Griswold Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bir arkadaşım (harbiden bir arkadaşım, ben ikinci öğretim değilim ehe) 2. öğretimde okuyor, az önce geldi abi atılmışım diye. Olay şu, bu arkadaş harcının 2. taksidini yatıramıyor o dönem parasızlık sonucu, daha sonraki 1 aylık ek süreyi (bunun varlığını da şimdi öğreniyoruz) de geçiriyor. Bu noktada okul da kaydını alıyor adamın. Arkadaşım Ege üniversitesinde ve ne yapacağını bilmiyor. Açıkçası ben de bilemediğimden buraya konu açıyorum çünkü durum baya kritik adam açısından. Neler yapılabilir, bu af kanunu şeysinden yararlanma imkanı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
elesso Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 aftan faydalanabilir bi kaç senede bir çıkıyo ya işte. benzer bi olay marmaradaki bi arkadaşımın başınada gelmişti,okula geri kayıt hakkı kazanmıştı dava açıp ayrıca tazminat davasıda açıcaktı kaybettiği bir sene için. o arada tekrar össye hazırlanıp başka okula geçti o ayrı meselede. yönetmeliği çok iyi incelesin. yaptıkları şey varmı yönetmelikte baksın iyicene.
balon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yalvarcak adamlara. rektöre falan dilekçe yazcak.yırtıncak. başka bi şey yapamaz . affı bekler sadece.
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Şimdilik tek yapılabilecek şey bu gibi gözüküyor evet =/ Teşekkürler ilgilenenlere, umarım 1-2 alternatif daha çıkarabilen olur ama umudum yok pek
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bence öğrenci işlerine bi sorsun etsin mutlaka.sonra fakültesinin dekanıyla konuşsun yalvarsın mecbur yani baska yapcak bişeysi yok.yada harç parasını yatıramamasının sebeplerini anlatsın(mübalağa yapabilir ;) kısacası mutlaka ilgilensin peşini bırakmasın kanımca ins en kısa zamanda hallolur..
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 biraz önce haberlerde izledim.öğrenci affı çıkıomuş.şu an yasa meclisteymiş görüşülüyomuş galiba meclisten geçtikten sonra arkadaşının sorunu hallolur diye düşünüyorum.
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Olacak gibi galiba ya, hayırlısı =)
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 işi zor bayağı bir yağlıyacak milleti ama dersleri falan da kötü biriyse uğraşmayabilirler de.sonuçta öğrenci işlerinden ziyade bölümünün hocaları halledecek bu işi.
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ege uni boyle bi davranıs sergilemezdi
NeL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 her okul aynısını yapar onların elinde olan birşey değil sonuçta.
irin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 ikinci öğretim ölsun,paramızla rezil oluyoruz hıh dellendim
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 vivavale said: biraz önce haberlerde izledim.öğrenci affı çıkıomuş.şu an yasa meclisteymiş görüşülüyomuş galiba meclisten geçtikten sonra arkadaşının sorunu hallolur diye düşünüyorum. Meclis açık değilki? Açılınca görüşülecek şu anda tatilde adamlar çok çalıştılar tatil yapıyorlar. peh.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 irin said: ikinci öğretim ölsun,paramızla rezil oluyoruz hıh dellendim ikinci öğretim ownz yahu
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 benzer durumda olanlar varsa bıktırana kadar dilekçe yazsınlar düzenli olarak
Öne çıkan mesajlar