Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Porto - Fenerbahçe 17.09.08 @ 21.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir Fenerli olarak tabikide yenmeyi isterim fakat şöle bir gerçek de varki nekadar eleştiren çok olsada Edu ve Lugano defans da başarılı ve uyumlular ve bunun dışında deivid eksik geçen sene şampiyonlar liginde yaptıklarını konuşmaya gerek yok.

Umarım yeneriz ama zor bir maç olacak kesinlikle , yenilmeyelim 1 puanla dönelim şuan Fenerbahçe'nin takım olarak durumunda yenmesi zor gibi ama 1 puanla dönersek güzel olur.
Mesaj tarihi:
Fenerin puan/puanlarla dönmesi için çok basit 1 şart lazım. futbolcuların bi uyanıp fenerbahçede olduklarını, ne yapmaları gerektiğini hatırlamaları gerekli.. eğer bunu yapabilirlerse puan/puanlar çok mümkün.
Mesaj tarihi:
portolu oyuncuların toplam şl de oynadığı maçtan daha fazlaymış r.carlosun şl deneyimi :) rauldan sonra 2. idi sanırım carlos en fazla maç oynayan şl de.
Mesaj tarihi:
He he, lig maçları onlar bakmayın siz.

Çıkar efsane çakar gelirler. porto ne lan :D

porto diye içki var :D

içeriz ramazan demeden, yaparız fondipimizi, vururuz bardağı masaya, siz barmenlerde porto yetiştiremezsiniz.

Fener her şekil 5 çeker.
Mesaj tarihi:
ilk golü fener atarsa bence kendine gelir yok küt diye yerse 3 tane falan yiyebilri yani çok önemli maç. inş yener ama beraberliği de başarı olarak görmek lazım bence.
Mesaj tarihi:
Bir GS'li olarak inş. fener kazanır tabi temennimiz o yönde lakin hacettepe karşısında oynanan futbol hiç iç açıcı değildi bu durumda puan yada puanlarla dönelim başka bişi istemem kaç olursa olsun :).. tahmin vermek gerekirse 2-1 fener alabilir ^^
Mesaj tarihi:
takıma güvenmek istiyorum... maça iyi başlarsak iyi gider... ve beyaz gene uğurunu getirir.

http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/7/9_223291_forma1.jpg
Mesaj tarihi:
bazı arkadaşlar dalga geçmiş ama akşama görüşürüz. ben takımıma güvneiyorum onları her halükarda destekleyip pozitf düşünüyorum diye bu şekilde dalga geçmeyin lan. akşam yenersek burada görmek istiyorum sizi delikanlıysanız dsafds
Mesaj tarihi:
fb'nin bu aksam herseyi alex olucak. iyi oynarsa beraberlik olabilir. ama semih'in yoklugunda galibiyet cok cok zor. ustelik porto kendi sahasında en iyi futbolu oynayan avrupa kulupleri arasında.
Mesaj tarihi:
hozceri said:
uydu anteni olanlar izleyemecek sifreli d smart satayım diye ne yapıcagını bilemiyorlar

nasssı yani?
ne saçma iş bu ya ?!

yabancı tvlerden falan izleyebilcek miyiz peki?
ben evimde izlemek istiyorum yani ne yapmam lazım
  • Yeni Oluştur...