Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yurda taşınıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
senko said:
abi 10gün üstü üste aynı tişörti giyen kızlar var ne diyorsun sen.

evet bunları ayrı bi konu altına almak gerektiğinden bahsetmedim ben. bazıları öyle malesef. epileydi yapmayanlar bile var. tıpta okuyanlar genelde oluyor. :D
Mesaj tarihi:
izmirdeki yoldansa istanbuldaki yol daha çekilmez ya. izmirden celal bayar ı kazanan biri bile yani manisadan bahsediorum farklı il :D ev tutmuyor sen ne diyorsun ki bırak balçovadan bornova en uzak mesafe desek kampüs bağlamında ya da buca 1 saatte gidiyorsun
Mesaj tarihi:
kitana said:
kişisel.

allahın bilmişi ağzını kırarım senin. burda benim vermek istediğim mesaj sesu ve mortiseydi, kişisel bişey yok.
yurt öyle herhangi yurtkur yurdu değil. buram buram devlet dairesi kokuyor ama gayet temiz. ayrıca gittim kalcağım odaya baktım gençler pek sıcak davrandılar. yani gazozuma ilaç atıcak derecede iyi davrandılar. hırsızlık çok oluyo diyolar yurtlarda ama odada dolaplar açıktı, laptoplar falan vardı. yani kime sorsam çok iyi diyo o yurt için. neyse ne işte.
ayrıca bütün kızlar pistir diyenler; sizin karşınıza "kız" çıkmamış, domuz çıkmış. saygılar.
Mesaj tarihi:
obsesifik said:
izmirdeki yoldansa istanbuldaki yol daha çekilmez ya. izmirden celal bayar ı kazanan biri bile yani manisadan bahsediorum farklı il :D ev tutmuyor sen ne diyorsun ki bırak balçovadan bornova en uzak mesafe desek kampüs bağlamında ya da buca 1 saatte gidiyorsun

rahat 1.5 saat en az buca-bornova
Mesaj tarihi:
elleh elleh. o sırada msne giremiyodum ve zamanım azdı. hazırlanıyodum bugün gidicem diye, anne yarın gitmeme karar verdi.

teşekkürler sinan ^^

anadolu hisarı kız öğrenci yurdu
Mesaj tarihi:
Vingthor said:
obsesifik said:

rahat 1.5 saat en az buca-bornova

çeken bilir. başladı yine yaklaştıkça gözümde büyümeye.
  • Yeni Oluştur...