JD Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Şimdi baktım uzun askı yok şöyle yapmayı düşünüyorum benim kilitli askıyı ortadan 2 ye kesicem arasına aynı marka bi askı diktircem terziye makinayla sağlam bi şekilde diktirirsem taşır diye düşünüyorum ne dersiniz.2 askıyı üst üste koymayı düşünüyorum yani nası anlatsam hmm kilitli askıyı 2 ye ayırdıktan sonra arasına başka bi askı yerleştircem iki askı uçlarda 5 cm uzunluğunda fln üst üste biner oralara sağlam dikiş attırırım die düşünüorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 çok uğraştırdı seni bu askı meselesi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ula bildiğin kaskı bee bu ne kasıyon o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 kopar o. 1001 çeşit askı var etrafta. klipsli askı kullanman da çok abartı gerekli diil bence. sadece sağlam olsun diosan, uçları delikli ve aynı zamanda asla çıkmayan askı çeşitleri de var, kesip biçme işleminden önce bi etrafı gez dolaş bence illaki tam senlik bişey bulursun, kesin kopar paramparça olur herşey hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 sanmıyorum kopcağını ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 niye bu gereksizlik ki git al uzun aski bulursun nasil olmaz ben gitar dizlerimde calmayi seviyorum diyosan bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 İzmirde bi stüdyoda kullandığım gitarın askısı çok iyiydi benim gibi adamın bile dizine geliodu tabi bu geçen günlerde oluyor o yüzden umudum var artık o askıdan aldım güzel güzel kullanıyorum ^^ mutluyum artık :)-D(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 benim anlamadığım mevzu,okadar aşşağıda çalmanın mantığı nedir?Yani daha rahat desen(ki daha rahat olacağını hakkaten sanmıyorum çalım açısından,fiziksel olarak),olayı nedir bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ben de gitarımı sahnede kullanırken aşağıda çalmaya alıştırdım kendimi, çok abartı aşağıda diil tabi blink 182 gibi böle punkçı modeli, ama yüksekte duran gitar beni hep irite etmiştir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yani biraz aşşağıda çalım hadi neyse diyorum da dize kadar indirip 2 büklüm çalmak pek mantıklı gelmiyo bana işin açıkcası :) Dikkat ederseniz hiç bi virtüöz yada teknik çalan adam o derece aşşağı indirip çalmıyo,çünkü hakkaten zor,antiçalım bi olay yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 yok bende dizimde çalmıyorumda hani askının uzayabiliceği son noktada bana yetmiyodu şu ana kadar kullandıklarımın. aşşadan sapı kaldırıp çalması daha kolay geliyo ya ne biliyim alışkanlık gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kehribar21 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Korax said: yani biraz aşşağıda çalım hadi neyse diyorum da dize kadar indirip 2 büklüm çalmak pek mantıklı gelmiyo bana işin açıkcası :) Dikkat ederseniz hiç bi virtüöz yada teknik çalan adam o derece aşşağı indirip çalmıyo,çünkü hakkaten zor,antiçalım bi olay yani. James çok teknik bi adam mı tartışılır tabi de :) Öyle deyince aklıma geldi. edit: 2. Resim eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 gördüğüm en rahatları bunlar benim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 kehribar21 said: Korax said: yani biraz aşşağıda çalım hadi neyse diyorum da dize kadar indirip 2 büklüm çalmak pek mantıklı gelmiyo bana işin açıkcası :) Dikkat ederseniz hiç bi virtüöz yada teknik çalan adam o derece aşşağı indirip çalmıyo,çünkü hakkaten zor,antiçalım bi olay yani. James çok teknik bi adam mı tartışılır tabi de :) Öyle deyince aklıma geldi. edit: 2. Resim eklendi. idolüm adam ya (: . O kadar aşağısı zaten aşağı değil bence gerçekten yani hani kolu uzun bi adam olarak sol kolumla sapı kaldırıp aşşadan çalıyorum sağ kolum çok rahat oluyo böylece öteki türlü çok bükmem gerekiyo yoruyo beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 tamamen tercih meselesi. inanılmaz hızlı ve teknik şeyleri o kadar aşağıda çalmak imkansız en azından benim için :) ama aşağıdayken böle palm mute ve sert riffler çok gaz oluo. çalması en azından deli gibi keyif verio bana :) zor bişey çalmak gerekince de öndeki monitöre ayağı koy şöle yakınlaştır gitarı kendine hehehe tam gaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 kehribar21 said: James çok teknik bi adam mı tartışılır tabi de :) Öyle deyince aklıma geldi. edit: 2. Resim eklendi. yani işte benim dediğim zaten ünlü/bilinen'den daha çok teknik çalım.hani james hetfield neyse,abartı aşşağıda değil öyle,ama yani gitar yukarda çalmak hakkaten rahat bi olay,bunun irite olacak yada ayıplanacak bi tarafı yok bence(bas gitar için konuşuyorum) :) Octopus +1 ayrıyeten. Teknim çalımdan kastım şöyle adamlardı, Steve Vai http://images.starpulse.com/Photos/pv/Steve%20Vai-8.JPG http://www.8notes.com/wiki/images/200px-Steve-Vai.jpg Yngwie Malmsteen http://www.elalmacendelrock.com/images/MalmsteenPromo.jpg Joe Satriani http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/25/Joe_satriani.jpg Eric Clapton http://www.100xr.com/100_XR/Artists/E/Eric_Clapton/Eric_Clapton_2004.jpg Bunlar efsane olmuş adamlardan bi kaçı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 kısa olacakki daha rahat solo atasın , e hadi solo kasmıyom ben diyosan git ayağına kadar indir takıl öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bu ne biçim gitar tutuş Rob :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Gitarı dizinizde tutup nasıl sweep felan yapıyosunuz ya siz? Benim eller de küçük gögsümde çalıyorum ben gitarı(petrucciden az yukarda diyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Sweep yapamıorm =( çalışmaktayım . Solo atmak istediğimde gitarı dik tutup bacağımı hafif kırıp üstüne koyarım yada ayağımı yüksek bi yere atıp gitarı kucaama koyar çalarım yani dert değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 tamamen tercih ve rahatlık meselesi. eğer bi insan çıkar çok aşağıda gitar tutarken sweep atarsa, o zaman tercihi bu yöndedir ve kasmıştır başarmıştır. illa sweep atmak için gitarı çeneye kadar çekmeye gerek yok bence. evet öle tabii ki daha pratik. ama tamamen tercih ve tarz meselesi. progresif çalan john petrucci gitarını öle aşağıya sallandırsaydı gerçekten daha abes kaçardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Les paulü naptın ? Hangisini aldın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 1.5 milyar kasıorm agali epifon ultrafaded alcam 500 ü bitti 1 i kaldı dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Eh hayırlısı olsun bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 bütün gün oturup solo kasan sweep kasan gitaristlerden olmayın. japon değilsiniz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar