DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 levie nin takımı tahrik edici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 evet hepsi de beceriksiz. bi dinamiti bile doru yere atamadı aptallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 3cmlik mesafeden shotgunle ıskalayan bir takım benimki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bence oyun fotoromanlarına maç özetleri diye bir konu açın. El el anlatın PhysX'in yaptığı gibi. Şahane olur (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ahah olabilir aslında:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bilgisayarimdaki problemi çözemediğimden Xenocide ile olan maçımı yapamamış bulunmaktayım ve turnuvadan çekildiğimi açıklıyorum. Herkesten özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 yarına kadar vaktin vardı yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Dilleme ile eşleşmişiz ya. Dillemesin dsf. Yarın akşam olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 fastreloader said: yarına kadar vaktin vardı yahu? hadi yaws nese söz ağızdan çıktı bir kere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Yok lam olur mu. Yarın bulursan yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 veyr10 said: fastreloader said: yarına kadar vaktin vardı yahu? hadi yaws nese söz ağızdan çıktı bir kere :D aahah olur mu öyle şey. ayarlayabiliyorsan oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 önemli değil ancak yarın ben dışarda olucam büyük ihtimalle ve 11-12 gibi dönerim. eğer o saatlerde müsait olabilirsen yapalım maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Anlayışın için çok sağol fakat ben lobby sorunu çözemedim kurulan oyunları göremiyorum hâla o yüzden oynamam çok zor. Sana bir sonraki tur da başarılar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 bu ne olm kimse maç yapmamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 debuff hamachiye gelmiyor bayadir. voys da bilgisayardaki sorunu cozemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 voys ta ne sorun var ki abi? adam forumda top koşturuyo şu an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 sanırım tur atladık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 oper said: sanırım tur atladık ? atlamisindir voysun oyunda problem var ondan oynayamiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 veyr10 gelemicek anlaşılan yazdığına göre, ozaman bende atladım ama şöyle bişey var. bayram geldi ve ben bayramda burda olmucam çok büyük ihtimal napcaz bayram tatiline giricek mi turnuva :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ben olmayanlarin yerine oynayabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Bayram Tatili mantıklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 slickers 2 - 0 Masakari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 we lost the battle not the warrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 şu anda istanbulda değilim bi internet cafe buldum ordan giriyorum. Bayram tatili şart çünkü 5 gün kadar daha yokum. ha tabi derseniz "banane layn gelseydin ELENDİN!" ozaman i got pwnt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Xenocide said: şu anda istanbulda değilim bi internet cafe buldum ordan giriyorum. Bayram tatili şart çünkü 5 gün kadar daha yokum. ha tabi derseniz "banane layn gelseydin ELENDİN!" ozaman i got pwnt "banane layn gelseydin ELENDİN!" yerine "ÇĞIŞARI!" verebiliriz dsf bayram tatiline kendiliginden girildi zaten. hamachide 3 kisiyi bir arada gorunce sasiriyorum artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar