BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Fb kazansın ama Lisandro gol atsın , fantasy team ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 beraberlik bekliyorum ben, umarım yanılırım da fb 3 puan çıkarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 1-0 porto diyorum efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 cado said: 2-1 fener yener 2 golüde semih atar di mi semih samandıradan bi vurur portoda gol olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 porto ezer gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Fener hazır değil,sistem oturmamış,eksik oyuncular var.Fark yemememiz için bir sebep göremiyorum.Yüzümü kara çıkarırlar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bir Fenerli olarak tabikide yenmeyi isterim fakat şöle bir gerçek de varki nekadar eleştiren çok olsada Edu ve Lugano defans da başarılı ve uyumlular ve bunun dışında deivid eksik geçen sene şampiyonlar liginde yaptıklarını konuşmaya gerek yok. Umarım yeneriz ama zor bir maç olacak kesinlikle , yenilmeyelim 1 puanla dönelim şuan Fenerbahçe'nin takım olarak durumunda yenmesi zor gibi ama 1 puanla dönersek güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Fenerin puan/puanlarla dönmesi için çok basit 1 şart lazım. futbolcuların bi uyanıp fenerbahçede olduklarını, ne yapmaları gerektiğini hatırlamaları gerekli.. eğer bunu yapabilirlerse puan/puanlar çok mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 portolu oyuncuların toplam şl de oynadığı maçtan daha fazlaymış r.carlosun şl deneyimi :) rauldan sonra 2. idi sanırım carlos en fazla maç oynayan şl de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 He he, lig maçları onlar bakmayın siz. Çıkar efsane çakar gelirler. porto ne lan :D porto diye içki var :D içeriz ramazan demeden, yaparız fondipimizi, vururuz bardağı masaya, siz barmenlerde porto yetiştiremezsiniz. Fener her şekil 5 çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Fener 5 çeker derken. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 4-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 1-0 alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ilk golü fener atarsa bence kendine gelir yok küt diye yerse 3 tane falan yiyebilri yani çok önemli maç. inş yener ama beraberliği de başarı olarak görmek lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 O değil de Cluj naptı öyle ya...Deplasmanda Roma'yı 2-1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 elimize aliriz 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 İlk golü Fener atar hatta Güiza atar. Sonra maçı 3-1 verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bir GS'li olarak inş. fener kazanır tabi temennimiz o yönde lakin hacettepe karşısında oynanan futbol hiç iç açıcı değildi bu durumda puan yada puanlarla dönelim başka bişi istemem kaç olursa olsun :).. tahmin vermek gerekirse 2-1 fener alabilir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 takıma güvenmek istiyorum... maça iyi başlarsak iyi gider... ve beyaz gene uğurunu getirir. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/7/9_223291_forma1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 maçı d smartmı veriyo yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Star TV 21:45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bazı arkadaşlar dalga geçmiş ama akşama görüşürüz. ben takımıma güvneiyorum onları her halükarda destekleyip pozitf düşünüyorum diye bu şekilde dalga geçmeyin lan. akşam yenersek burada görmek istiyorum sizi delikanlıysanız dsafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 uydu anteni olanlar izleyemecek sifreli d smart satayım diye ne yapıcagını bilemiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 fb'nin bu aksam herseyi alex olucak. iyi oynarsa beraberlik olabilir. ama semih'in yoklugunda galibiyet cok cok zor. ustelik porto kendi sahasında en iyi futbolu oynayan avrupa kulupleri arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 hozceri said: uydu anteni olanlar izleyemecek sifreli d smart satayım diye ne yapıcagını bilemiyorlar nasssı yani? ne saçma iş bu ya ?! yabancı tvlerden falan izleyebilcek miyiz peki? ben evimde izlemek istiyorum yani ne yapmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar