jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Fly said: etiler d&r ın yerini taksiye desem şıp diye götürme ihtimali düşük sanırım ? pfz cevahire gelmiş olduğunu umaraktan gideyim, sonucu yazarım. kardes telefon et ne gideyon oyle. evet taksi sıp diye goturemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Sımdı gorustum Ankara panora D&R la depolarına ulasmıs oyunlar Yarın raflarımızda gorebılırsınız aksama dogru dedıler...Sadece Pre-Order Sahıplerıne satılcakmıs ılk etapta bılgınız olsun... Heralde adama o kadar cok soran oldu kı adam hemen cevap verdı hıc ıkıletmedı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 oyunun d&r fiyatı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Sıtesınde 44.99 yazıyor...BIrde 6 taksıt yapıyorlarmıs.Yapı Kredıye 12 taksıt.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 e iyimiş gidip alayım yarın. denerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Hadi hayırlısı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ama ayip yaaaa 45 YTL fiyat mi olur. Biz ne icin 80 kusur YTL verdik. 2 kici kirik item bide bolca open beta ve headstrat iskencesi icinmi? yuffff diyorum. Bu arada benim aldigim pre order paketi Standart Edition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 normalle ce arasındada cok fark varmıs. gercı bıblo var 50 ytl o desek :D 90 ytl ye almıs gıbı olacagız ce yi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Nihehe Mavishopta çalışan birini tanıyan arkadaşa sorduttum bu gün içerisinde raflara konulacakmış mavi shopta ehehe. Ne uraşıyorum şu oyunu bugün almak için yaaa. Başka bişi olsa uraşmam yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 jonywayt said: normalle ce arasındada cok fark varmıs. gercı bıblo var 50 ytl o desek :D 90 ytl ye almıs gıbı olacagız ce yi :P para eden figür değil artbook :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ucunbiri said: jonywayt said: normalle ce arasındada cok fark varmıs. gercı bıblo var 50 ytl o desek :D 90 ytl ye almıs gıbı olacagız ce yi :P para eden figür değil artbook :) yav onalara gore o bize gore biblo dısarıdan almaya kalk en az 50 lıra :D tbc nın artbookunuda aldım ne oldu 1 kere baktım sonra yalan oldu kutusunda duruyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Altunizade D&R: "Gün içinde teslimat yapılacak, saat belli değil." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 iyide bugün vermeyecekler ki yarın oyun çıkıyor, bugün sadece internetten alanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 sparkcaster dur ya burda kaç kişinin hayallerini suya düşürdün farkındamısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Daha oyun ellerine ulaşmamış Mavishop'ta, inatla (salak bunların hepsi) oyunun satış tarihi 19'u diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melihd Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 d&r da ürün dağıtımdaymış, mağazalara bugün öğleden sonra ulaşması bekleniyor, bugün satış olurmu bilmem ama yarın alırız gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 abi hayal mayal değil benim bildiğim o, internetten alınca bugün, mağazalara yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 E nasıl yani, ben tam şu anda internetten alsam, sonra da altunizade d&r a gitsem verecekler mi yani bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Vermezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznocturne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bir daha tekrarlıyım. ürün bugün depoya giriyor. gün içerisine istanbul mağazalarına dağılacak. Collector ed: için pre order pack içerisinde çıkan D&R logolu kagıdı götürmeniz yetiyor. fişinize gerek yok. ankara mağazalarında yarın ulaşmasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bursaya ne zaman gelir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznocturne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ayrıca internet mağazası sipariş alıyor şu anda depoya girmemiş ürünüde doğal olarak gönderemez. depoya girmesi lazımki siparişler gönderilebilsin. bugün gönderilen ürünlerde en erken yarın elinizde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznocturne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ankara mesafesinde olan yerlere 1 gün daha ilerisine 2 günü buma ihtimali var diye biliyorum . Emin olun şu anda sevkiyatın çabuk olması için firmada yapılması gereken her şey yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 izmir izmir? hani nerde liman kent nie buraya gelmio:( hem suyumuz arsenikli hemde warhammer gelmio ühühü dün gece bi site buldum ön sipariş alıo ama ellerine dün gelme ihtimali yok nası iş? [bir başka sormak istedigim soru düz war cd i ile ilk 30 gün bedava söylentileri gerçekmidir?] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznocturne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 izmir mağazalarında yarın içerisinde ürün ulaşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar