Pascal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Abi ben seneye Zago'yla yasini kesinlikle görmek istemiyorum ya. İyi bir kaleci bulurlarsa Cordoba da gidebilir. Ama yasin mutlaka gitmeli.[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Gönlümden geçen kadroyu ne zaman yazsam olmuyor bu sefer yazmııcakm !!!![signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 gitmesi gerekenler Yasin zago ilie a.hassan ve ya pancu (iyi para ederlerse seve seve) tayfur (kesin kalcak ama) gelmesini istediğim i.toraman serkan balcı denizli li çağdaş bomba bi forvet guinti ayarında bi adam olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ilie kalsa iyi olur. ahmed gidince iyi bir santrafor lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 herkes kalsın[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Beşiktaşta olmaması gerekenler: Zago İbrahim A.Yıldırım Herkesçe sevilmeyip gelecekte beşiktaşı kurtaracak isimler: Sinan O.Koç(kesinlikle gitmemeliler...) Kesinlikle kalması gerekenler: Ü.Aydın A.Hassan Ronaldo Tümer Transfer yapılması gereken mevkiiler: 1.Forvet:Belli gibi (Prso) 2.Forvet:Bir yabancı olacak 3.Forvet:Belli G.birliği Veyselle anlaşma imzalandı 3.Sağ Kanata ya transfer yada yeni teknik adamın okan koçu kazanması gerekir... 4.Sol kanata takviye:Belli ümit milli İbrahim Akın 20 yaşında 5.Defans: Deniz Barış(belli gibi) 6.defans:Genç bir türk:İ.Toraman olabilir... Böyle birşey yaparlarsa süpper olur süpper. Ama İbrahim kesin gitmeli.Deli meli ben dinlemem kardeşim kesin yaa everton 5 m $ veriyomuş gitsin ya allah allah onu mu çekecez orta yapamaz bişey yapamaz zaten orta yapamayan kanat oyuncusu olur mu be deli etti beni bu adam yahu!!![signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :) [Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 22 Nisan 2004 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 o adam orta yapmasını örense örense zaten primier lig de örenir antremanlarda orta manyagı yaparlar onu 1500 tane orta yaptırtırlar hergün [Bu mesaj DonCorleone tarafından 22 Nisan 2004 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 o isimlerden sadece veysel serbest ama. cavcav öyle bir yolar ki diğerleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Abi yok %90 İBrahim TOraman BJK de[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 fatih akyel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 abi fatih akyeli ben de yer yüzünde görmek istemiyorum[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Ayhan , Ergün , Volkan , Mondi , Bratu .. Hatta Necati hariç komple değişsin..[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 petre bratu....[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 galatasaray ın tamamı gıtsın yenılerı gelsın :)[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 üzülerek sooluom LUCESCU gitmeli bence :( ama futbolcu olarak tayfur, yasin,zago kesin gitmeli ilie beklerse belki iyi olabilir... okan koç kesinlikle bjkde kalmaliiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar