WASDWASD Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Arkadslar bende newerwınter nıghts dunyasına onlıne olarak katılmak ıstıorum cdlerım orjınal deıl bıde ek hou dedıgınız ek cd lerım yok bunlar problem olurmu bana ltfen yardımcı olum nede olsa aynı maceranın cocuklarıyız :D Yardım PlsSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WASDWASD Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Bırde Gereken dosyalar varsa bu dosyaları ındırebılecegım adreslerı verırsenız bana faydası olur sımdıden saolun arkadslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 orjinal serverlarda oynamak için orjinal cd-keyler gerekiyor.. onun disinda, NWN+SOU+HOTU lazim. sirf NWN ile oynanabilen serverlar var midir, bilemiyorum, ancak sen mutlaka hepsini almalisin.. ayrica burda cd-key ve crack tartismak yasak hatirlatiyim de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WASDWASD Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Pek siz orjınal cd key ısmeyen server bılıomusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Hmm ben ip den oynuyordum zamanında , zevkli oluyordu 5 6 kişi[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WASDWASD Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Kardeş ben bu oyunu elımdekı halıyle nasıl oynayabılırım bana yardımcı olurmusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 nwn.mix.gen.tr orjinal cd-key istemiyor en son girdiğimde avaturk'un sunucusu da istemiyordu (www.avaturk.com)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WASDWASD Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 mix orjınal ıstemıomu sımdı ben elımdekı cd lerle mıxde oynayabılırmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WASDWASD Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Bide arkadaslar ben bu konuların tartısmanın yasak ldugunu ılmıyordum oncelıkle herkesten ozur dılyorum ve arkasdlar 2 ek paketı bulamadım bunları dosya halınde ınternetten cekebılırmıyım yada hou ve sou zorunlumu eger mıxde zorunluysa ben mıxde oynamak ıcın ındırırım bana lutfen blgılerınzle aydınlatın saygılar... [Bu mesaj WASDWASD tarafından 23 Nisan 2004 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 mix orjinal istemiyo mixin kendi forumları var oradan bilgi alabilirsin[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WASDWASD Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Ben onu bılıomda benım ek olan sou ve hou yok onları ınternetten cekmek ıstesemm hangı adresten cekebılırım yardımcı olursan sewınırım zaten mixde oynucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar