Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Yahu eskiden pvp serverları vardı. Cecil arena, expresso falan. neydi bunların olayı: HERKES EŞİT, güzel dövüşen kazanır. Kasmak yoktur. itemler eşittir, boyalar vardır renklerinle farklılık yaparsın fln. yahu şimdi noldu? Giriyorum PVP SERVER bi giriyorum adamın elinde +30 katana. dedim bu ne? işte şu lord bilmemneyi öldürüon onu eritip boyunda 4 kere gezdirip enchane edion fln olm dedim bu pvp serverı değil mi? Yahu içinde "kasma" lafı geçen PVP Serverı mı olur? Sonra bi runuo'ya girdim millet ps çıkarıo champ fln kesio. dalıosun miss geçiosun 120 warrior skilli falan var adamda senin 100 ama PVP serverındasın güyya. dedim yeter. hadi uo'yu bitirdik, bari pvp serverı kavramını bitirmeseydik. teşekkür ediyorum bu çabalardan ötürü herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 biz de çok teşekkür ediyoruz yıllardır merak edilene cevap vererek kamuoyunu bilgilendirdiğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bu ne yaw? topic niye taşındı onu geçtim bu elemanço niye böyle yamuk mesaj attı. ZÖK PVP sörvere ownerı falan olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Klimencero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 harbi bu konu garbıçta ne arıo? cecil güzeldi ya hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ben hiç bişi anlamadım. 2. elemanço ne demek istemiş fln. neyse paticiği anlamak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 cunku bu konunun konabilcegi yer yok. mmodaki yer sadece osi için paticik sunucudaki uo da paticik serverı için. ne kadar basit degil mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bence değil,script bölümünde senelerce uo serverları tartışıldı orda kalması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 istediğimiz uoyu tartışacagımız bolum olmıyacakmı patide? hey gidi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ultima bitti artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 gönlümüzde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 hangi server a gitsem +6 için bile adama dalan ezik maviler,item uğruna ölünce ağlayıp guild getiren tipler,bütün gün a.q,naber hacı çeken tipler. valla uoyu böyle görünce üzülüyorum yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 pvp serverlarına gidildiği için bitti. aynen senin düşündüğün gibi düşündüler çünkü "item kasmaca yok skill kasmaca yok, kasmaca yok be hey bee sırf aksiyon" uo aksiyon oyunu değil mmorpg oyunu (idi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bilet kasma olayı güzeldi adam öldürerrek tek iyi olan yanı buydu pvp serverlerinin. ama normal serverlar en güzeliydi bide ph 0 olunca of büyüleri scrollara tıklayarak atıp 70 fenc a kryss le action yapmak gibisi var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 kılıçlı kantır zihniyeti UO yu öldürdü ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Luriel said: cunku bu konunun konabilcegi yer yok. mmodaki yer sadece osi için paticik sunucudaki uo da paticik serverı için. ne kadar basit degil mi :) çok basit luriel evet ahı ahı embesilim ben bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 pardon bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 belli etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Jhelom mezar'ı basmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Kal ort port! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Por Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 !yell nooblar gz dısına geln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Noob charges! OoooOOoo!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Çift duvar tuzak atıyorlar.Gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar