlatmış olmuyorum zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 okuldayken moralim bozulduğund afalan direk raketi alır duvara giderdim. mükemmel oluyor. bam güm stres atıyosun, aklın topa odaklanıyor, zihnin boşalıyor böylece. az top patlatmadım. ha bir de oturur içersin kederli kederli bir de orhan baba açarsın yanına. dadından yinmez. bi de ben mesela ne kadar sıkılırsam sıkılayım akşam yatıp ertesi gün kalktığımda o dünkü moral bozukluğundan eser kalmıyor nerdeyse. bi kaç gün sonra terkrar ediyor vs. garbıçı takip et bi de. gülersin bol bol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 çok pis uyurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yatağa falan mı yapıyosun tuvaletini uyurken sddsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 1 saat yürüdüm. 4 extra çaktım. baya baya düzeldim. gerzekalı psikiyatritle anlaşamıycam sanırım. bu ılaclar ancak insanı mal yapıyor. şu an daha iyiyim. ah birde herşeyi kafaya takmasam. ah birde aksilikler üst üste gelmese ah birde ahhauahu lan bunu yazarken bile şaka gibi ya ulan sanki birşeyler sürekli bana tokat atıyor. neyse sizinle konuştum biraz rahatladım işin kötü yanı yanımda yine kredi kartı yok ( ulan lazımolunca nıye yok bunlar yanımda ), yanımda yine viskim yok ( aynen) yine param az ( şaka gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bak sinir yaptım mesela. yüzümde yine bi ben çıkmış. komple surat kahverengi olcak. bi de saçların seyrelmiş dedi annem. ooh. kına yakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar