Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PES 2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tunch said:
gerçek hayatta futbol izleyip bu oyunu nasıl beğeniyosunuz anlamıyorum.. hani daha iyisi var demiyorum , ama genel olarak futbol oyunlarının , özellikle yapay zeka açısından çok çok başarısız olduğunu düşünüyorum.. 11e 11 gerçek oyuncularla yapılsa maçlar , ve hani takım olunabilse , o zaman eyvallah derim.. ama bu şekil , bilgisayara karşı oynamak.. ı ıh.

hele hele become a legend modunda takım arkadaşlarımızın aptallığına rağmen oyundan zevk alanları tebrik ediyorum , cidden sabır gerektiriyor..
bi süre sonra alışıyosun
Mesaj tarihi:
tunch said:
gerçek hayatta futbol izleyip bu oyunu nasıl beğeniyosunuz anlamıyorum.. hani daha iyisi var demiyorum , ama genel olarak futbol oyunlarının , özellikle yapay zeka açısından çok çok başarısız olduğunu düşünüyorum.. 11e 11 gerçek oyuncularla yapılsa maçlar , ve hani takım olunabilse , o zaman eyvallah derim.. ama bu şekil , bilgisayara karşı oynamak.. ı ıh.

hele hele become a legend modunda takım arkadaşlarımızın aptallığına rağmen oyundan zevk alanları tebrik ediyorum , cidden sabır gerektiriyor..

çağının adamı ol len biraz. sdsf
Mesaj tarihi:
tunch said:

bunları fm oynayan birinden duymak ilginç...
Mesaj tarihi:
renkler ve zevkler farklıdır şunu oynayan aptaldır demek yanlış ne yani beşiktaşa şl aldırınca adriano yu alınca mutlu oluyormusun? yada 2d maç izlemek cokmu heycan verici? her sene sadece menüsü değişmiş bir oyunu oynamak felan ...
Mesaj tarihi:
Herşey iyi güzel bende bilgisayarda oynuyorum hem become a legend hem de master league yapıyorum ama become a legendda adamların topla arama geçip koşarken bir anda 180 derece dönüp topu ters tarafa dikmeleri inanılmaz saçma olmuş, sürekli aynı şekilde uzaklaştırıyorlar topu..
Mesaj tarihi:
cado said:
tunch said:

bunları fm oynayan birinden duymak ilginç...

daha iyisi var ama ps3'te ki fifa 08,09 :)
Mesaj tarihi:
cado said:
renkler ve zevkler farklıdır şunu oynayan aptaldır demek yanlış ne yani beşiktaşa şl aldırınca adriano yu alınca mutlu oluyormusun? yada 2d maç izlemek cokmu heycan verici? her sene sadece menüsü değişmiş bir oyunu oynamak felan ...

adamı taksim meydanında sallandırırlar fm forumlarında şöle bişey yazsan :)

zevkler ve renklere katılıyorum , ama sen demişsin ki , bundan zevk alıyor musun , ben demişim yapay zeka kötü :) kıyaslama noktaları farklı.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Llama said:
ya aklıma takıldı bu oyunda oyuncuyu böyle yere atma varmı
bi tuşa basarak
varsada hangi tula basıyon konsolda

dpadle 360 yapip yumruga basarsan piledriver yapabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
Llama said:
ya aklıma takıldı bu oyunda oyuncuyu böyle yere atma varmı
bi tuşa basarak
varsada hangi tula basıyon konsolda

oyuncuyu yere atmaktan anladigim sey pildriver valla :P
Mesaj tarihi:
oyunda hala kontrolün dışındaki tüm oyuncular angut. beyinsiz moronlar yani. şunu hala halletmediler. pas atıcam, kaçmıyor. pas atıyorum, pas attığım adama çarpıyor direk. adam pas filan beklemio. başka adam yok orda yani gerizekalı olması gerekir insanın o pası beklememesi filan. garip yani. fifa da kötü pes de. bu sene bişeyler var bu oyunlarda.

bide manuel oyuncu seçmeme rağmen hala tam pas atılırken kaymaya basınca arkada biriler kayıp pozisyonlarını yitiriolar. hala ama
Mesaj tarihi:
tunch said:
aptallığa neden alışıyım abi var mı böle bişey :P
alışılıyor olması, kötü oldukları gerçeğini değiştirmiyor sonuçta

ya sonuçta bu oyun yapılıyormu? yapılıyor. buradaki 1000 lercesi gibi bir ton insan test yapıyormu? yapıyor. Demekki bu oyun için adamların yapabildikleri şuandaki en iyi AI bu yani daha üstelemenin ne anlamı var?

sana göre kötü ona göre kötü olmaz bu tür işler.
  • Yeni Oluştur...