narin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Evet arkadaşlar 10 Nisan Cuma günü beklediğim üniversiteden yani Montpellier 1 üniversitesinden kabulum(admision préalable'ım) geldi. Bölüm ; A.E.S yani Administration Economique et Gestion Sociale ( bilmeyenler için Ulus ilişk. + Kamu yönetimi + azıcıkta ekonomi oluo ). Bu üniversite dünyada önemli bir sıraya sahip , Fransananın ise Paris 1 ( yani Sorbonne ) ve Paris 2 ' den sonra gelen en iyi 3. üniversitesi.. Montpellier 1 Sizinle bu sevincimi paylaşiyim dedim ..[signature][hline]Fornication Under Control of the King
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 tebrikler helal sana... :-)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Brook Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Tebrik ederim. Başarılar..[signature][hline]I Only Die For This Woman
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 tebrikler site acılmadı bende ama ii bişeydir böle fransız felan oldum yane[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net
Behemoth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 tebrikler :).başarılar![signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
narin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Site : www.univ-montp1.fr.[signature][hline]Fornication Under Control of the King
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 narin neler yaptin nasi başvurdun anlatta ilerde bana da lazım olacak....[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 tbr[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 dizayn olmamış :P tebrikler[signature][hline][i]I come along but i don't know where you're taking me. I shouldn't go but you're reaching back and shaking me. Turn off the sun, pull the stars from the sky! The more i give to you, the more i die!
narin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Estel zaten bi Fransız okulundaysan lise sonda size başvuru formlarını vericekler sizlerde bunu okul yardımıyla seçip yollıyacaksınız.. Bölğm seçmek filan faso fiso onlar halledilir de. Önemli olan lettre de motivation denen şey.. Kısacası seni neden kabul etmeleri gerektiğini içeren bir mektup yazıyorsun.. Bu mektupta ; Neden Fransa ve neden Fransa'nın "x" şehri ve hatta neden bu ülkede bu şehirde bu bölüm .. Daha sonra birde neden kendi ülkende değil de Fransada okumak istediğini fln yazıosun.. Ancak dedğimi gibi fikir zenginliği fransızca üslüp filan çok önemli ; e bide notlar önemli çok da olmasa da .. Gene ayrıca Fransada bazı üniverseteler öss'de kendi ülkende aynı bölümü kazanmanı istiyorlar , bazıları bizim öss'semizi tanımıyorlar bile.. Lettre de Motivation'u kendi başına sakın ama sakın yazma..[signature][hline]Fornication Under Control of the King
Jabba Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Tebrikler valla..[signature][hline]Jabba Argus Woltamold ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 tebriklerr.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
eldar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 fransa'da üniversite'ye girmek değil üniversiteyi bitirmek zordur
-Legendary- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 tebrikler, hayatında başarılar[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Evet narin in dediği gibi "lettre de motivation" çok önemli. Bizim okuldada hep hocalara yazdırdık. Benimde kabulum gelmişti açıkcası gitmek yemedi. Bu arada gerçekten ii bir universiteden gelmiş kabul bende paris 1 e fln yollamıştım hukuk için gelmemişti kabul :) Nice den yada cannes den gelmişti zaten sorbonne fln olsaydı giderdimde onlar kabul etmedi :D Tekrar tebrik ederim.Umarım girdiğin hızla bitirirsin. [Bu mesaj homoid tarafından 22 Nisan 2004 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 adam hala oss falan kasio... salacaksin kendini cayira... saaaaaaal oh yesil, bahar
green_martian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 ohoh tebrikler narincan istanbulda bizzat kutlayacam hatta bahane olur icerisss
edi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 tebrik ederim, cok guzel bir universite, benim bir arkadasim gecen sene uluslar arasi iliskileri bitirdi orada, bu sene dunya bankasinda calismaya basladi. benden sana bi abla ogudu, elinde firsat varken yaptigin seyle olabildigince boburlen, sonra sana cok normal gorunmeye basliyor cunku, isin kotusu ailen de alisiveriyor :) ondan sonra benim gibin 'kizimiz mi naapsin iste amerkia'da elektronik muhendisi, seneye doktor olacak yuvarlanip gidiyo' olursun :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 pff ailenin alışması çok kötü birşey. Ablam hep dereceler ile uni.ye girdi uni. leri bitirdi.Okul hayatının her devresini yarım dönem önce bitirdi.Amerikada burs kazandı master yaparken doktora yapması ıcın burs verdiler vs vs vs. Ben Liseyi zar zor 7 sene bitirdim orta1 de kaldım lise1 de kaldım af ile geçtim.Uniyi zor kazandım. Babam geçen senenin başında odtü boğaziçi lafları fln etti çıldırıyordum. Gerçi şuan için uni. Hazırlık çok başarılı gidiyor allah tamamına erdirir umarım :).
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Bu arada azmodai bende pederle natural tarım işine girdik. bana kucuk bir iş kur batsanda çıksanda ticareti öğrenirsin diyordu.Paramıda bir bankaya yatırmıştı.Geçen geldi böyle bir iş var sermaye senden dedi bende ok dedim.Pederle ortak olduk Yakında domates salatalık ekmeye başlıcaz :)
narin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: green_martian, 23 Nisan 2004 02:55 tarihinde demiş ki: ohoh tebrikler narincan istanbulda bizzat kutlayacam hatta bahane olur icerisss Herkese özellikle ediye teşekkür ederim :) teşkür ederim sanada greencan çok özleik olum gelin artık.. Ne zaman geliosun ? Deliler gibi içelim..[signature][hline]Fornication Under Control of the King [Bu mesaj narin tarafından 23 Nisan 2004 11:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Oha helal olsun. Zaten 2 sokak ötede oturuyorsun gidip basıcam şimdi evini =).[signature][hline]Benim tanrım yok.Ben varım.
narin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: Alexi_Septimus, 23 Nisan 2004 16:30 tarihinde demiş ki: Oha helal olsun. Zaten 2 sokak ötede oturuyorsun gidip basıcam şimdi evini =). Hekketen bi ara görüşelim.. :)[signature][hline]Fornication Under Control of the King
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 :tebrikz:[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock:
Apache Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 tebrikler[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad Kapıyıı aç pencereyii aralaa geleceğiim rüyaalarıınaa.. -Freddy allah allah deyip geçer genç osman..
Öne çıkan mesajlar