Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 10 gün mü? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 10 gün banyo yapmayan kızlar da war o daha fena ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Masquerade said: 10 gün mü? o_O az geldi heralde lan daha fazlasınımı gördün asdasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 senko said: abi 10gün üstü üste aynı tişörti giyen kızlar var ne diyorsun sen. evet bunları ayrı bi konu altına almak gerektiğinden bahsetmedim ben. bazıları öyle malesef. epileydi yapmayanlar bile var. tıpta okuyanlar genelde oluyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 izmirdeki yoldansa istanbuldaki yol daha çekilmez ya. izmirden celal bayar ı kazanan biri bile yani manisadan bahsediorum farklı il :D ev tutmuyor sen ne diyorsun ki bırak balçovadan bornova en uzak mesafe desek kampüs bağlamında ya da buca 1 saatte gidiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 kitana said: kişisel. allahın bilmişi ağzını kırarım senin. burda benim vermek istediğim mesaj sesu ve mortiseydi, kişisel bişey yok. yurt öyle herhangi yurtkur yurdu değil. buram buram devlet dairesi kokuyor ama gayet temiz. ayrıca gittim kalcağım odaya baktım gençler pek sıcak davrandılar. yani gazozuma ilaç atıcak derecede iyi davrandılar. hırsızlık çok oluyo diyolar yurtlarda ama odada dolaplar açıktı, laptoplar falan vardı. yani kime sorsam çok iyi diyo o yurt için. neyse ne işte. ayrıca bütün kızlar pistir diyenler; sizin karşınıza "kız" çıkmamış, domuz çıkmış. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Pogodi hangi yurt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 obsesifik said: izmirdeki yoldansa istanbuldaki yol daha çekilmez ya. izmirden celal bayar ı kazanan biri bile yani manisadan bahsediorum farklı il :D ev tutmuyor sen ne diyorsun ki bırak balçovadan bornova en uzak mesafe desek kampüs bağlamında ya da buca 1 saatte gidiyorsun rahat 1.5 saat en az buca-bornova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 mesajınızı msn den verin hanımefendi. allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ev çok pislenyor, bulaşık filan birikiyor. yurdu özlüorum .... diye geçiriyorum içimden sonra kendime dirsek atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 elleh elleh. o sırada msne giremiyodum ve zamanım azdı. hazırlanıyodum bugün gidicem diye, anne yarın gitmeme karar verdi. teşekkürler sinan ^^ anadolu hisarı kız öğrenci yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ne güzel işte rap yaparsınız hergün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 olm ben seninle konuşmuyorum düzenli olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 çocuk da pek düzenli konuşmuyo sanki beah. gayat lakayıt bi tavır sezdim sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Vingthor said: obsesifik said: izmirdeki yoldansa istanbuldaki yol daha çekilmez ya. izmirden celal bayar ı kazanan biri bile yani manisadan bahsediorum farklı il :D ev tutmuyor sen ne diyorsun ki bırak balçovadan bornova en uzak mesafe desek kampüs bağlamında ya da buca 1 saatte gidiyorsun rahat 1.5 saat en az buca-bornova çeken bilir. başladı yine yaklaştıkça gözümde büyümeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 düzenli derken, düzenli olarak küsüyorum ben ona. bansız selinşem <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 cansay çiçeem <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 mis gibi konunun garbıca açılmasını kınıyorum sessizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 lez action detected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ama benim amacım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 pogodi said: ama benim amacım ... ???????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 pogodi said: ama benim amacım ... hakkaten bu ne lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 değil lan sevgilisi var. sevgilisi de straight lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar