Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D&R ve Warhammer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fly said:
etiler d&r ın yerini
taksiye desem şıp diye götürme ihtimali düşük sanırım ?

pfz
cevahire gelmiş olduğunu umaraktan gideyim, sonucu yazarım.

kardes telefon et ne gideyon oyle. evet taksi sıp diye goturemez.
Mesaj tarihi:
Sımdı gorustum Ankara panora D&R la depolarına ulasmıs oyunlar Yarın raflarımızda gorebılırsınız aksama dogru dedıler...Sadece Pre-Order Sahıplerıne satılcakmıs ılk etapta bılgınız olsun...

Heralde adama o kadar cok soran oldu kı adam hemen cevap verdı hıc ıkıletmedı =)
Mesaj tarihi:
ama ayip yaaaa 45 YTL fiyat mi olur. Biz ne icin 80 kusur YTL verdik. 2 kici kirik item bide bolca open beta ve headstrat iskencesi icinmi? yuffff diyorum. Bu arada benim aldigim pre order paketi Standart Edition.
Mesaj tarihi:
Nihehe Mavishopta çalışan birini tanıyan arkadaşa sorduttum bu gün içerisinde raflara konulacakmış mavi shopta ehehe. Ne uraşıyorum şu oyunu bugün almak için yaaa. Başka bişi olsa uraşmam yemin ediyorum.
Mesaj tarihi:
ucunbiri said:
jonywayt said:
normalle ce arasındada cok fark varmıs.
gercı bıblo var 50 ytl o desek :D 90 ytl ye almıs gıbı olacagız ce yi :P

para eden figür değil artbook :)

yav onalara gore o bize gore biblo dısarıdan almaya kalk en az 50 lıra :D tbc nın artbookunuda aldım ne oldu 1 kere baktım sonra yalan oldu kutusunda duruyor :P
Mesaj tarihi:
bir daha tekrarlıyım.
ürün bugün depoya giriyor. gün içerisine istanbul mağazalarına dağılacak.
Collector ed: için pre order pack içerisinde çıkan D&R logolu kagıdı götürmeniz yetiyor. fişinize gerek yok.
ankara mağazalarında yarın ulaşmasını bekliyorum.
Mesaj tarihi:
ayrıca internet mağazası sipariş alıyor şu anda
depoya girmemiş ürünüde doğal olarak gönderemez.
depoya girmesi lazımki siparişler gönderilebilsin. bugün gönderilen ürünlerde en erken yarın elinizde olur.
Mesaj tarihi:
izmir izmir? hani nerde liman kent nie buraya gelmio:( hem suyumuz arsenikli hemde warhammer gelmio ühühü dün gece bi site buldum ön sipariş alıo ama ellerine dün gelme ihtimali yok nası iş? [bir başka sormak istedigim soru düz war cd i ile ilk 30 gün bedava söylentileri gerçekmidir?]
  • Yeni Oluştur...