nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Valla karşılıklı oynanınca gayet gerçekçi oluyo bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Aiko said: http://img220.imageshack.us/img220/3790/cimg2472yv3.jpgfenerde maldini var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 tunch said: gerçek hayatta futbol izleyip bu oyunu nasıl beğeniyosunuz anlamıyorum.. hani daha iyisi var demiyorum , ama genel olarak futbol oyunlarının , özellikle yapay zeka açısından çok çok başarısız olduğunu düşünüyorum.. 11e 11 gerçek oyuncularla yapılsa maçlar , ve hani takım olunabilse , o zaman eyvallah derim.. ama bu şekil , bilgisayara karşı oynamak.. ı ıh. hele hele become a legend modunda takım arkadaşlarımızın aptallığına rağmen oyundan zevk alanları tebrik ediyorum , cidden sabır gerektiriyor.. bi süre sonra alışıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 tunch said: gerçek hayatta futbol izleyip bu oyunu nasıl beğeniyosunuz anlamıyorum.. hani daha iyisi var demiyorum , ama genel olarak futbol oyunlarının , özellikle yapay zeka açısından çok çok başarısız olduğunu düşünüyorum.. 11e 11 gerçek oyuncularla yapılsa maçlar , ve hani takım olunabilse , o zaman eyvallah derim.. ama bu şekil , bilgisayara karşı oynamak.. ı ıh. hele hele become a legend modunda takım arkadaşlarımızın aptallığına rağmen oyundan zevk alanları tebrik ediyorum , cidden sabır gerektiriyor.. çağının adamı ol len biraz. sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 aptallığa neden alışıyım abi var mı böle bişey :P alışılıyor olması, kötü oldukları gerçeğini değiştirmiyor sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 tunch said: gerçek hayatta futbol izleyip bu oyunu nasıl beğeniyosunuz anlamıyorum.. hani daha iyisi var demiyorum , ama genel olarak futbol oyunlarının , özellikle yapay zeka açısından çok çok başarısız olduğunu düşünüyorum.. 11e 11 gerçek oyuncularla yapılsa maçlar , ve hani takım olunabilse , o zaman eyvallah derim.. ama bu şekil , bilgisayara karşı oynamak.. ı ıh. hele hele become a legend modunda takım arkadaşlarımızın aptallığına rağmen oyundan zevk alanları tebrik ediyorum , cidden sabır gerektiriyor..bunları fm oynayan birinden duymak ilginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 fm ile pesi karşılaştırmak da ilginç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 renkler ve zevkler farklıdır şunu oynayan aptaldır demek yanlış ne yani beşiktaşa şl aldırınca adriano yu alınca mutlu oluyormusun? yada 2d maç izlemek cokmu heycan verici? her sene sadece menüsü değişmiş bir oyunu oynamak felan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Valla üstüne basa basa söylüyorum. PES'Te ya da FM'de kendi takımımla deplasmanda Manchester gibi büyük takımlardan birini yendiğimde çok büyük zevk alıyorum. Aptalıyım ya değilim ama zevk alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 1.20 cıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Herşey iyi güzel bende bilgisayarda oynuyorum hem become a legend hem de master league yapıyorum ama become a legendda adamların topla arama geçip koşarken bir anda 180 derece dönüp topu ters tarafa dikmeleri inanılmaz saçma olmuş, sürekli aynı şekilde uzaklaştırıyorlar topu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 cado said: tunch said: gerçek hayatta futbol izleyip bu oyunu nasıl beğeniyosunuz anlamıyorum.. hani daha iyisi var demiyorum , ama genel olarak futbol oyunlarının , özellikle yapay zeka açısından çok çok başarısız olduğunu düşünüyorum.. 11e 11 gerçek oyuncularla yapılsa maçlar , ve hani takım olunabilse , o zaman eyvallah derim.. ama bu şekil , bilgisayara karşı oynamak.. ı ıh. hele hele become a legend modunda takım arkadaşlarımızın aptallığına rağmen oyundan zevk alanları tebrik ediyorum , cidden sabır gerektiriyor..bunları fm oynayan birinden duymak ilginç... daha iyisi var ama ps3'te ki fifa 08,09 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 cado said: renkler ve zevkler farklıdır şunu oynayan aptaldır demek yanlış ne yani beşiktaşa şl aldırınca adriano yu alınca mutlu oluyormusun? yada 2d maç izlemek cokmu heycan verici? her sene sadece menüsü değişmiş bir oyunu oynamak felan ... adamı taksim meydanında sallandırırlar fm forumlarında şöle bişey yazsan :) zevkler ve renklere katılıyorum , ama sen demişsin ki , bundan zevk alıyor musun , ben demişim yapay zeka kötü :) kıyaslama noktaları farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ya aklıma takıldı bu oyunda oyuncuyu böyle yere atma varmı bi tuşa basarak varsada hangi tula basıyon konsolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ashdlajksdja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Llama said: ya aklıma takıldı bu oyunda oyuncuyu böyle yere atma varmı bi tuşa basarak varsada hangi tula basıyon konsolda dpadle 360 yapip yumruga basarsan piledriver yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 pes2008'de vardi ama allah icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 var 2009 da r1,r2,l1 emı ne basıosun boyle l ve r tuşlarıyla 3lü bir kombinasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Llama said: ya aklıma takıldı bu oyunda oyuncuyu böyle yere atma varmı bi tuşa basarak varsada hangi tula basıyon konsolda oyuncuyu yere atmaktan anladigim sey pildriver valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 L1+L2+R1 kendini yere atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 oyunda hala kontrolün dışındaki tüm oyuncular angut. beyinsiz moronlar yani. şunu hala halletmediler. pas atıcam, kaçmıyor. pas atıyorum, pas attığım adama çarpıyor direk. adam pas filan beklemio. başka adam yok orda yani gerizekalı olması gerekir insanın o pası beklememesi filan. garip yani. fifa da kötü pes de. bu sene bişeyler var bu oyunlarda. bide manuel oyuncu seçmeme rağmen hala tam pas atılırken kaymaya basınca arkada biriler kayıp pozisyonlarını yitiriolar. hala ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 şekil 1.a formattan sonra yüklemedim bile oyunu geri.. iss 2 daha iyiydi oynanış olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ben psp de oynuyorum zaten oyunu. pc de yer kaplamasına üzülürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ben bi de download edicem diye mesai harcadım yazık değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 tunch said: aptallığa neden alışıyım abi var mı böle bişey :P alışılıyor olması, kötü oldukları gerçeğini değiştirmiyor sonuçta ya sonuçta bu oyun yapılıyormu? yapılıyor. buradaki 1000 lercesi gibi bir ton insan test yapıyormu? yapıyor. Demekki bu oyun için adamların yapabildikleri şuandaki en iyi AI bu yani daha üstelemenin ne anlamı var? sana göre kötü ona göre kötü olmaz bu tür işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar