vivavale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kendi sığırlık edip sonra erkeklere çamur atan kızlar yokmu;eline şemsiye alıp poposuna poposuna vuracaksın ki akılları başlarına gelsin :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kızlar kötüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ardeth said: sevgilisiyle el sıkıştı abi. onu ben bile yapmam. ama mesela babamla el sıkışırım sdf saygılı bir ilişki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 farklı olalım yoksa nasıl tamamlıyacaz birbirimizi demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben de arada elini sıkıp memnun oldum diyorum geyiğine =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 öff bi de likit ruj sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 erkekler altın kesesi kızlar çöp tenekesi taaam mıaaa!!1 ayrıca videoyu da kızın saçını yaptığı kısımdan sonrasını izlemedim. sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Sly-One said: ben de arada elini sıkıp memnun oldum diyorum geyiğine =( ben bile yapmam dedim daha ne yapayım helm'in adını mı vereyim ramazan ramazan. manastıra falan kapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hayatımın 8 küsür dakikası bosa gitti. aynı seyi 2 dakikada da yapabilirlermisdaha guzel olurmus o yatak örtüsü, kızın boyası gelmis sacı, cocugun terli t-shirtü -el sıkısmalara fln girmiyorum hic- video acısından begendiim nokta sarkılar varken telefon calınca muzigin kesilmesi oldu. uyuyan cocugu tepeden cekme de iyi bi acı olabilirdi. yatak ortusu bu kdar zevk yoksunu olmasaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bir de, biriniz özet geçebilir misiniz, nedir şimdi videonun olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kızlarla erkeklerin farkı videosu yapmaya calısmıslar kız 5 saat fln hazırlanıyo cocuk 2 dakikada hazırlanıyo bulusunca da cocuga tel calıyo maca davet geliyo cocuk gidiyo hemen kız uzuluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kız çok çirkin 20 saniye dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 lan o kizla bulussam ben de 2 dakka durmadan kacarim, bi de irenc bacagini, kolaltini gosteriyo, aaAAAaaAAAAAA midem kalkti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 özet için sağol dunno. hakkaten 8 dakika israfmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kız kafasını utuluyo.. orda seyirciyi güldürmek mi hedeflenmis? hayatında kız gormemis bir takım arkads mı senaryo yazmıs ? neden tüylerden kurtulma sahneleri boyle uzun? neden neden neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 SACINI UTULEDI MANYAK!!! galiba kiz bulamamislar, bi adam oynatmislar kiz rolunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 dunno said: kız kafasını utuluyo.. orda seyirciyi güldürmek mi hedeflenmis? hayatında kız gormemis bir takım arkads mı senaryo yazmıs ? neden tüylerden kurtulma sahneleri boyle uzun? neden neden neden çok tüylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 o diil de ben telefon açana kdr fln aynı evdeler sandım yaa :D evet. dalgınım çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 buyuk ihtimalle aynı ev hatta aynı odada cekmislerdir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 cocuk tuvalete sıgmıyor,kıza fazla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 kız çok çirkin, erkek dahada çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 evet çocuk uzaktan nişan alarak tuvaletini yaptı. kızda saç ütülemeyi bilmiyor benimde ütüleyen arkdaşlarım var ama o kadar komik gözükmüyolar. komik yine de o kadar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ece821 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 filmin sonundaki amca ile teyze ne alaka ya bide sondaki müzikle dumanın müzikleri aynı videoda bi garip yani hoşuma gitmedi bu vide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar