Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aziz Yıldırım'ın yorumları...

la_bombonera

Öne çıkan mesajlar

Zannedersem bu adam kafayı sıyırmış. Geçenlerde televizyonda denk geldiğim, "o çok beklenen açıklamaları" ndan bir kesit dinledikten sonra konuşmasının geri kalanını dinlemeye gerek bile duymadım.

Adamın Zico'yu kovma bahanesi meğersem "laubalilik" miş... Neymiş efendim tercüman Samet antrenmanda arada kaleye şut falan çekiyormuş. O kadar samimiyet, arkadaşlık ilişkisi olmayacaksa ne anlarım ben takım ruhundan... O zaman gitsin tsk'dan en disiplinlisinden bir komutan getirsin takımın başına...

Şampiyonlar liginde çeyrek final oynadık ama Türkiye'de bu takım elini kolunu sallaya sallaya şampiyon olmalıymış. Zaten rakipler de altın tepsiyle sunuyordu şampiyonluğu. Anlaşılan şampiyonlar liginde elde edilen başarı, saygınlık da bu adamın vizyonunu açmaya yetmemiş. Ne de olsa haydan gelen huya gider.

Aurelio için her türlü fedakarlık yapılmışmış. Benim kendi düşünceme göre Maldonado zaten 10 tane Aurelio eder, buna rağmen alınan o Josiconun maliyeti Aurelio'nunkinden daha mı düşük ki?

Allah yardımcımız olsun bu sene çekeceğimiz var...
Sosyal ağlarda paylaş

.aziz yıldırım saglam sıkmış.kafadan uydurma bi bahane oldugu çok belli.sen kulup başkanısın.höt dersin adam bi daha yapmaz öle hareketler.ki ben roportajlarda falan dikkat ediodum o sametle aziz yıldırımın araları cok iyi.gülüşüp oynaşıyolardı hep.adamın herkesle arası iyiydi.takım ztn brezilyalı kaynıodu
Sosyal ağlarda paylaş

ben sene başında demiştim zico yu çok arıcaz bu sene. he aragones kalır sistemini oturtur o ayrı bi 2-3 sene ama bu sene çok ararız işleyen sistemi niye çomaklıyolar ki.

bir de bu takım yürüyerek şampiyon olurdu demiş. takım zaten yürüdü lig maçlarında geçen sene bi varlık göstermedi ki son bilmem kaç hafta.

böyle yürüyerek şampiyon olurdu dicene bence biraz galatasaraya saygı duysun adamlar fener yürüdü diye mi şampiyon oldu
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz Yıldırım aşırı disiplinli bi adam. Adamın belli çizgileri var onları kesinlikle adım adım uyguluyo. Zico'yu kovma sebeplerinden biri bu şut çekme falan olayı olabilir.

Ancak ligde şampiyon olamadı diye adam kovmak çok yanlış. FB zaten Türkiye ligine uygun bir taktikle oynamıyordu. Üstelik ligde de en büyük dezavantaj bitmeyen CL macerasının etkileriydi.

Ligde şampiyon olmak için kadro derinliği lazım. Aynı 11'le çarşamba-pazar sürekli maça çıkarsan adamın pili biter bi yerden sora. FB'nin kadrosu öyle yürüyerek şampiyon olacak kadro değildi. Sadece ilk 11'iyle diğer takımlarınınki arasında büyük fark vardı ama o 11 de CL'de haşat oldu işte. Sorunu buydu hala da bu FB'nin. 13-14 tane çok iyi sağlam adamı var, ama geri kalanlar çok fos işte. Biri yorulunca yerine girecek adam yok.

Aurelio konusuna gelince, yıllardır bizim ligde oynadı adam, sadece kimlikte değil hani karakter olarak da bizden biri olarak görüldü. O yüzden de asla büyük yıldız gözüyle bakılmadı. Malum oynadığı yerdeki adamlara da hep yıldız gözüyle bakılmaz. Bu yüzden yeterince yüksek bir ücret önerilmemiş olabilir. Ama Aurelio kendisi de söylemişti "FB'nin önerdiği ücret Betis'inkinden fazlaydı ama yine de geldim" diye. Tabii daha fazla önerilse (ki Josico'nun transfer + yıllık ücretini geçmesi imkansız) kalır mıydı? Bence kalırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında tam olarak öyle demedi.
Birinci sebep maddi anlaşmazlık dedi. %60-70 zam istemiş Zico.
Ardından kardeşiyle olan sıkıntıyı söyledi. Sonra gaza gelip disiplinsizlik diye ekledi.

Yürüyerek şampiyonluk muhabbeti ise bence de gerçek. Geçen sene FB CL maçlarında oynadığının yarısını ligde ortaya koysa puan farkıyla şampiyon olurdu. Ama kadro derinliğinin yetersizliği ve lig maçlarındaki ciddi konsantrasyon eksikliği aptal saptal puanlar kaybetmemizi sağladı.

GS'de puan kaybetmeyip çatır çatır top oynayınca şampiyonluk gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

bir fenerbahçe taraftarı olarak azize zerre saygım kalmadı. iyi güzel kulübü kalkındırdı ama bu gidişle sonunu da kendi hazırlayacak.

kadrodaki düşüşün temelleri daha geçen sezonun başlarına dayanıyor. tuncay, anelka, appiah, mehmet yozgatlı gibi adamlar gitti bunların yerine sadece sol bek alındı. tamam eyvallah sol bek yeterince sağlam oldu ama bu sefer sağda kim oynayacak? neyse ki kazım ve deivid o açığı iyi kapattı şampiyonlar liginde, ama deivid olmayınca da takımın halini görüyorsunuz.

ayrıca yedek kulübesinde eskiden kezman, deniz, wederson, önder, selçuk gibi isimler oturuyordu. şimdiki yedeklerden bir halt olmayacağını bursa maçında görmüştük.

fenerbahçeden ayrılanlar şu anda fenerbahçeyi mumla arayacak durumdalar ben de düşünüyorum acaba kendi inisiyatifleriyle mi ayrıldılar yoksa aziz mi burnunu soktu herşeye...
Sosyal ağlarda paylaş

rubrubbakidibakbak said:
sexdrugsrocknroll said:
ben sene başında demiştim zico yu çok arıcaz bu sene. he aragones kalır sistemini oturtur o ayrı bi 2-3 sene ama bu sene çok ararız işleyen sistemi niye çomaklıyolar ki.

Aragones o kadar yaşar mı?

tabi o da muamma. zico 5-10 yıl kalsa ne güzel olurdu ya. her şampiyon olamadığımızda hoca gidicekse...
kombineye verdiğim paraya acıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

aziz yıldırım'ın hatası futbolu cok iyi bildigini iddia etmesidir. herkesin bildigi gibi fenerbahce'nin transfer komitesi yok. hepsini aziz yıldırım yapıyor. hatta acıklamalarında da alıcam, getiricem diye bahsediyor. yani teknik direktore bıraktıgı kadar pay kendine de bırakıyor transfer konusunda. sonra bu kulubu dunya kulubu yapıcam diye bahsediyor.

esas amacı galatasaray'ı nasıl paramla ezerim onu gosterip ego tatmini yapmak. yoksa bu kazanılan paranın arkasında baska bir baskan olsaydı fenerbahce coktan lyon gibi bisey olmustu bu ligde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...