Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 çekemeyen bayları da bayan kategorisinde değerlendirebiliriz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bana uyar sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 8.5/10 dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 pogodi said: http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=2672&p=6&rid=2369 of ne uğraştım lan. bu fotoda bi sorun var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 hatunun en güzel yeri bel kısmı onada kötü demişiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 kari kariya bok atinca hemen adini cekememezlik koymayin, boyle zekasi yerde surunen tipleri cekemeyecek kadar da kalitesiz degiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ya kimsenin burda zekadan bahsettiğin zannetmiyorum ben. kimsenin de didemi alıp karşısına şekspir muhabbeti yapacağını düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 KARI attığım ciddi postu dengelemeye çalıştım mütemadiyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ayrıca tanımıyorsunuz kadını kişisel olarak, zekası hakkında gereksiz yorumlar yapıp kendinizi komik duruma düşürmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 tanıyanlar için değişik durumlar mevcut olabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 kadın cilveli kadın, o yüzden aklınızı kaçırıyosunuz böyle, eheh. güzelliğinden diil o. ki yani bence cilveli olmak güzel olmaktan daha yakışıklı bi yatırım, onu da belirteyim. çekememiş, olduğundan az göstermeye çalışmış filan değilim, bilhassa tebrik ediyorum kendisini. güzellik geçici, cilve kalıcı. güzellik soğuk, cilve sıcak. güzellik korkutucu, cilve neşeli. güzellik pasif, cilve interaktif... etc. etc. dolayısıyla didem erol, evet, beğenilebilir, izin verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 tamam, kafasini kenara koydum. cekici de degil kafaya tava yemis gibi demistim demi? evet evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 topiğin şimdiye kadar ki ve bundan sonra gelecek tüm postlara özet geçilmiş. Anathema - Cilve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Sly-One said: ayrıca tanımıyorsunuz kadını kişisel olarak, zekası hakkında gereksiz yorumlar yapıp kendinizi komik duruma düşürmeyin. bakiyorum bir heyecan bir atak bir savunma. tsk tsk tsk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 10 numara kadın ya. neyını begenmıyorsunuz. alalal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Evet. Doğru yazmış emaleth pati. Katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 abi birisi kişiselde başlık açmadı mı? kadınların en büyük düşmanı yine bi kadın mıdır diye. hayalinizdeki aktörlerle beraber oldu diye kıskanmayın hemen kin gütmeyin. (hemen birisi der şimdi o aktörleri biz sevmiyoz kiii diye). hem kızların ve erkeklerin güzel/çekici kız kavramları arasında benim gördüğüm kadarıyla dağlar kadar fark var. ayrıca bu manken ya da her neyse arkadaşın yaptıkları magazine yansıyor diye böyle düşünülüyor snaırım. sizin yaptıklarınız da bir gün haberlere düşseydi adınız neye çıkardı? son cümledeki siz lafı geneldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bu hatunu beğenmeyenlere ağır konuşmak istemiyorum ama bunu beğenmeyenin bundan daha iisiyle birlikteliği olmuş olması lazım varmı yok. daha iisini yapana kadar en iisi bu demiş walkswagen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Niye abi niye beğenmemek için daha iyisiyle birlikte olmak lazım? Level mı atlıyoruz sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 çünkü kedi-çiğer-mundar üçlüsü içinde kalıyosun aksi takdirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 güzelligin 5 para etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 çiğer değil evladım.. ciğer ciğer.. arnavut ciğeri olacak böle, arada da soğanları falan.. öhm.. neyse didem erol... öhm.. neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 alla alla neden ç ye basmışım. türkçe ing karakterler birbirine girdi. şaşırıyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 olur öle.. aslında ben de didem erol'u çok beğenmem ama maksat yeni emoticonları kullanmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 dory neden israrcisin anlamiyorum, sana tabi ki cekici gelmicek, kadin sonucta, bizi cekiyor, tava mava farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar