Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PVP olayı da bitmiş.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yahu eskiden pvp serverları vardı. Cecil arena, expresso falan. neydi bunların olayı: HERKES EŞİT, güzel dövüşen kazanır.

Kasmak yoktur. itemler eşittir, boyalar vardır renklerinle farklılık yaparsın fln. yahu şimdi noldu? Giriyorum PVP SERVER bi giriyorum adamın elinde +30 katana. dedim bu ne? işte şu lord bilmemneyi öldürüon onu eritip boyunda 4 kere gezdirip enchane edion fln olm dedim bu pvp serverı değil mi? Yahu içinde "kasma" lafı geçen PVP Serverı mı olur?

Sonra bi runuo'ya girdim millet ps çıkarıo champ fln kesio. dalıosun miss geçiosun 120 warrior skilli falan var adamda senin 100 ama PVP serverındasın güyya. dedim yeter. hadi uo'yu bitirdik, bari pvp serverı kavramını bitirmeseydik.
teşekkür ediyorum bu çabalardan ötürü herkese.
Mesaj tarihi:
hangi server a gitsem +6 için bile adama dalan ezik maviler,item uğruna ölünce ağlayıp guild getiren tipler,bütün gün a.q,naber hacı çeken tipler.

valla uoyu böyle görünce üzülüyorum yahu.
Mesaj tarihi:
pvp serverlarına gidildiği için bitti. aynen senin düşündüğün gibi düşündüler çünkü "item kasmaca yok skill kasmaca yok, kasmaca yok be hey bee sırf aksiyon" uo aksiyon oyunu değil mmorpg oyunu (idi)
Mesaj tarihi:
bilet kasma olayı güzeldi adam öldürerrek tek iyi olan yanı buydu pvp serverlerinin. ama normal serverlar en güzeliydi bide ph 0 olunca of büyüleri scrollara tıklayarak atıp 70 fenc a kryss le action yapmak gibisi var mı ya
Mesaj tarihi:
Luriel said:
cunku bu konunun konabilcegi yer yok. mmodaki yer sadece osi için paticik sunucudaki uo da paticik serverı için. ne kadar basit degil mi :)

çok basit luriel evet
ahı ahı
embesilim ben bu arada.
  • Yeni Oluştur...