DePeCHe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Bu arada yeni bir special moves videosu koyalım.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Oyunum geldi, direk online test ettim, lagsiz oynadim. Turkiye ile denemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Benim oyun da gelmek üzere %59 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 korsana hayır!!11!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ya ben alısamadım, sanki cok hızlı hareket ediyor oyuncular. yani iki adımda sahayı kosuyomusum gibi geliyor. eski fifa oyunlarına benzemis gibi. ps3'te oynadıgım oyun ile arada boyle bir fark var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Ayarlanmıyor muydu oyun hızı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ayarlanıyodur insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 sürekli exe hatası veriyo bu oyun delirtti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Oyun bana da çok hızlı geldi,heryerini kurcaladım ama hız yavaşlatma yok,1.5 gb ram var ama ekran kartı geforce fx 5200 ve 128 mb,takılıyo bazen oyunda.Birde stad efektlerini kısmama rağmen taraftar görülüyor maç oynanırken bu da arasıra kasıyo.2008'de stad efektlerini kapatınca taraftar görünmüyor oyunda gayet güzel oynanıyordu:( Galiba 2008'e dönücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 oyun super yaa yaşıyorsun bu sefer daha güzel olmuş toopu alıp gitme olayı bitirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 şampiyonlar liginde 2.tura çıkınca ilk maçdan sonra rövanş maçına gelirken ve legendde 10maçdan sonra oyundan atıyo diğer forumları araştırdım bu tür sorunları yaşıyan varmış aynı sorunu yaşayan yada çözümünü bulabilen biri varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 dün gece boyu become a legend diye kastırdım. kafayı yedim. Top player da oynuyorum tamam anlıyorum bu benim işimi daha fazla zorlaştırması gerek ama... top player da oynuyorum diye bütün takımın saçmalaması mı gerek? Tüm takımı kontrol etsem çok rahat kazanacağım maçları takım üst süte kaybediyor. Orta sıralardaki bir takıma transfer oldum. Ben geldikten sonra takım dibe düştü işin komik yanı ben bu maçların hiç birinde ilk 11 e giremedim. Takım nerdeyse maç kazanamadı. (maçların 80% inde sahada da değilim) Konaminin kötü takım = yavaş takımdır mantığı devam ediyor. Birilerinin konamiye bir insanın hızlı olmasının futbol yeteneğiyle alakası olmadığını anlatamalı. Kötü takım mı seçtin youncuların hızlı koşamazlar. Ama seç iyi bir takımı en yavaş adam bilem hala tazı gibin kalıyor. Bu legend modu kafayı yedirtecek bana hele ki sahada yapay zekanın yetersiz futbolu yok mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Jaan said: Konaminin kötü takım = yavaş takımdır mantığı devam ediyor. Birilerinin konamiye bir insanın hızlı olmasının futbol yeteneğiyle alakası olmadığını anlatamalı. Kötü takım mı seçtin youncuların hızlı koşamazlar. Ama seç iyi bir takımı en yavaş adam bilem hala tazı gibin kalıyor. işte pes'in en buyuk kotuluklerindn biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 iyi de iki tane kötü takım seçtiğinizde hızlar eşit olduğundan çok zevkli maçlar hatta normal büyük takımların maçlarından çok daha zevkli maçlar çıkıyor ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 düzeltiyorum konamiye göre bütün kötü takımlar hem yavaştır hem de fiziksel olarak güçsüz takımlardır. iki kişi zayıf takım seçip oynarsa güzel oluyyor orası doğru ama. İyi takımla kötü takım arasındaki bağlantının böle bir şeyden geçmesi kötü. Bir tane Hücuma dönük orta saha oyuncusu yarattım zidane hesabı :P sonra fark ettim ki takımı gerçek zidane gelse kurtaramaz. Oynayabildiğim dakikalarda resmen her türlü hareketi denedim. ama olmadı olmadı. Takıma doğru dürüst gol attıramadım. (assist yapamadım ama benim başlattığım atak gol oldu) Ayrıca ilk 2 sene işkenceymiş resmen paso yedek paso yedek. Oyuncu skili gelişmesi için strengthen diye bir şey deimşler iyi hoş da maç olmayan haftalarda sıfır gelişme. Oyuncuların en çok gelişme kaydettiği yerler sezon öncesi kamplardır. Hiç bir hazırlık maçı yok. (ya da ben göremedim) Yarattığınız oyuncuyla training yapılamıyor. ayrıcana konami kamera konusunda çok sıçmış. Aksiyon olsun diye player kamerasını seçtim. kamera beni arkamdan takip edeceğine sık sık benim önüme geçip karakteri önden gösteriyor. E tabi haliyle insan önünü görmeden şut çekemiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bu arada bişi daha war. ya ben neden serbest wuruslarda kendi sahama dooru top atamıorm. illa ileri mi atmak zorundaym. ancak ne kdr eksikleri kotulukleri olsada fifa her zmnki gibi leş. nedense fifa oynarken ne adamın sutunu kendim attığımı hissedebilirm nede pas werirken ki bu da bence pesin en ii ozelliği. top sendeyken paslaşırken oyunu oynadığımı hissediorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 konsol bolumune koydum burayada koyayim. playstation 3 pes 2009 Disappear said: Eheheh, become a legend dan ekran goruntum, gercekten legendary bisey. onder turaci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bu fener hep böyle şikeci takım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 allahtan onder yani, 5 tane olsada bisi olmaz. ama manchesterda 2 tane ronaldo olabilecegini dusunmek bile istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 edu yapsalarmıs iki tane rakip icin daha bile hayırlı olurmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bende oyuna hollanda liginde başladım. devre arası transferler felan oldu 2. defre en azından takıma girebiliyordum. Bir takımla karşılaştık ben yedeğim ilk yarı. Rakip takım gol attı. Golü atan adam Selçuk Şahin !! bildiğiniz fenerbahçeli olanı hemde. Ne ara transfer olmuşç. Ne ara hücuma dönük oynamya başlamış... Tabi oyun içerisinde sert bir faulüme maruz kaldı 2. yarı :P (sarı kart gördüm ama değdi :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Settings'den Frame Skipping'i kapatın arkadaslar, hızı normale donuyor oyunun. Ancak keyif almaya başladım, CL süper olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzo Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Dediğini yaptım ama bende ters tepti toggie,daha da bi yavaşladı oyun 8-),resolution (740*480)3/2 yapınca oyun kendine geliyor amma çözünürlük düştüğü için görüntü kalitesi azaldı,napalım yavaş oynayacağıma biraz renkleri ayarlayınca bu sorunda düzeliyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 oyundan atmasada bir kupa kazansam nasıl olmus kupa törenleri merak ediyorum.herkez bu oyundan atmadan ağlıyo yama gelsede bizde oynasak oyunumuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar