Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İkinci öğretimde harcın yatırılamaması, kaydın alınıvermesi

Griswold

Öne çıkan mesajlar

Bir arkadaşım (harbiden bir arkadaşım, ben ikinci öğretim değilim ehe) 2. öğretimde okuyor, az önce geldi abi atılmışım diye.

Olay şu, bu arkadaş harcının 2. taksidini yatıramıyor o dönem parasızlık sonucu, daha sonraki 1 aylık ek süreyi (bunun varlığını da şimdi öğreniyoruz) de geçiriyor. Bu noktada okul da kaydını alıyor adamın.

Arkadaşım Ege üniversitesinde ve ne yapacağını bilmiyor. Açıkçası ben de bilemediğimden buraya konu açıyorum çünkü durum baya kritik adam açısından. Neler yapılabilir, bu af kanunu şeysinden yararlanma imkanı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

aftan faydalanabilir bi kaç senede bir çıkıyo ya işte.

benzer bi olay marmaradaki bi arkadaşımın başınada gelmişti,okula geri kayıt hakkı kazanmıştı dava açıp ayrıca tazminat davasıda açıcaktı kaybettiği bir sene için. o arada tekrar össye hazırlanıp başka okula geçti o ayrı meselede.

yönetmeliği çok iyi incelesin. yaptıkları şey varmı yönetmelikte baksın iyicene.
Sosyal ağlarda paylaş

bence öğrenci işlerine bi sorsun etsin mutlaka.sonra fakültesinin dekanıyla konuşsun yalvarsın mecbur yani baska yapcak bişeysi yok.yada harç parasını yatıramamasının sebeplerini anlatsın(mübalağa yapabilir ;)
kısacası mutlaka ilgilensin peşini bırakmasın kanımca
ins en kısa zamanda hallolur..
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:
biraz önce haberlerde izledim.öğrenci affı çıkıomuş.şu an yasa meclisteymiş görüşülüyomuş galiba meclisten geçtikten sonra arkadaşının sorunu hallolur diye düşünüyorum.

Meclis açık değilki? Açılınca görüşülecek şu anda tatilde adamlar çok çalıştılar tatil yapıyorlar. peh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...