Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 NOT: Ana sayfanın menüleri bazen Firefox'da yamuk çıkabiliyor, bakmayın, geri kalanı düzgün. http://www.marvel.com/digitalcomics/ Bunu en sonunda denemeye karar verdim. Bir aylık hesap alıyorum, beğenirsen bir yıllığa çıkartırım. Yıllık 58.99 USD, aylık 9.99 USD Madem almış bulundum, yeni çıkan şeyleri falan da burada yazarım. Kullan diğer patilerle haberleşiriz, tavsiyeler veririz-alırız. Denemek için. Şu an Vaughan'ın yazdığı Mystique serisini okuyorum. Kalite çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 İlk öğrendiğim, ilk bir kaç sayfa yavaş oluyor, sonra hızlanıyor; sonraki sayfaları arkada indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Hmm yarın falan bende sub edebilirim baya bişi var oku oku bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Kaçla kaç yılı arasını kapsıyor? Yani yeni seriler yok herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Yeni seriler var ama çok yok. 2005 falan var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Güncellenicekmi rutin olarak yoksa olan serilermi hep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Hep güncelleniyor. Mesela bu hafta bunlar eklenmiş: (Güncelliği hakkında da bir fikir verir) September 08 DAREDEVIL #45 SPECTACULAR SPIDER-MAN #16 SPIDER-WOMAN: ORIGIN #4 SPIDER-MAN FAMILY #5 Generation X #63 Generation X #63 September 09 IRON MAN #82 CAPTAIN AMERICA: THE CHOSEN #2 MS. MARVEL #20 PENANCE: RELENTLESS #2 WOLVERINE: ORIGINS #21 September 10 NEW EXCALIBUR #12 CAPTAIN AMERICA #31 ULTIMATE X-MEN #87 WOLVERINE ANNUAL: DEATHSONG #1 X-MEN: DIE BY THE SWORD #1 September 11 THOR #68 BLADE #7 MARVEL ZOMBIES 2 #1 NOVA #6 Sub-Mariner #33 SECRET INVASION: HOME INVASION #6 September 12 SHE-HULK #7 INCREDIBLE HULK #338 HEROES FOR HIRE #14 MARVEL ADVENTURES HULK #4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Saatlerdir okuyorum. Her 6-7 yeni çizgiroman ekliyorlar. Neredeyse eski herşey var. Artık basılmayan herşey zaten var. Elbette bunların hepsini torrent'te de bulabilirsiniz ama böyle para vererek okumak, korsana yönelmemek bana daha doğru geldi. İçin bir rahat. Bu konun sabitlenmesini, herkesin görmesini istiyorum böyle bir imkan olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar